If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Ще помоля, ако някой реши да върне обратно инфо, понеже сайт се сгъна леко при тестове на различни резолюции и за различни браузери.
Бачкахме кат' ахмаци 5 часа, ама увяхнахме кат' сибирска билка в Сахарски пущинак и не знам дали отстранихме фрублемъ.
Сега спим и утре наново, но това дойде като ново двайсе да'е .. ( щот' си нема за бачкане ).
П.П. Резюме в център сайт дали се вижда и дали се чете е въпрос?
Ако остане време ще се оправи текст да е още по-добре, но то всичко се дъни едно подир друго. После докато се пренастрое на вълна писане и аз съм умрял 100 пъти. Бързаме и гафовете валят един след друг.
Та, първа страница чете ли се. Другото е ясно, че още не е довършено? Просто напишете - Не не се чете, ако някъде е така, за да търсим фрублем.
Ще помоля, ако някой реши да върне обратно инфо, понеже сайт се сгъна леко при тестове на различни резолюции и за различни браузери.
Бачкахме кат' ахмаци 5 часа, ама увяхнахме кат' сибирска билка в Сахарски пущинак и не знам дали отстранихме фрублемъ.
Сега спим и утре наново, но това дойде като ново двайсе да'е .. ( щот' си нема за бачкане ).
П.П. Резюме в център сайт дали се вижда и дали се чете е въпрос?
Ако остане време ще се оправи текст да е още по-добре, но то всичко се дъни едно подир друго. После докато се пренастрое на вълна писане и аз съм умрял 100 пъти. Бързаме и гафовете валят един след друг.
Та, първа страница чете ли се. Другото е ясно, че още не е довършено? Просто напишете - Не не се чете, ако някъде е така, за да търсим фрублем.
Kato се намесиха много теми
от философи
които търсят ''световна известност''
и интереса спадна
и що трябва да си чешеш егото в
анонимен форум
още не мога да го проумея А Когато си приказвахме за трите неща
как вървеше само приказката
Достоевски ли беше казал
че тия дето не пият са съмнителни
И кои бяха трите неща - супа, готвено и десерт ли ...???
Коментар