IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Ти на кое викаш село ве, КАУН. Провадия е по стара от Варна, че даже и от Белослав. Всъщност е най старият град в света, тъй като Мадара и Шумен са още по нови.
    "Половината правителство в конфликт на интереси", обобщава "Дума". Близнашки и четирима министри първоначално скриха данните в декларациите си, но под обществен натиск ги показаха.

Музикантът Виктор Стоянов е назначен вчера за зам.-министър на културата, цитира съобщение на Министерския съвет "24 часа". Стоянов бе и едно от лицата на протеста срещу правителството на Пламен Орешарски и често свиреше на рояла срещу парламента. По образование той е магистър по философия от СУ "Св. Климент Охридски".

някой ако свири на нещо,няма значение на какво вече знае начина--------"По време на проучването "Галъп" са тествали реакцията на участниците към редица твърдения, а резултатите се оценяват като "донякъде тревожни". На твърдението "На България е нужно управление със здрава ръка” 89% са казали, че са съгласни, а само 3% не са"

кандидат министрите да почват да се учат на свирня

чак че съм се наел сега нали и ти беше от от ония дето на свирките свиреха.що не измяукаш сега.чакаш и ти здрава ръка или здрав винкел дириш.СЕЛЯКА ТИ СЪС СЕЛЯК
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Добро утро tnm
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
        кой е гагаузин бе,шебек
        ще дойда в това село дето ти е хралупата и ще те дера жив
        Ти на кое викаш село ве, КАУН. Провадия е по стара от Варна, че даже и от Белослав. Всъщност е най старият град в света, тъй като Мадара и Шумен са още по нови.
        tnm

Коментар

• Сега като се замисля, май тия от бяха от първите, които го вкараха това като чалъм в музиката.
          ------------------------------

Snap! - Ooops Up

https://www.youtube.com/watch?v=evSqTIUt4mM
          ------------------------------

Виж женския вокал първо как вкарва интро-то да подаде на мъжкия, а после само го поддържа и помпи на припевите.

Тия бяха машина за хитове навремето да ги плющя.

Ха, наздраве!

П.П. Та, за нещо такова сме си говорили с моите хора, че в италиано клубовете било хит да има по 2-3 бек-вокалистки на живо и викат песните стават - нищо общо със северния елен като ти ги форсират.

Ама, това е за хора с кинти - не като родното БГ. Нашите ги подбиват навън италианците, че са малки състави и сами си правят синбеците, докато италианото всичко къпят на живо, ама по 5-7 души състави вече няма кой да им плаща и затова нашите ги избутаха, но ако няма значение цената ( хонорар ), моите хора викат италиано да ти свирят и пеят. Номер едно са и големи перфекционисти - звук, техника, от А до Я - ония вика няма компромис при тях, но са скъпки.
          Last edited by marandi; 15.08.2014, 03:05.

Коментар

песента хубава.бях я забравил
            Мечката ще я дера аз.много взе да надига тя кратуна,че и винкел си купил
            Е, виж ко ти добавих към поста си - та се сетих, че ми бяха обаждали моите хора как се помпи ( форсира ) припев на песен.

Тая черната го прави идеално и много точна бленда вади.

П.П. Как беше вица за Чък Норис:

Мечката пред камината не е мъртва - просто я е страх да мръдне докато Чък Норис се разхожда върху нея - хихии

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Сакън, Адаш, че после няма да има кой да ме разсмива рано сутрин, ку останем без Мичок:

Go For It Rocky V Joey B Ellis

https://www.youtube.com/watch?v=x36_GZgoAIc

П.П. На тоя Роки Пети ли е, къф е му давам 1 рунд срещу пернишкото винкело

Ама, тая на припев-а голям форс прави да'е ... - баси блендата вади ( ърммммм ..... - ще спре някой влак да'е )
              песента хубава.бях я забравил
              Мечката ще я дера аз.много взе да надига тя кратуна,че и винкел си купил
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

кой е гагаузин бе,шебек
                Сакън, Адаш, че после няма да има кой да ме разсмива рано сутрин, ку останем без Мичок:

Go For It Rocky V Joey B Ellis

https://www.youtube.com/watch?v=x36_GZgoAIc

П.П. На тоя Роки Пети ли е, къф е му давам 1 рунд срещу пернишкото винкело

Ама, тая на припев-а голям форс прави да'е ... - баси блендата вади ( ърммммм ..... - ще спре някой влак да'е с това гласище )
                -------------------

Тия мойте хора близначките навремето са ми обаждали, че в италианските дискотека ходеха на участия точно да помпят песен Х - като бек-вокали.

Било хит в Италия, ама после ги цапна кризата и нямат кинти за ди-джеи и екстри като викалистки на живо, ама викат ефект бил много як. Не можеш да познаеш парчето.

Ха, наздраве!
                Last edited by marandi; 15.08.2014, 02:35.

Коментар

Убу, ше му подаря грозди !!!
                  За какво му е гроздИ - подари му ракойка напрау или едно такова да си върти кръгчета

Цък:
                  Attached Files

Коментар

Иска да каже, че аз понеже не пия и нямам право да плаша гагаузина
                    кой е гагаузин бе,шебек

Коментар

• Лека ви нощ.
                      https://www.youtube.com/watch?v=kvgc3ZKGCds

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                        Може би, Вал. Най-вероятно така бих постъпил и с някой близък приятел с чиито възгледи в даден период от време не съм съгласен - бих изчакал удобен момент да му го кажа, и тоя момент най-вероятно би бил провокиран от известно количество алкохол, което съм погълнал (при все че не употребявам други стуимуланти)
                        Баси казах ли с горното че Мечо го чувствам като близък приятел Едва ли... поне не съзнателно
                        Ай лека ви, и нека силата бъде с вас:

http://www.youtube.com/watch?v=BwK4R1pvHTQ

Alkoхолът като алиби.
                        ))https://www.youtube.com/watch?v=AlEEEXMf8gA

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          Не, не казва това.
                          Много важно. Ти да не си помисли, че аз пък съм тръгнал за Варна да го издрънча онзи по КИТАРАТА ???
                          tnm

Коментар

Иска да каже, че аз понеже не пия и нямам право да плаша гагаузина
                            Пиши, Мичок.

Гледал ли си Сътворението на Света и как се е появила "критиката".

Ходи един пещерняк да маца стените на пещерата с рисунки и един отиде и се изпика отгоре им.

Те, това ти е критика да'е ...
                            Last edited by marandi; 14.08.2014, 22:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              Баси, предпочитам 10 пъти цитатите на коани които постваше преди време, при все че ги бях чел всичките, и интерпретациите ти да ги анализираш, отколкото последните ти поствания в темата, а именно - на винкели, тачанки, саби и тем подобни оръжия, призивите към някакво насилие и реваншизъм, и опитите ти да се направиш на интересен с някакви заучени фрази дето ги използват децата от детската градина

Е, на 5 бири и 1 водка що пък да не се осмиля да ти го кажа, особено пък виртуално
                              Сакън, да се не чува ... аман от философии - източни, западни.
                              Аман, чер аман ..., че и бактън
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                Все пак, изпитваш известно чувство на вина.
                                Може би, Вал. Най-вероятно така бих постъпил и с някой близък приятел с чиито възгледи в даден период от време не съм съгласен - бих изчакал удобен момент да му го кажа, и тоя момент най-вероятно би бил провокиран от известно количество алкохол, което съм погълнал (при все че не употребявам други стуимуланти)
                                Баси казах ли с горното че Мечо го чувствам като близък приятел Едва ли... поне не съзнателно
                                Ай лека ви, и нека силата бъде с вас:

http://www.youtube.com/watch?v=BwK4R1pvHTQ

Коментар

Working...
                                X