IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    с крачки ли мериш...или си маркирал мястото )
    Поне няма да има нужда от метър....По миризмата, по миризмата и в бърлогата....

Коментар

ако го забравиш ...търси пътя за Варна и от моста мериш в таз посока стотина мечешки крачки )
      А ако през това време са поправили моста!?

Коментар

ако го забравиш ...търси пътя за Варна и от моста мериш в таз посока стотина мечешки крачки )
        Стандартната мъжка крачка била 70 см. Колко ли ще да е мечешката!? Или най-добре да помъквам и един дърводелски метър
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          А бе ... знам те къде ходиш на плаж.
          Сега като тръгна, ще си взема и компаса, щото нещо ми се губят посоките

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            ...Сто метра северно от счупения мост. ...
            с крачки ли мериш...или си маркирал мястото )

Коментар

На Шкорпиловци ходя аз. Сто метра северно от счупения мост. Ама още е рано за море. Водата е студена.
              А бе ... знам те къде ходиш на плаж.
              Сега като тръгна, ще си взема и компаса, щото нещо ми се губят посоките
              Мечо

Коментар

Как тъй, слънце!? Аз мислех, че вече си опнал чадъра и си кукнал шезлонга под него.
                Другата седмица имам ходене из района и мислех да ми спуснеш актуална информация за температурата на вода, вълнението на морето ... и къде си разчистил пясъка от мидички, че да не се порежа
                На Шкорпиловци ходя аз. Сто метра северно от счупения мост. Ама още е рано за море. Водата е студена.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  Добро утро.
                  Абе да знаете първи юни-тук в сащ не се празнува-да не е някой соц празник?
                  мне, не е, ама и да беше пак с кеф щях да го отбелязвам ))

оказа се че даже 2 такива празника има ))) нещо като дядо Коледа ) и дядо Мраз

Днес се отбелязва международният ден на детето. Празникът е учреден от Световната конференция за защита на децата, състояла се през 1925 г. в Женева.

През 1954 г. ООН и ЮНЕСКО обявяват 20 ноември за Световен ден на децата. Тази дата обаче не е повсеместно възприета, тъй като голямото мнозинство от страните в света предпочитат да съхранят традициите си в честването на празника.

Коментар

Не !!!
                    Как тъй, слънце!? Аз мислех, че вече си опнал чадъра и си кукнал шезлонга под него.
                    Другата седмица имам ходене из района и мислех да ми спуснеш актуална информация за температурата на вода, вълнението на морето ... и къде си разчистил пясъка от мидички, че да не се порежа
                    Мечо

Коментар

• Добро утро.
                      Абе да знаете първи юни-тук в сащ не се празнува-да не е някой соц празник?
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Цамбурна ли се у морето?
                        Не !!!
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• .....и макар пораснали, да запазим детето в себе си......
                          и да спрем да проваляме децата си.....

http://www.lentata.com/page_7285.htm...=0#commentList
                          Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• И от мен честит празник на всички дечица и специално на големите такива тук )
                            Не щадете усмивките си и щуротията
                            И без друго по цял ден се правим на големи...

Усмихнат и слънчев месец за всички!
                            И безгрижно лятооо )
                            Last edited by съни(тя); 01.06.2015, 15:29.

Коментар

Добро утро tnm
                              Цамбурна ли се у морето?
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Добре, че ме подсети...
                                Обадих се на моето "камъче"...Не знам защо, но много се изненада и зарадва...
                                Сутринта се успах. Безценното камъче - и то.
                                Изхвърча от къщи с бясна скорост, но в голямото междучасие ми звънна. За да ми напомни, че ми е дете и че не е склонен само да приема поздравления по този повод
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X