IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Kato се намесиха много теми
    от философи
    които търсят ''световна известност''
    и интереса спадна
    и що трябва да си чешеш егото в
    анонимен форум
    още не мога да го проумея
    А Когато си приказвахме за трите неща
    как вървеше само приказката
    Достоевски ли беше казал
    че тия дето не пият са съмнителни
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• За незапознатите със случая, който пак ще се изманипулира гнусно.

Спорехме по едни теми Мичока, Асен и моя милост. Всичко се нахвърли върху Асен, защото си държеше на мнението/знанич, които има.

Мичок през това време пишеше оплакване след оплакване до модерите, че са го "убидили".

И ми направи голям фрублем, щот' изядох няколко банна и т.н. - а лично аз не казах нищо срещу никого в полемика - дали първо е кокошката или яйцето.
      -----------------------

Когато баннаха Асен, аз се намесих и казах, че в тази тема няма повече да пиша, докато не го върнат, защото е унизително.

Не го върнаха, но бат' Серго подкрепи инициативата и спря да пише тоже. Бат' Космо направо се оттегли без да каже нищо.
      -------------------------------------

Ето, така се прави от нищо - нещо. Един рИве наляво надясно, че са го обидили - а, то няма такова нещо. Просто спорим.

Съни скочи да го брани тогава, че ние го малтретираме, щот' не обичаме да слушаме глупости и тогава ми направи забележка, че по-добре да спра да пиша.

Ето, спрях! ( понеже съм възпитан )

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Бате Гого ( Космо) да е жив и здрав на патерици....Не пише вече, но остави ярки спомени....

пп Готвача отказва форумците един по един....
        Няма как да откажа някого като не пиша тук от месеци.

Точно такива като теб ме махнаха, дет' от сутрин до вечер ми търсят запетайките къде съм сбъркал..

Най-добре щеше да бъде да не правя нищо, а проект не е за БГ - за навън е. Дано да имате поне един продукт читав на световен левъл и не държа да съм аз.

Но много е трудно - а, нон-стоп плювните ме разсмиват, щото ти докат' пишеш тук аз спя по 2-4 часа на ден и бачкам с цяло стадо екипи.

Затова ми липсват бат' Космо, Серго и Асен. Те казваха 2 лафа и ни разсмиваха.
        Last edited by marandi; 07.05.2015, 21:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          Дубрутру.
          Не се отчайвайте,всичко с времето си.
          Нови ще дойдат,и те така.
          Всяко старо поколение плюе по новото,казва,че нищо няма да излезе от него,но живота продължава,цивилизацията се развива!!!
          Кучета си лаят - керван си върви.

http://ziezibook.com

Имам големи фроблеми при стиковането на нещата и детайлите и скоро ще излязат менютата и форум и книгата.

Не ми се говори какъв го ям и по-добре не бях започвал, но ще се довърши. Ако преди 2 години ме бяха гонили с пари да го започна тоя проект - щях да се изсмея.

Ха, наздраве! ( за империята )

Коментар

• Дубрутру.
            Не се отчайвайте,всичко с времето си.
            Нови ще дойдат,и те така.
            Всяко старо поколение плюе по новото,казва,че нищо няма да излезе от него,но живота продължава,цивилизацията се развива!!!
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Бате Гого ( Космо) да е жив и здрав на патерици....Не пише вече, но остави ярки спомени....

пп Готвача отказва форумците един по един....

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                Тази тема беше една от най-популярните.
                Гледам сега почти 1 седмица никой не е писал.
                Какво е причината?
                Нямам намерение да си пускам кулинарните постижения в невидението
                Защото темата беше на Космонафта, а Съни просто я регистрира.

Когато Съни скочи отгоре ми - всичко приключи. На всичко отгоре насъскваше и други д ме плюят, а аз само я питах: "Има ли представа как се развива проект?"

Ето дал съм й пълния шанс да се изяви, също както и на другото злобно човече с Чара и живота и тъпотиите по мой адрес, които не чета въобще.
                -----------------------------------

Когато видя злоба - бягам.

Днес ще съм аз, а утре някой друг, който им се върже. Те прото живеят, за да мразят.

Жалко за бат' Космо, Серго и Асен - много ми липсват, а точно тия ги изгониха.

Коментар

• Тази тема беше една от най-популярните.
                  Гледам сега почти 1 седмица никой не е писал.
                  Какво е причината?
                  Нямам намерение да си пускам кулинарните постижения в невидението

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Офффф...
                    Момчето иска да чете история а не словоблудство....
                    Ами, ще чете, бря.

То да не неграмотник кат' тИбя дет' си пали къщата на село, щот' не може да си изсуши дрехите

П.П. Представям си, ако решиш да ползваш пералня? Сигурно ще срутиш НДК-то.

Коментар

• Офффф...
                      Момчето иска да чете история а не словоблудство....

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                        Марандич,дай малко инфо
                        ако има из нета за древна
                        история,че синковеца се е запалил
                        и започна да чете/представяш ли си/
                        А, бе нека да чете детето. Някои бързо палят, а после бързо гаснат. За линкове нищо не мога да ти кажа, понеже съм минал по стандартната пътека: Египет, Траки, Елини, Първа Българска империя и така до овчарчето Калитко и Мересиев със самальота.
                        ------------------------------

Аз лично търся инфо до последната запетайка, което няма да му е интересно със сигурност и после преценявам кое ще се ползва, как и т.н.

Осрах се пак - книга и сайт са уж готови, ама не баш. Редакторка драсна в отпуск, а цели месеци в БГ се къпи на празници и аз не мога да бачкам, щот' се "почивало" да'е ....

Скоро ще ви изкарам т'фа - мисля, че за юноши е добро. По принцип ще е много близо до истината, въпреки че е написано като леко фентъзи.

Поздрави!

Last edited by marandi; 01.05.2015, 17:21.

Коментар

• Марандич,дай малко инфо
                          ако има из нета за древна
                          история,че синковеца се е запалил
                          и започна да чете/представяш ли си/
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Честит празник на цветята, буйните огньове и труда на всички

...като има празник в петък, все ми е едно съботно )) мисля си, че утре е неделя

Да ни е хубав и целият Май

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
                              Наздраве, ама докато се подпичкваш с коректорките, някакво хлапе ще те превари

http://bnt.bg/part-of-show/uchenik-p...lo-po-istoriya
                              За какво да ме превари?

Аз обичам младите и никога няма да ръгна да ги "осребря".

Отказах се от участие в този конкурс по много причини. Отговарях на всички условия, но като стигнах до документите за СВ и какво съм правил през последните 30 години ми дойде множко.

Какво общо има това с продукт, че да ми искат данни за семейството, мен и личния ми живот?
                              -------------------------

Понеже преглеждах условията на няколко "конкурса" - Търново прави 870 години ( по памет ), тоя на БНТ и есента има един на една фондация с парична награда от 7 хил. левас ..

.... то от информацията, която добих е, че Любен Дилов ( син ) си пласирал племенницата в конкурс с награден фонд.

Отвратих се накратко! БГ империя не е парче месо, за да се подхвърля между мърши.
                              -----------------------------

Път е по-труден, но дано да стане. После ще видя, ако има интерес и как да се брандира за цял свят. Продукт не е за тук с "брад'чедите", за които обявяваме "конкурс".

Аз съм гордо копеле

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Понеже ми се наложи доста да чета във връзка с проекта през последните няколко години.

По-рано тоже четях още на 5 години, а до 6 години бях обърнал цялата библиотека в къщи с книгите по хистори ( едни благи томчета ).

Та, като се старти продукт за цял свят, се налага да се чете между запетайките. Риск е един и същ - дали ще се удавиш в родното блато или на Атлантика.

Но го казвам това, понеже с течение на годините ми се промени гледната точка, на това което съм чел. Оказа се че десетилетия наред БГ-стан е лъган и мазан най-нагло от т.нар. "историци".

И понеже не ми се обяснява защо, директно казвам кога ще усетите възход - след 10 години, а след 20 ще сте в разцвет

П.П. Ха, наздраве! ( за империята )
                                Наздраве, ама докато се подпичкваш с коректорките, някакво хлапе ще те превари

http://bnt.bg/part-of-show/uchenik-p...lo-po-istoriya

Коментар

Working...
                                X