IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Заеби, да приключим с деленето на мъже и жени ....

п.п. Абе мааааа ви женска, кво беше туй време 3 дни ааааааа?
    Няма как да не се делим. На 8 март гледам по новините в цяла България едни преспи, снегорини, селата без ток, бедствия, а във Варна слънчице пече. Мъжете не правят такива работи.

Помня на 8 март 1993 двуметровия сняг във Варна.

Но, пак си ги обичаме жените. За къде сме без тях?

"Живял някога един принц, който веднъж загубил ума си по една прекрасна принцеса и решил да я попита: "Ще се омъжиш ли за мен?"
    И тя отговорила: "Не!!"
    И принцът живял дълго и щастливо, ходел на лов и за риба, всеки ден се виждал с приятели, пиел много бира, напивал се мощно, играел голф и покер, разхвърлял чорапи из целия дворец, не свалял дъската в кенефа, чукал слугини, приятелки и съседки, пял си под душа, и пърдял когато пожелае, и гръмко се оригвал, и си драпал топките.
    Край."
    Last edited by winner; 10.03.2015, 10:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Офф .. не е приложна, бря и не е комар, а вероятности.

Знаеш ли колко е вероятостта да хвърлиш на табла със зарчетата 1 и 1?

Ърмм ...?
      Добре, бре.
      Това пермутации, вариации и комбинации, ич не са ми от любимите.
      И кви зарчета, кви 5 лефа!? Не може да речеш нещо за червено и бяло вино, а ще ме мъчиш с табла
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Русото, чети ме фнимателно, щото ме караш да се повтарям!
        Както аз съм обещала на моя тати да не играя покер, така и малкия съсел беше принуден да ми обещае.
        Толкоз с приложната математика
        Наздраве!
        Офф .. не е приложна, бря и не е комар, а вероятности.

Знаеш ли колко е вероятостта да хвърлиш на табла със зарчетата 1 и 1?

Ърмм ...?

Коментар

Зимно.
          Тук е 35 градуса на сянка

Коментар

По-добре покер. Чиста математика е там и вероятности. Както е младичък ще ги изучи за норматив.

После по турнирчета и може и да изкара някой левас
            Русото, чети ме фнимателно, щото ме караш да се повтарям!
            Както аз съм обещала на моя тати да не играя покер, така и малкия съсел беше принуден да ми обещае.
            Толкоз с приложната математика
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
              първичното казваш надделява
              Първично, фторично ... ужасТ, свате.
              Ти вървиш по моят път, пак ще си говорим след 10 години
              Last edited by tnm; 10.03.2015, 09:42.
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Заеби, да приключим с деленето на мъже и жени ....

п.п. Абе мааааа ви женска, кво беше туй време 3 дни ааааааа?
                Зимно.
                Мечо

Коментар

Уффф,не ми се води този разговор,и аз съм на мнение,че математиката е за изчислителните машини,не за нас,на запад отдавна се учат на личностно развитие,решаване на казуси и критично мислене,но ние тук сме в една друга епоха,е това ме боли,и за да не си гледам внучетата по скайпа,мисля да си бегам заедна с детето още от сега,че тук освен сервитьорка,хостеса или нещо подобно,шанса и е доста малък, с това образование което ще получи.
                  Що бря, добре си я насочил - изкуство, спорт.

Ама, ще те карат само ти да наливаш кинти - никой няма да си мръдне пръста, дори да има талант.

П.П. За математика и на мИня ме ми се говори, че ще стане смешно.

Ха, наздраве!

Коментар

Уффф,не ми се води този разговор,и аз съм на мнение,че математиката е за изчислителните машини,не за нас,на запад отдавна се учат на личностно развитие,решаване на казуси и критично мислене,но ние тук сме в една друга епоха,е това ме боли,и за да не си гледам внучетата по скайпа,мисля да си бегам заедна с детето още от сега,че тук освен сервитьорка,хостеса или нещо подобно,шанса и е доста малък, с това образование което ще получи.
                    много точно
                    това е мисля, от основния недостатък на образованието ни, дори в академичните среди
                    Именно, критично мислене, Не плюене, злоба, завист и просто отричане...

Коментар

Че каква "математика" учат сега?

Те даже не знаят физ. смисъл на тази математика, която учат в момента, а им тъпчат главите с глупости.

Как ще изкара днес 5 левас, понеже 2 години го учили как да сметне, радиус на вписана окръжност в разностранен триъгълник?
                      -----------------------------

След 2 години и това няма да помнят, ама го "учили"
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Браво Маранди, те тва е фундаментално бате,що да учат математика направо бридж,и вместо в университет,направо на турнири ,не се бях сещал.
                        Че каква "математика" учат сега?

Те даже не знаят физ. смисъл на тази математика, която учат в момента, а им тъпчат главите с глупости.

Как ще изкара днес 5 левас, понеже 2 години го учили как да сметне, радиус на вписана окръжност в разностранен триъгълник?
                        -----------------------------

След 2 години и това няма да помнят, ама го "учили"

Коментар

По-добре покер. Чиста математика е там и вероятности. Както е младичък ще ги изучи за норматив.

Браво Маранди, те тва е фундаментално бате,що да учат математика направо бридж,и вместо в университет,направо на турнири ,не се бях сещал.

Коментар

С по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието го учим да играе чист бридж.

Коментар

При нас вече бушуват определени хормони и доусъвършенстването е на заден план
                              първичното казваш надделява

Коментар

Казват,че цигулката много развивала интелекта.
                                Както казах тя сама избира какво и се прави- за сега рисуване,балет и цигулка,и трите по нейно желание,въобще не я натискаме за нищо,но както казах-индиго деца,родени с интелект и амбиции

Не си хваля гарджето,напротив хваща ме шубе какво ще поиска утре и дали ще мога да и го предоставя.
                                При нас вече бушуват определени хормони и доусъвършенстването е на заден план
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X