IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добра нощ , банда !
    Гледам разни клипчета за избори сте пускали и реших и аз с едно да се изплющя . Старо , чуждо , ама много готино
    http://vbox7.com/play:10f4ddbc

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      Тцъъъ и от мен едно оригинално клипче> https://www.youtube.com/watch?v=vmLy...ature=youtu.be което е правено за изборите в САЩ през 2008 г. Та що ми намирисва на плагиатство от страна на реформаторският блок
      Да, изплагиатствано е. Оригиналът е по- добър.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение

Тцъъъ и от мен едно оригинално клипче> https://www.youtube.com/watch?v=vmLy...ature=youtu.be което е правено за изборите в САЩ през 2008 г. Та що ми намирисва на плагиатство от страна на реформаторският блок
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Евреите сеят метежите, анархията.
          Да. Сред хората. Сеят метежи, революции, бунтове. След като завзеха банковото дело.

Но в Ерец Исроел не "сеят метежите, анархията."
          А? Къ ти се струва това?.
          Некъде сеят... но при тех, в "семейството" им и в Ерец Исроел и на йота не можеш да мръднеш, Вал, от предписаното.
          Нема свобода.
          Немат хора, които да знаят свободата - в еврейското семейство и в еврейската държава няма понятие за свобода. Свободата се разбира от хората, а не от евреите или циганите.

Коментар

• Е, Манков, не си прав. Евреите сеят метежите, анархията.

Алфред Розенберг
            "Еврейският болшевизъм"

http://grigorsimov.blog.bg/politika/...ot-knig.296057

п.п.В твоята тема те питах за Розенберг. Интересуваше ме погледът му в/у революцията в Русия.

п.п.п.Ти си помисли, да не би, като в "Пришълецът", в теб да вирее привнесена еврейска гад. Гой- приемник и троянски кон.
            Last edited by val/she; 07.04.2014, 22:18.

Коментар

Тези, преди нас, са стигнали до този "Демократичен избор" след революции, метежи, кръвопролития, терор.
              Мисля, че думокрация не може да се постигне с "революции, метежи, кръвопролития, терор". Дали тук, Вал, не докосваш анархизма?

Истинската и действителна демокрация може да е само местна, както е тръгнала още от полисите на Древна Гърция.

Допълнение: въобще не съм адепт на демокрацията.
              Демокрацията е за гмежта, за слабите, за свинете.
              А думокрацията пък е отгоре еврейското надсмиване над гмежта, слабите, свинете сред хората.

Останалата думокрация, Вал, е направена от евреите, които знаят, че им идва края, но, понеже не са хора и не могат да се променят, гледат да изкарат колкото се може по-дълго, а, след това, като разрушат и изгорят всичкото на хората - да ин ги е кеф, че не са си отишли сами, ами са завлекли със себе си и хората. Тъпите хора, I would say.
              Last edited by vmankov; 07.04.2014, 22:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                Значи, Вал...

Някой ни е вкарал в коловоза на избор. Демократичен избор.
                Лъжейки, че това "ще ни оправи".

Прав ли съм или не?
                Прав си, че е коловоз.
                Тези, преди нас, са стигнали до този "Демократичен избор" след революции, метежи, кръвопролития, терор.

Коментар

Да ми опишеш, желаните от теб промени, в последователни действия. Така, както ги чувстваш, като правилни.
                  За мен? Те са едни, мои...
                  Добавка:: Мога да опиша какво бих искал да се промени в живота - аз, за мен.

Но не стават за свинете, съжале боку.
                  Но добро беше свинете да не ми почернят живота. Но е невъзможно, без да бъда техен свинар - на свинете - да ги коля, да ги храня, да ги държа в понвиновение.

Мисля, че бих могъл, НО НЕ ИСКАМ ДА ИМАМ НИЩО ОБЩО СЪС СВИНЕТЕ. Нищо общо със свинете, Вал.
                  Last edited by vmankov; 07.04.2014, 21:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                    Не си го писала в "политика" по-скоро щото тук ще срещнеш по-малък отпор от опоненти предполагам. Друга причина-НИКАКВА, освен да подобриш дискусията в оная тема.
                    Ти вече си с етикет РБ, колкото и да ти се иска да се разграничиш. Както Коки/наборката/ се опитва да убеждава в политика, че всички са маскари, а тя не гласува за никой но винаги има мнение или аз, че не съм фурнаджийска лопата Аз обаче влизам с двата крака с риска да ме псуват цяла нощ не като теб да пускам по терлици агитации тук.
                    Сега като си РБ, аз мога да почна да ти изнасям лекция за Куневица /Пръмовица/ какви ги сторила с реакторите в Козлодуй, чия снаха била и безброй компромати за тази стара к*ва. За Касим Дал- турското мекере и иибрик на Ердоган, троянския кон за турската инвазия в БГ и прочее, прочее...........
                    Пускай! Аз не я харесвам Куневициа. Не искам и Касим Дал- бивш терорист, да е част от политическия ни живот.

Коментар

Добре, ти от какво искаш да избираш? Опиши го! Назови го! Вдъхни му някакъв живот. Назови поне едно име.
                      Аз не ти казвам- "Гласувай за тези!" , а: "Поеми отговорност за решението си". Ако то е- "не гласувам", Айше ще избере вместо теб.
                      Значи, Вал...

Някой ни е вкарал в коловоза на избор. Демократичен избор.
                      Лъжейки, че това "ще ни оправи".

Прав ли съм или не?
                      Last edited by vmankov; 07.04.2014, 21:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                        Може ли да зададеш въпроса си пряко, че нещо не усещам кво ме питаш?
                        Да ми опишеш, желаните от теб промени, в последователни действия. Така, както ги чувстваш, като правилни.

Коментар

• Добре, ти от какво искаш да избираш? Опиши го! Назови го! Вдъхни му някакъв живот. Назови поне едно име.
                          Аз не ти казвам- "Гласувай за тези!" , а: "Поеми отговорност за решението си". Ако то е- "не гласувам", Айше ще избере вместо теб.

Коментар

Манков, виждаш какво се случва в Украйна. Това ли искаш за страната си, теб, децата си? Съмнявам се. Не е измислен по- елегантен начин за овластяване от изборите. Ако ти имаш твое виждане, което не включва снайперисти, с радост ще го изслушам. Колкото и ексцентрична да е философията ти, ако води до желания резултат, защо не?!
                            Може ли да зададеш въпроса си пряко, че нещо не усещам кво ме питаш?

Коментар

Лорде, в прекрасната тема "Политика" не се получават дискусии, а се опъват трансперанти с лозунги. Тук можем да дискутираме политиката от всички страни и най- вече- човешка.
                              Не си го писала в "политика" по-скоро щото тук ще срещнеш по-малък отпор от опоненти предполагам. Друга причина-НИКАКВА, освен да подобриш дискусията в оная тема.
                              Ти вече си с етикет РБ, колкото и да ти се иска да се разграничиш. Както Коки/наборката/ се опитва да убеждава в политика, че всички са маскари, а тя не гласува за никой но винаги има мнение или аз, че не съм фурнаджийска лопата Аз обаче влизам с двата крака с риска да ме псуват цяла нощ не като теб да пускам по терлици агитации тук.
                              Сега като си РБ, аз мога да почна да ти изнасям лекция за Куневица /Пръмовица/ какви ги сторила с реакторите в Козлодуй, чия снаха била и безброй компромати за тази стара к*ва. За Касим Дал- турското мекере и иибрик на Ердоган, троянския кон за турската инвазия в БГ и прочее, прочее...........

Коментар

Да, може да се сложи графа- нито един от посочените, но тя не задава решение.
                                Инженер си, нали? Това трябва да е нещо като по- простичка блок- схема, водеща до конкретен резултат, а не влизане в безкраен цикъл.
                                Да, инженер съм.

Изборът, Вал, не задава решение.

Но липсата на избор, Вал, задава решение, поне за мен лично.

Ако кажат: избирай! ще кажа - ако искам!
                                Но ако кажат: избирай от нашия списък - е... е... еее...
                                O
                                ======Э
                                O

Не става, Вал, от 6 годишен съм "инат като магаре", даже и родителите ми го казваха, но нема да клекна никому да ме насили.
                                Па камо ли да ме убеди да бъда несвободен в мисленето и щенията си.
                                Засега и сега съм хулиганин. Добре!
                                За в бъдеще ще съм престъпник. Не добре!

И е само поради това, че си позволявам да мисля сам и да имам мнение, независещо от еврейската пропаганда.
                                Last edited by vmankov; 07.04.2014, 21:36.

Коментар

Working...
                                X