IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
    Натискай се ти,натискай се ... нема ти се размине
    Ще е интересно извинението после
    Ей Катил, това да не ти са момите ингилизки.....Това е от балканска коза, пораснало яре.... Не можеш и с мечка да я уплашиш....
    Как е на острова ?
    Едни еквадорки ми се присънват в последно време, не е за разправяне.....Мъка....

Коментар

Къв уплах ме тресна, ако знаеш! Ся ще отида да си лея един снаряд / с куршум няма да ми мине/

Братчед, една балканджийка кога каже дума - фърля камък. Щом съм рекла, че ще черпиш мелба, начи съм си направила сметката
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Ко!? Аз съм ампутира откъм това качество.
        Хайде идвай си, че сезонът на мелбите тече!
        Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Рано е все още за Еквадор,нооо .... чак да търсиш .... виж,ако случайно изпадне - вербувай
          Но пък Англията .... прекалена търпимост проявих .... скоро на родна почва

П.с Фалиш се ти ... пффф ... кажи,че скромничиш
          Ко!? Аз съм ампутира откъм това качество.
          Хайде идвай си, че сезонът на мелбите тече!
          Мечо

Коментар

Фаля се, бре!
            Братчед, какво стана с еквадорския? Изучили го или ще ти търсим "жив речник"?
            Рано е все още за Еквадор,нооо .... чак да търсиш .... виж,ако случайно изпадне - вербувай
            Но пък Англията .... прекалена търпимост проявих .... скоро на родна почва

П.с Фалиш се ти ... пффф ... кажи,че скромничиш

Коментар

Аре нема нужда

Добро утро
              Фаля се, бре!
              Братчед, какво стана с еквадорския? Изучили го или ще ти търсим "жив речник"?
              Мечо

Коментар

... аз съм си леко шантава:

Аре нема нужда

Добро утро
                Last edited by katilarium; 26.06.2015, 08:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  привет група.

Убаво,ама някои неща не стават както ги искаме.
                  Работя на 15-км от дома-не ства за пеш.
                  когато пък почивам се стремя да движа повече от нормалното и става еднаааа
                  улежани дни се редуват със натоварени физически....
                  Баланса му е майката,търси се....

Оф ,КОЛКО ПО ВАЖНИ НЕЩА ИМА НА ТОЯ СВЯТ

Неща ,които приемаме за даденост-като здравето,и като го изгубиш разбираш,че то е най-важното,ама......
                  Мдд, как беше лафа - като не искаш да свършиш нещо, търсиш си причини, а когато искаш да го направиш - намираш начин.
                  И аз работя на единия край на града, а живея в другия. Разстоянието не е малко.
                  Не го изминавам цялото, а само до кафенето, където пия кафе. От там пътувам с един колега до работата.
                  Мисълта ми е, че колата винаги може да се спре на километър, два от офиса и човек да си направи разходка. Но ... това са моите разбирания, пък аз съм си леко шантава
                  Сега отивам да разходя дебелото псе, щото съм дежурна по куче

П.П.Добро утро, Мечо!
                  Добро утро, тайфата!
                  Мечо

Коментар

привет група.

Неща ,които приемаме за даденост-като здравето,и като го изгубиш разбираш,че то е най-важното,ама......
                    Мдаммм, като си прав, прав си. И аз така. Едното място на 15 км, другото на 80.
                    Като си възстановявам как се прецаках.....
                    Смених колите. Качих се на една ниска, а аз съм голям човек. Усетих лека болежка. На следващият ден му дръпнах една Варна, 10 км из морската, рейд по кръчми, по риза на влагата, на другия ден обратно сгънат в колата. ЕГН, мамка му.
                    Ей ся, утре пропускам Каварна. А имах и билети и хотел

Коментар

• привет група.

Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Добро утро tnm
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Добруютроу....

Сега сядам....Изходих си ходенето за 2 дни напред....

Коментар

• anon6706

Не, бе, ако е много приказлива, имам предвид.
                            4i40

Нека си бърбори...Това е част от приспиването....
                            Мъка, мъка, мъка, мъкааааа
                            Мечо

Коментар

пич,аз съм на 34 .
                              ТНМ-не всеки ден мога да изминавам такива разтояния,да не казвам,че като съм на работа стоя на стол-14 часа!!!
                              Свато, всичко е въпрос на организация и най-вече на желание.
                              Еволюционно човешкият организъм е създаден да изминава дълги разстояния пеша. Движението, храненето и спането е заложено във физиологията ни . Ако се наруши едно от тях, неминуемо ще се отрази и на другите. Колкото е по-сложен даден механизъм, толкова по-трудна е и поддръжката му.
                              Аз например съм като вълците - задължително трябва да си мина километрите за деня.
                              Затова се будя в 05:50, ставам в 06:00 и в 06:50 тръгвам пеша да си пия кафето. Вечер отново се прибирам на самоход
                              И другото важно нещо - затворя ли вратата на работното място зад гърба си, преставам да мисля за работа. Това ми е защитния механизъм и предпоставка за здрав сън.
                              А за утрешният ден мисля само когато това е събота или неделя.

П.П. Добро утро, Мечо!
                              Добро утро, тайфата!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Не, бе, ако е много приказлива, имам предвид.

Нека си бърбори...Това е част от приспиването....

Коментар

Working...
                                X