Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеако го забравиш ...търси пътя за Варна и от моста мериш в таз посока стотина мечешки крачки)
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеако го забравиш ...търси пътя за Варна и от моста мериш в таз посока стотина мечешки крачки)
!? Или най-добре да помъквам и един дърводелски метър
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеА бе ... знам те къде ходиш на плаж.
Сега като тръгна, ще си взема и компаса, щото нещо ми се губят посоките)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение...Сто метра северно от счупения мост. ...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНа Шкорпиловци ходя аз. Сто метра северно от счупения мост. Ама още е рано за море. Водата е студена..
Сега като тръгна, ще си взема и компаса, щото нещо ми се губят посокитеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКак тъй, слънце!? Аз мислех, че вече си опнал чадъра и си кукнал шезлонга под него
.
Другата седмица имам ходене из района и мислех да ми спуснеш актуална информация за температурата на вода, вълнението на морето ... и къде си разчистил пясъка от мидички, че да не се порежаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро.
Абе да знаете първи юни-тук в сащ не се празнува-да не е някой соц празник?))
оказа се че даже 2 такива празника има))) нещо като дядо Коледа
) и дядо Мраз
Днес се отбелязва международният ден на детето. Празникът е учреден от Световната конференция за защита на децата, състояла се през 1925 г. в Женева.
През 1954 г. ООН и ЮНЕСКО обявяват 20 ноември за Световен ден на децата. Тази дата обаче не е повсеместно възприета, тъй като голямото мнозинство от страните в света предпочитат да съхранят традициите си в честването на празника.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе !!!!? Аз мислех, че вече си опнал чадъра и си кукнал шезлонга под него
.
Другата седмица имам ходене из района и мислех да ми спуснеш актуална информация за температурата на вода, вълнението на морето ... и къде си разчистил пясъка от мидички, че да не се порежаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЦамбурна ли се у морето?
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
.....и макар пораснали, да запазим детето в себе си......
и да спрем да проваляме децата си.....
http://www.lentata.com/page_7285.htm...=0#commentListЗнанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
И от мен честит празник на всички дечица и специално на големите такива тук)
Не щадете усмивките си и щуротията
И без друго по цял ден се правим на големи...
Усмихнат и слънчев месец за всички!
И безгрижно лятооо)
Last edited by съни(тя); 01.06.2015, 15:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобро утро tnm?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобре, че ме подсети...
Обадих се на моето "камъче"...Не знам защо, но много се изненада и зарадва...
Изхвърча от къщи с бясна скорост, но в голямото междучасие ми звънна. За да ми напомни, че ми е дете и че не е склонен само да приема поздравления по този поводПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар