Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеБлагодаря, Марандка, за това, че искаш да ме предпазиш.
------------------------------------------------------------------------------------
Но дай ми правото да убивам.
И - ще - шъ чуйш. Или шъ скрият.
Както и да е - двама-трима цигани ще заколя.
http://www.youtube.com/watch?v=K8dB07ca5Cw
И умната, Манков!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСеди мирен и сготви на щерката нещо да те плющя.
Мичок не фдява от философия да'е .....
П.П. Все си мисли за яхти
------------------------------------------------------------------------------------
Но дай ми правото да убивам.
И - ще - шъ чуйш. Или шъ скрият.
Както и да е - двама-трима цигани ще заколя - показах им ножа, предупредени са. Те са тъпи и не искат да се махнат. Така че ще ги заколя, нема как.Last edited by vmаnkov; 05.08.2014, 22:58.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеМисля да заколя двама-трима мръсни цигани. Има един не толкоз мръсен.
И ще ги заколя - що не?
Следете новините, хъх!
Мичок не фдява от философия да'е .....
П.П. Все си мисли за яхти
Бърка яхти с яхния да го плющя ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДе ла Сиера Морена, Сиелито Линдо, виенен бахандоооооооооооооооооооооо!?
У Африка са намерили едно камъче - бялото, голямо ... къде 198 каратаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАааа, мързи те да гребеш ... затуй не щеш канцонетаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе я разбираш философията
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДрън дрън !!!
Думите са капан за да се улови смисъла.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеБоравим с терминологии.
Думите са капан за да се улови смисъла.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе разсъждава логично. Няма понятие за разликата между върховна логика, логика на промяната и относителна логика.
Коментар
Коментар