IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
    Няма начин да съм споки бря, като ви гледам как не можете да се помирите най- напред със себе си, и това много ме натъжава и измъчва. А дотогава докато не сключим мир със самите себе си, враговете от вън не са никак страшни. Повярвай ми!
    Съществува една застояла и замърсена кръв, която затлачва цял организъм и чака с нетърпение да се прочисти, защото го подкиселява. А когато водата например в рекичката се застои от нечистотии, логично не е ли да се превърне в блато и да замирише лошо?

И тука не е въпрос нещо да бие друго нещо.
    Тайната за мен поне е да намерим хармонията между дух, тяло и разум.
    Какъв е смисълът да ги оставим да се избият помежду си?
    Ми аз не виждам смисъл.
    Злобата, завистта, омразата слагат едни малки бентчета на тази кръв и тя допълнително трови организма на човека......Погледа потъмнява, косата оредява, ръцете потреперват, ушите порастват, черни косми обрастват по тялото и само тачанки , стадиони и кръв са в съзнанието на индивида..... Трагедия.....
    Само глад, бой, еб.н и Моцарт могат да съживят човешкото във върколака.....

пп Миа, без да съм лекар , мога да предположа какво става с теб....Едни хормони си отиват, други идват.....Сълзи и усмивки се редуват, топлото и студеното върлуват....
    При гладуването организма минава на друг режим....Няма белтъци и аминокиселини, захари и мазнини....Всичко се взема от резервите....Мозъкът преминава в лежерно състояние без силни страсти и тревоги...В главата се раждат само изрази като : голяма работа, майна.а му, не ми пука, и утре е време за секс .....
    Парцаливото състояние с гладуването е приемливо за седмица .... След това организма минава в саморазрушаване.....Идва трагедията....

Коментар

Давам, поне на един човек да е интересно, пак е добре.

http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=7817.0

АдИ, нека сме двама...

Цитат: "Близките ме пращат на лекар, но според мен тази ми болест още не е за доктори, защото освен леко безсилие и умора, съпътстващи повръщанията, други симптоми нямам. Намалих тренировките си наполовина, но най-ми тежи това, че нямам силите да играя с детето си както преди в парка с колелата."

Може да не е много коректно от моя страна - да давам съвети, но това, моето - не е съвет, а е едно логично поставяне на мисли по даден казус. Така - понеже някъде назад беше казвала, че съпругът ти не се интересува много от ски - и докато вие проявявате скиорските си умения с детето, той ви гледа отстрани, то - не мога да не се съглася, че не можем всички мъже да сме адекватни на вашите /на дамите/ - желания... Т.е. - няма лошо в това - всеки да има своите приоритети и интереси...

По същество, имайки предвид цитата: Миа, смятам, че ти най-добре усещаш собственото си състояние. Като така - предлагам ти да поговорите с мъжа до теб за още едно дете, защото то донякъде ще те откъсне от ония специфични настроения, които товарят мислите ти и те карат да се чувстваш неадекватна...

Ама, дори не мисля, че трябва да влизам в някакви подробности, като спомена за някаква ефирна нощничка, през която прозират някакви тънки прашчици... В тоя случай - дори няма да има необходимост от почти никакви разговори...

Успехи!

Коментар

• Давам, поне на един човек да е интересно, пак е добре.

http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=7817.0
        Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

Миналият месец бях позагубила равновесието в себе си. Получи се някаква токсикация в организма ми и реших да си водя дневник в един сайт. Не е конкурентен на Инвестора и само при желание мога да пусна линка към него, за да не се натрапвам.
          Давай!

Коментар

• Миналият месец бях позагубила равновесието в себе си. Получи се някаква токсикация в организма ми и реших да си водя дневник в един сайт. Не е конкурентен на Инвестора и само при желание мога да пусна линка към него, за да не се натрапвам.

Коментар

A някой бил казал, че в контекста на вечността, времето няма значение и според мен не е бил далеч от истината.

И картинката в България ще стане такава, каквато самите ние си я направим.
              Вечност няма - има безкрайност, но и тя се измерва с време за да се определи.

Да, за БГ-то съм оптимист - споки

Коментар

Няма начин да съм споки бря, като ви гледам как не можете да се помирите най- напред със себе си, и това много ме натъжава и измъчва. А дотогава докато не сключим мир със самите себе си, враговете от вън не са никак страшни. Повярвай ми!
                Съществува една застояла и замърсена кръв, която затлачва цял организъм и чака с нетърпение да се прочисти, защото го подкиселява. А когато водата например в рекичката се застои от нечистотии, логично не е ли да се превърне в блато и да замирише лошо?

Ми аз не виждам смисъл.
                Бана бакма. Аз съм просветлен.

Иначе си права. Респект. Сама може да достигнеш и до идеята, че просветлението не различава изток от запад, защото просветлеността му е именно в неразличаването.

Ако разглеждаме върховната истина като най голямото обединение, различавайки не можем да правим нищо друго освен да се отдалечаваме от нея. И да не съществува такава пак се отдалечаваме от нея като разделяме.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Времето, Драга - времето.

Ограничени сме там и докато чакам да ми дойдат Вечните ловни полета - пардон Хармонията, трябва и да посвърша някои неща

Че за 20 години ви избиха и изгониха от държавата ви. След 5 години картинката ще е още по-вцепеняваща.

Те, така ...
                  A някой бил казал, че в контекста на вечността, времето няма значение и според мен не е бил далеч от истината.

И картинката в България ще стане такава, каквато самите ние си я направим.

Коментар

Ми аз не виждам смисъл.
                    Времето, Драга - времето.

Ограничени сме там и докато чакам да ми дойдат Вечните ловни полета - пардон Хармонията, трябва и да посвърша някои неща

Че за 20 години ви избиха и изгониха от държавата ви. След 5 години картинката ще е още по-вцепеняваща.

Те, така ...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Споко, бря - Духът винаги бие Тялото

Ще ви завърша нещата.

Ми аз не виждам смисъл.

Коментар

• Ко стана със сайта и "програмирането" - млъкна нещо?

Хем ти казах директ, че не се прави така. Ама ти си "спец" кат' оня навлек Зарколина.

И консулт ти беше безплатен, ама ти се пърчеше тогава и не искаш да чуеш батковците.

Като провалиш 15-20 проекта - може и да започнеш да вдяваш как не трябва да се прави.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Грешка и свобода е едно и също. За мен е все едно дали греша. Виж за непросветлените да. Там грешката е грешка и трупат карма !!!
                          Ама ти още ли ги дрънкаш тия фростотии?

Нали те бях насочил към "Наръчник на шарлатанина"

Демек - вие сте фрости, па аз фрусветен?

Колко още ще го водим този разговор, че си обикновен телефонен измамник?
                          Last edited by marandi; 28.07.2014, 23:59.

Коментар

Рус, това са само виртуални чукове, плод на въображението ти.
                            Истинските железни чукове си ги набиваш самият ти и никой друг.
                            Или греша?

А как се справяш с болестта си?
                            С яки маратони по кръчмите ли?
                            Четеш много, знаеш много, раздаваш съвети много, ала собствената ти градинка е обрасла с плевели, и дори къщичката ти е започнала да гори.
                            Замисли се, преди да е изгоряла напълно, щото аз, а мисля, че и всички останали тука държим на теб като приятел и не искаме да се погубиш.

"Ако Господ е решил скоро ще ви оправя тия несправедливости - бачкам яко по въпроса" -първо върху себе си.
                            Споко, бря - Духът винаги бие Тялото

Ще ви завърша нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                              пак,големи глупости на големи търкалета си нахвърлил тука дрън,дрън че пляс
                              Дрън дрън че ХРЯССС

tnm

Коментар

Охо, трупаме карма, приятел.
                                Трупаме, щото нито ти, нито аз сме просветлени.
                                Това, да мислиш, че си просветлен, е голямата ти грешка.
                                Грешка и свобода е едно и също. За мен е все едно дали греша. Виж за непросветлените да. Там грешката е грешка и трупат карма !!!
                                tnm

Коментар

Working...
                                X