Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеDa, Maxim uravnitelja :-)
Nosja sas sebe si edin nozh kato tozi
no dva pati po-shirok i chetvrt po-dlag.
Izvine boku za metodievicata, no nema kak v momenta.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Днес е Преображение Господне. По стара традиция това е деня, в който се откъсва първата чепка грозде.
Освен това, поради някакви странни стечения на обстоятелствата, точно на този дата преди 16 години по-дребната 1/3-та пълноправен член на фамилията се появи на бял свят
П.П. Приятна и успешна сряда ви пожелавам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНяма върховна истина. На върховно ниво няма причини и следствия. Нилс Бор знаеш кой е нали. Известен футболист от Копенхаген. Той е казал така:
“Има истини. Има и дълбоки истини. Истината е твърдение, обратното на което не е вярно. Дълбоката истина е твърдение, обратното на което е също дълбока истина. Твърденията "има бог" и "няма бог" са дълбоки истини.
Това е капан да се улови смисъла. Означава едно към едно, че на върховно ниво няма истина, а има свобода. Не се хващай за думите защото това също е капан да се улови смисъла. Затова и върховната логика е симетрична, всяко твърдение е еквивалентно на своето отрицание. И това е капан. Няма терминология, има капани. Затова казвам дрън дрън.Last edited by val/she; 06.08.2014, 20:42.
Коментар
-
Da.
Kato hodih na edno mesto, trebvashe da go predam na ohranata.
Varnaha mi go, i vkashti vidoh, che sa go probvali na neshto tvardo, predpolozhitelno bronirana zhiletka.
Imashe zatapen vrah, da gi eba v tapite momchenca.
Kakto i da e, izgladih go, sega sme pak zaedno i doveritelno.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениехерцлихе глюквюнше цум гебурцтаг !!!
Nosja sas sebe si edin nozh kato tozi
no dva pati po-shirok i chetvrt po-dlag.
Izvine boku za metodievicata, no nema kak v momenta.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХмммм, плажът ще ти се види малък
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСнаха - свекърва, ако нямаш нищо напреки
Благодаря за поправката! Дано поне синът ти ги научи тия роднински връзки, за да не го гледа на кръв тъщата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗаре, явно си хапнал доста боровинки, та си така готов за война....
Видял Зарето, че мечките ядат боровинки и са зли , та и той....се зъби...
пп Един съвет от мен...
Можеш да се зъбиш, но не се опитвай да хапеш по врата......мечка стъвница....
пп ПО НИКАКЪВ НАЧИН ГОРНОТО ЖИВОТИНЧЕ ДА НЕ СВЪРЗВА С Тнм.....
Не зная защо ме свързваш с някакво си Заре /в грешка си/, но поне се досещам какво намекваш, затова наистина предпочитам да ухапя по вратлето именно мечката-стръвница..., докато си яде боровинките...Иначе - мечка не съм срещал, но един рев по едни припеци накара косите ми да настръхнат преди време..., но не напуснах района, защото трябваше да си доям сочните и сладки малини в едно мочурливо място. Супер-малинак открих, а това е плод, който не съм се надявал да вирее, над 1900 м.н.в. и винаги съм мислел, че малини се гледат само в домашните "плантации"....
... и моля да не ВНУШАВАШ такива сравнения, защото 30+ дамите не заслужават такова отношение: стига им това, че живеят в постоянен стрес и броят на пръстите /вече на едната ръка/, колко още годинки /месеци/ - могат да си запазят "ръководенето на отбора"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗаре, явно си хапнал доста боровинки, та си така готов за война....
пп Един съвет от мен...
пп ПО НИКАКЪВ НАЧИН ГОРНОТО ЖИВОТИНЧЕ ДА НЕ СВЪРЗВА С Тнм.....Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнениеПредвид отношенията снаха-тъща, познай дали ОНАЯ точно "ще помага", как и колко точно ще го прави...
НАШАТА пък - много добре ги знае тия неща /от стара коза - яре.../ - и все още не й се изпуска "волана" на управлението: стане ли това, ОНАЯ ще й стъпи на шията и стой, та гледай...
..., ШЕ види тогава, коя точно е "дружка"-та при "ръководенето на отбора"...
...защото НАШАТА е способна още дълго да ръководи - ти не глеЙ, че пише в 30+, защото синът й "се е появил", когато тя е била едва на около 14+..., такава е съдбата на непорочното зачатие и на "появяващите" се след него наши наследници - всичките до един си намират "дружка за ръководенето на отбора"..., ама по-добре - късно - е казал народът!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Заре, явно си хапнал доста боровинки, та си така готов за война....
пп Един съвет от мен...
пп ПО НИКАКЪВ НАЧИН ГОРНОТО ЖИВОТИНЧЕ ДА НЕ СВЪРЗВА С Тнм.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДоброоутрооо...
Тнм, да ти е жив и здрав сина !
Много успехи и късмет !
В скоро време да ти докара дружка в къщата....Да ти помага в ръководенето на отбора...
Отивам в кръчмата да се почерпя за здравето на всинци ви. !
НАШАТА пък - много добре ги знае тия неща /от стара коза - яре.../ - и все още не й се изпуска "волана" на управлението: стане ли това, ОНАЯ ще й стъпи на шията и стой, та гледай...
..., ШЕ види тогава, коя точно е "дружка"-та при "ръководенето на отбора"...
...защото НАШАТА е способна още дълго да ръководи - ти не глеЙ, че пише в 30+, защото синът й "се е появил", когато тя е била едва на около 14+..., такава е съдбата на непорочното зачатие и на "появяващите" се след него наши наследници - всичките до един си намират "дружка за ръководенето на отбора"..., ама по-добре - късно - е казал народът!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДоброоутрооо...
Тнм, да ти е жив и здрав сина !
Много успехи и късмет !
В скоро време да ти докара дружка в къщата....Да ти помага в ръководенето на отбора...
Отивам в кръчмата да се почерпя за здравето на всинци ви. !. На този етап нямам нужда от помощници. Все още се справям доста добре и сама
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМне, морски не съм вече става 25 години. Ся съм горски. Инак съм на Олимпиаки, уж синковеца да не скучае. Наду ми се главата
За да сплакнат едното учо, трябва да се оправдат с дечковците си....Last edited by 4i40; 06.08.2014, 15:48.
Коментар
Коментар