IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро tnm
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      А в метрото е пълно с деца
      Бъзикам се!!!! Знам че носиш. За това
      Добрите хора прощават....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        пп Аз децата от 15-22г не мога да ги различа...Всички ми са като детска градина....Даже не мога да си помисля глупости.......А за тези между 22 и 42 само си мисля......
        А в метрото е пълно с деца
        Бъзикам се!!!! Знам че носиш. За това

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          С тоя треволяк сте се изоглавили. Над 20-сет годишно няма да ти върже с тия чалъми за рукола.

То горчи, бря. Как се лочи ракойка с т'фа? Ърмм ...?
          Бедна ми майка юнашка, ако "вързвах" когото и да е било с рукола....

пп Аз децата от 15-22г не мога да ги различа...Всички ми са като детска градина....Даже не мога да си помисля глупости.......А за тези между 22 и 42 само си мисля......

Коментар

Синът ми ще ходи сам с приятелче по късно. Може би ще ги закарам.
            Аз преди имах гаден навик да ходя до Варна и дори да не се обаждам. Но вече не го правя. Един чудесен ден бях на Албена. Звъннах на приятелка от Варна. Тя ми каза, че точно в този момент погребва баща си.
            Та още на 30-тата минута бях при майка и татко да се видим.
            Живи и здрави са и двамата. Дано още дълги години се виждаме.

Хахах, а напоследък майка ми е открила и компютрите, и интернет, така че .....
            Бил си магаре - разбрал си го.

После боли много и дупката няма запълване с нищо, но "се ла ви", както шпрехат занзибарците.

Обаждай им се веднъж седмично като навик ( примерно в неделя вечер ) просто да си поговорите. С 30 мин. телл няма да се измориш/седмично. Разменяйте си там рецепти, цветя, разсад - каквото се сетиш

Дърт Мамун стана - няма аз да те уча
            Last edited by marandi; 01.08.2014, 17:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Иди да ти направи едни бухти с кисело мляко, бря - ама носи и внук й с тИбя

Да видиш ко ста'а ...
              Синът ми ще ходи сам с приятелче по късно. Може би ще ги закарам.
              Аз преди имах гаден навик да ходя до Варна и дори да не се обаждам. Но вече не го правя. Един чудесен ден бях на Албена. Звъннах на приятелка от Варна. Тя ми каза, че точно в този момент погребва баща си.
              Та още на 30-тата минута бях при майка и татко да се видим.
              Живи и здрави са и двамата. Дано още дълги години се виждаме.

Хахах, а напоследък майка ми е открила и компютрите, и интернет, така че .....

Коментар

То една отпуска.....
                Бях 2 дни на вилата и през час цитирах " Градушка" от Яворов....( хващаше декиш)
                Трещя, черня но на билото........Метнах 2 кила пот в косене ....Имам втора реколта рукола и кресон... Сега метнах семето на салатите....( намерих буркана с айсберга)
                Като тотален оптимист се радвам на разсада от домати - вече са на трети лист
                Пратих мейл на една СПА болница, но не ме уважават....

офффф, май пак трябва да хода до работата.....
                С тоя треволяк сте се изоглавили. Над 20-сет годишно няма да ти върже с тия чалъми за рукола.

То горчи, бря. Как се лочи ракойка с т'фа? Ърмм ...?

Коментар

Хихих, на мама у Варна не и стана вчера много приятно, че не избрах българското, но и това ще стане. До края на септември, време бол
                  Иди да ти направи едни бухти с кисело мляко, бря - ама носи и внук й с тИбя

Да видиш ко ста'а ...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Да ти мязам на жена за един само мъж!?

Предавам се.....

пп Това ценно културно, историческо и генетично наследство на нацията трябва да се споделя....
                    Last edited by 4i40; 01.08.2014, 13:45.

Коментар

Загубих всякаква надежда....
                      Само мечки са ти в главата.......
                      Да ти мязам на жена за един само мъж!?
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Ходи бачкай, че де си в кондиция към края на септември ... и поддържай текезесарския тен и разните му там други упоменателни знаци, който трябва да разчета на плажа
                        Загубих всякаква надежда....
                        Само мечки са ти в главата.......

Коментар

То една отпуска.....
                          Бях 2 дни на вилата и през час цитирах " Градушка" от Яворов....( хващаше декиш)
                          Трещя, черня но на билото........Метнах 2 кила пот в косене ....Имам втора реколта рукола и кресон... Сега метнах семето на салатите....( намерих буркана с айсберга)
                          Като тотален оптимист се радвам на разсада от домати - вече са на трети лист
                          Пратих мейл на една СПА болница, но не ме уважават....

офффф, май пак трябва да хода до работата.....
                          Ходи бачкай, че де си в кондиция към края на септември ... и поддържай текезесарския тен и разните му там други упоменателни знаци, който трябва да разчета на плажа
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
                            Ела при нас де. Във Варна грее слънце, от няколко дни умираме от жега. Ама да не донесеш лошото време. Дръжте си го у Софето.
                            Хихих, на мама у Варна не и стана вчера много приятно, че не избрах българското, но и това ще стане. До края на септември, време бол

Коментар

Направо се разкиснахме у Софето. Баси Варненци, дайте малко слънце!!!!
                              Приготвям си бохчите аз и утре отлитам на юг
                              Ела при нас де. Във Варна грее слънце, от няколко дни умираме от жега. Ама да не донесеш лошото време. Дръжте си го у Софето.

Коментар

• Направо се разкиснахме у Софето. Баси Варненци, дайте малко слънце!!!!
                                Приготвям си бохчите аз и утре отлитам на юг

Коментар

Working...
                                X