IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Макар че не съм пич, ще взема да ти отговоря - пролетна умора

П.П. Добро утро, тайфата!
    пролетната умора е извинение за мързела

П.П. Пич се използва за всички полове
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      що потънахте толкоз бре пичове?
      Макар че не съм пич, ще взема да ти отговоря - пролетна умора

П.П. Добро утро, тайфата!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• що потънахте толкоз бре пичове?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Добро утро, тайфата!

Викам, да фащаме метлите и да започваме да размитаме, че да дойде най-накрая нощеска Пролет 2015
          Изчака ми се чакалото.
          Блях ... некви макарони на фурна правих и така се натъпках да'е ... - сега не мога да мръдна

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Викам, да фащаме метлите и да започваме да размитаме, че да дойде най-накрая нощеска Пролет 2015
            Изчака ми се чакалото.
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
              Дюбрутру
              аз съм за равен труд -равна отплата
              другото са подробности

Благодаря на Хемилио за инфото за експедия
              направих си чудесна резервация на супер цена
              Радвам се, че съм помогнал, наистина са уникални,след два месеца ще летим цялото фемили за Лос Анджелис за по 447$ на парче,с луфтханза,и най големия самолет А-380-800 - няма такива цени никъде!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Не можа да се сдържиш. Какви бутони ти натиска?
                Не бе, аз като видя, че за нещо съм тъп и спирам да се напъвам.

Па, тоя, колкото пъти му кажеш, че пише неграмотно и пълен кошмар, ако някой реши да го чете - той още повече се пъне да го докаже.

П.П. От това стигам до извода, че има и по-тъпи от мИня

Коментар

• Не можа да се сдържиш. Какви бутони ти натиска?

Коментар

• Някой има ли аналгин, че Зарколина се опитвала пак да пише

Ха, наздраве ( за империята )

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                      Дюбрутру
                      другото са подробности
                      Да, Милом, това е начинът.

Коментар

• Дюбрутру
                        другото са подробности

Благодаря на Хемилио за инфото за експедия
                        направих си чудесна резервация на супер цена
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от noneth Разгледай мнение
                          .................................................. ....................

но колко количество и качество изработвате за един час вие, жените?

Хехехеххеехехе....

Не зная защо, но за разлика от Чичата - не мисля, че писалият поста е точно мъж от съзвездието "Мека китка"...,,,, ама - като се погледнем /самокритично/ - някак не виждам толкова суперлативи към мъжете, разделени по професии - и мъжете сме хора, с всички хорски недостатъци...

...ама, най-големият ни недостатък е тоя...

/опааааа, ама ние изобщо имаме ли недостатъци, за които да си струва да си признаваме???..., ми - не зная, ама мисля в тая посока - дори и най-можещите и знаещи мъже - да сме мноооого уязвими.../

...та - недостатък... или - недостатъци?...

Май са повечко от един, ама и първите два са ни достатъчни: та, ние, мъжете - можем ли да създаваме мъжеТЕ /които могат всичко/?

..., а можем ли да създаваме жените, които биха създавали нови поколения мъже?

/нека отбележим, че да създаваш хора е нещо повече от едното раждане..., ама ето, че - за да създадеш някого, той/тя - трябва да е ПЪРВО роден/а/...

Да де, ама - ако НЕ можем да създаваме ВСЕМОЖЕЩИ и ВСЕЗНАЕЩИ мъже, бихме ли могли ПОНЕ да ги накърмим - ако не 10 пъти в денонощието, поне веднъж /?/..., ами - тия, ВСЕЗНАЕЩИ...., бихме ли могли да ги подмиваме и къпем всеки час, за да растат - все така УМНИ, ама, АКУ може - да са с НЕнаакани дупЕта, а после - докато навършат 20-така -да ги отгледаме - нахранени и облечени,...

...АБЕ, бихме могли да ги нахраним, също - и ад ги изкъпем..., дори по няколко пъти дневно..., АМА - кога ще се доказваме като ВСЕМОЖЕЩИ и ВСЕЗНАЕЩИ???

То и аз се отказвам от ТИЯ грижИ - но съм сигурен, че noneth си ги ражда, дава им необходимите първи 10-15 години, за да могат те да станат там софтуерните спецове и т.н...., ама....

...ама, каква ли пък е рецептата, за да НЕ станат тия, всеможещите - престъпници, побойници, наркопласьори......... /тия наклонности - някак ми се губи да са привилегия на дамите.../

КОЙ ли, все пак "решава" и КАК ли оформя характери, които после стават всеможещи, както са си - накърмени и с измити дупЕта?

Все пак, уверен съм, че noneth се е самоизраждал, или го е донесъл щъркела... /мъжкият, де!/, после - фърфалак - на месец - е подтичвал /сам!/ до магазина, за да си вземе детските храни в мрежичката...

...аВе..., аВе...

п.п. Не мисля, че трябва да поставяме жените и под общ знаменател..., но това е една друга тема.

Коментар

• Първоначално изпратено от noneth Разгледай мнение
                            Неспособността на жените..............
                            Все по-често като чета 2-3 реда от дълбокомислените ти слова, се чудя...

Мразиш жените или харесваш мъже .....

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                              Я,обърнали сте го на война май.
                              Няма да закачате жените,дори и безполезни са ни нужни

Наздраве!
                              Мечо

Коментар

• Добро утро !
                                Правете любоФ а не война...

Коментар

Working...
                                X