IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 5. Рухването на прекомерния консумеризъм
    Дълго време бяхме манипулирани да консумираме колкото можем повече, да купуваме всеки нов продукт – най-новата кола, последния iPhone, най-скъпите марки, купища дрехи, обувки, още и още и купища от всичко, до което можем да се докопаме.
    Вървейки срещу тълпата, много хора осъзнаха, че това не им е нужно.

http://www.manager.bg/lyubopitno/nes...vat?page=0%2C0
    Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Аз си я гледам,и то много добре
      Ама като съм си свършил работата,и някой да ме такова,е тогава се дразня-ръиш ли?
      По лошото е че и да се дразниш и да не се дразниш оня някой те такова.За това по добре не се дразни.За толко време требе да си свикнал

Коментар

• Благодаря ...!

Коментар

• Bel Suono - Танец рыцарей (Дню Победы посвящается)

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Ти правителството го остави на мира....
            Гледай си твоята работа...
            Аз си я гледам,и то много добре
            Ама като съм си свършил работата,и някой да ме такова,е тогава се дразня-ръиш ли?
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
              Малко секс се прави в тази държава!!!
              Правителството ни оножда по-често отколкото ние половинките си!!!
              Ти правителството го остави на мира....
              Гледай си твоята работа...

Коментар

• Малко секс се прави в тази държава!!!
                Правителството ни оножда по-често отколкото ние половинките си!!!
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Е, това ако ти е в къщата или в офиса, ще има 2 076 серия на сериала "Майка плаче - грамофон свири"

http://www.marica.bg/%D0%B4%D0%B5%D0...ews572629.html
                  Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                  ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Много правилно отбеляза колежката irena, цитирам "Това да не ти е в къщата"
                    ...пък аз бих добавил: "още по-малко пък да ти е в офиса"

Драги момичета,
                    за нас, разбирачите, веднага става ясно още сутринта, като дойдете на работа, дали снощи ви се е случило нещо изключително хубаво много пъти, или пък напротив - някои уреди са обвити в паяжина поради продължително бездействие

Айде, с пожелание от всички свестни представители на мъжкия род, да светите като ел. крушки от 100W всяка Божа сутрин
                    Last edited by Kildirim_Bei; 07.05.2016, 11:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                      irena,

не съм некъв педофил, ако това имаш предвид. При това имам дъщеря, която ще е абитуриентка, ако ме разбираш правилно

Радвам се за нея, още откакто се роди - все ще излъже някой балък, когато и както реши
                      Да поясня защо - хубава е като майка си, и умна като баща си
                      Нямах това предвид, просто чувството ми за хумор е силно повлиянно от английските ми родословни корени.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                        е даваха по телевизията една 40 годишна девойка поетеса ли беше, художничка ли...
                        дето съдеше един друг като нея защото и казал госпожа па тя била мома...
                        Ами ще съди разбира се, като на 40 е "девойка", то са едни хормони, една жажда за мъжко внимание....... Това да не ти е в къщата

Коментар

• Брех, тоя термин "девойка" притесни голяма част от публиката, ц-ц-ц...

"Девойки" или "каки" казвам на всички жени, без значение от възрастта.
                          Дано това ви е успокоило

А моите идеи за употребата на парите са почерпени от много опит и четене на книги, писани от бая по-умни от мен типове през цялата документирана история на човечеството.

Ето ви един пример от пиесата "Мандрагора" на Николо Макиавели. Повечето от вас сигурно са чували само за най-известното му творение - "Владетелят" или "Князът", което е превод от италианското "Ιl Principe".

Та, вижте какво е написал дълбокоуважаваният от мен Месер Николо Макиавели:

Песен
                          която се изпълнява преди първо действие
                          от хор на нимфи и пастири

Помнете, кратък е животът,
                          но много са бедите тежки,
                          безкрайни - мъките човешки.

Затуй отдавайте изцяло
                          на радости и на наслада
                          вий свойте дни, душа и тяло,
                          че който свикнал е да страда,
                          да тъне в скърби и досада,
                          не ще успее от интрига,
                          от неуспеха и от злото
                          да се спаси, защото - бедата всекиго достига.

Коментар

• Честит празник на имениците, земеделците и бранителите!

https://www.youtube.com/watch?v=LLOzXySmr3w

https://www.youtube.com/watch?v=Q64M2STjszU

https://www.youtube.com/watch?v=7D-fYnFdIJ8

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                              Малко притеснително в случая е изпозването на думата "девойка"
                              е даваха по телевизията една 40 годишна девойка поетеса ли беше, художничка ли...
                              дето съдеше един друг като нея защото и казал госпожа па тя била мома...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Неустоими сме....Някои повече, други (съм) по-малко....

пп Блеят ли жално агънца наоколо...?
                                Без излишна скромност, ако обичаш

П.П. Добро утро тайфата и честит Гергьовден!
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X