IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро tnm
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Добро утро, Мечо!
      Добро утро, тайфата!

Днес мама ми се обади да ми честити празника - нали съм й дете.
      Да са ни живи здрави безценните камъчета - много да ни радват, малко да ни ядосват ... такива ми ти неща!
      Добре, че ме подсети...
      Обадих се на моето "камъче"...Не знам защо, но много се изненада и зарадва...

Коментар

• Добро утро, Мечо!
        Добро утро, тайфата!

Днес мама ми се обади да ми честити празника - нали съм й дете.
        Да са ни живи здрави безценните камъчета - много да ни радват, малко да ни ядосват ... такива ми ти неща!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Добро утро.
          Не съм слънчасал
          За гмо-то не бойте се-ядът го само мексиканците и бедните негра.
          Супермаркета е разделен на две-гмо и органик.
          В гмо-то всичко е с огромни размери и евтино.
          Ораганика-всичко е с нормални,дори малки размери,много вкусно и скъпо.
          Но когато пише органик-значи наистина е 100% чисто,държавата го контролира стриктно.
          На кисело мляко което намерих пише булгариян йогурт,от крави които се хранят само с трева
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• А, сетих се. Рапана !!!
            tnm

Коментар

• Добро утро tnm

Ама то преди Космонафта имаше един друг. Забравих ника. В темата за ругатни пишеше. Тази тема още я нямаше.
              tnm

Коментар

• Привет бате Серго!

Ако и "Смонафта" се врътне тъдява, ще настане едно всенародно веселие.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  Привет група.
                  Голяма жега бре
                  Калифорния я мъчи голяма суша от години,забраняват им да си мият колите даже с питейна вода,само на мивки.
                  При положение,че в този щат се произвеждат 85% от плода и зеленчука за цялата USA (изключвам вноса) ,това е сериозен проблем вече.
                  Но да не ги мислим,ние като си имаме вода бол-и какво? - само внос

Как какво?!
                  Тургаме 100% от плода и зеленчука у водата, барабар с 85% от вноса, и войла - стаа джибре. А по-после - джабур, джабур, гаврът. Кой е луд да джвака треволяк? Па и ена пломба, къмто пеесе ойро отива.

И каква е таз дръжава, дека ората си плицикат колите? Нема ли се тръкне боята? А кирта какво я праят?
                  Нещо си слънчасал ша знаиш!

Коментар

• Хубава Неделя за всички

Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                    Привет група.
                    Голяма жега бре
                    Калифорния я мъчи голяма суша от години,забраняват им да си мият колите даже с питейна вода,само на мивки.
                    При положение,че в този щат се произвеждат 85% от плода и зеленчука за цялата USA (изключвам вноса) ,това е сериозен проблем вече.
                    сега разбирам ролята на гемеото ))
                    да не забравиш доматите с американската закваска ще мерим после снимки )
                    Не й обръщай внимание на жегата, зареди се с вода и си гледайте кефа ))

Коментар

• Привет група.
                      Голяма жега бре

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        И да биеш ДУЗПА !!!

Добро утро tnm
                        Вече не съм такъв човек. Резултат 1:1 ми е напълно достатъчен да гледам ведро на нещата

П.П. Добро утро, Мечо!
                        Добро утро, тайфата!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Сега ми достатъчно само да изравня резултата.
                          И да биеш ДУЗПА !!!

Добро утро tnm
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                            Направо съм потресен от потребителското мислене на тази нация.
                            То не са хора бре,то са свини
                            Няма такова пазарене по магазините,ще каже човек,че утре свършва света
                            Не мога аз така,повдига ми се от консуматорското им мислене.
                            Мисля си,че си ги обучават още от малки как да станат свини като порастнат
                            'апват си 'орицата, ърмм?

Коментар

• Направо съм потресен от потребителското мислене на тази нация.
                              То не са хора бре,то са свини
                              Няма такова пазарене по магазините,ще каже човек,че утре свършва света
                              Не мога аз така,повдига ми се от консуматорското им мислене.
                              Мисля си,че си ги обучават още от малки как да станат свини като порастнат

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                                Бат' Маранди, Стефан Цанев при Бойко Василев!
                                Изпуснал съм го. Той е готин и се държи с достойство, което рязко контрастира на чалга-халурата в наши дни.

За империята! ( докъде стигна? )

Коментар

Working...
                                X