IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Евтиното си е евтино.Откъдето и да го погледнеш си е боклук.На примоция дори сФирки се отказват.
    Това са два различни продукта.
    За евтиното спор няма....
    За промоциите не съм съгласен - В голяма верига предлагат кафе 100 % арабика - на 50 % - от 5.80 на 2.90 - срам не срам взех 10 пакета....Така че, нещата са различни....

пп За прИмоциите ти се доверявам - със специалисти не споря...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      ВМанков, и аз редовно водя подобни разговори с моя баща. Голям инат е на тема "пазаруване с примоция"

П.П. Добро утро, тайфата!
      Евтиното си е евтино.Откъдето и да го погледнеш си е боклук.На примоция дори сФирки се отказват.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
        Това е и мой проблем при купуването на продукти - подлъгвам се често по по-евтиното, изглежда ми добре, но като зема да го подготвям за готвене, виждам, че е доста фълшиво.
        Дощерка ми бая ми трие сол на главата заради това - и с право.

От друга страна, взимал съм и от много скъпото... И се е оказвало нерядко боклук също
        Така съм между два огъня вътре в избора си.

А изборът, оказва се, не е мой, ф края на краищата: изборът е "взимай, каквото ти дават". Думокрация, един вид

И така...

Но бат ви Пешо е добре, понеже не избира, ами си го произвежда сам. Така и вратът му е дебел, като на вълка, дйет е казано

ВМанков, и аз редовно водя подобни разговори с моя баща. Голям инат е на тема "пазаруване с примоция"

П.П. Добро утро, тайфата!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Честит Имен Ден!

https://www.youtube.com/watch?v=1A5UZoYLLUM

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Честит имен ден на всички, които носят имена на китки!
            Да са живи и здрави и да почерпят родата и приятелите си.
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
              Но бат ви Пешо е добре, понеже не избира, ами си го произвежда сам. Така и вратът му е дебел, като на вълка, дйет е казано
              Твоят проблем е и мой, но бат Пешо има само два проблема-1.не живее в Софето-центъра на просветата, науката и културата което му е комплекс.2Мисли, че всички бедни са мързеливи или нетърпящи "болката" усилие

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                ...ходил съм доста и боклуци в къщи не нося за 20-30 стинки по-йофтинко да'е ...
                Това е и мой проблем при купуването на продукти - подлъгвам се често по по-евтиното, изглежда ми добре, но като зема да го подготвям за готвене, виждам, че е доста фълшиво.
                Дощерка ми бая ми трие сол на главата заради това - и с право.

От друга страна, взимал съм и от много скъпото... И се е оказвало нерядко боклук също
                Така съм между два огъня вътре в избора си.

А изборът, оказва се, не е мой, ф края на краищата: изборът е "взимай, каквото ти дават". Думокрация, един вид

И така...

Коментар

• Александр Гордон - Песня о тревожной молодости - http://www.youtube.com/watch?v=s-j4qJ9J6qU

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Первый в космосе

https://www.youtube.com/watch?v=yMA-IHckkkQ

http://www.imdb.com/title/tt2856930/

Коментар

• Ten years after - I'd love to change the world :
                      https://www.youtube.com/watch?v=qvj99sK1Gl0#t=13

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Добро утро, тайфата!

Русото, тва теле да не е някой бизон или зубър, бре!?
                        Довлечен у болярско от Великите ловни полета
                        Ева ли го, ама беше осолено една нощ у хладилнико.

После подкарах Ламята - викам т'ва за прясно месо ли ти го продадоха от Пазара и той ДА.

Викам не ми казвай коя сергия ти го е продала, че ще има шутове да'е ...

.. некво "отлежало" си беше да'е ...

П.П. Много се караме с него какво купува - и той все се фръцва - ами, да съм ходел аз - ми викам ходил съм доста и боклуци в къщи не нося за 20-30 стинки по-йофтинко да'е ...

Ма, т'ва са си наши кахъри - леко се пцуваме на моменти - хъ-хъ-хъ ...

Пращаш го за едно - той ти носи друго, щот' било на "далавера" - както и да е

Мхм ... "далавера" е, щот' не го готви да'е .... - да му се отели вола и да види как се готви с кофти матри'ал?

Ма, аз съм гавра гоУема и викам - Ламя, следващият път ми докарай продукт на 200 години поне - тия на 100 години ги нямаш за нищо разбрах
                        Last edited by marandi; 08.04.2014, 19:36.

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Русото, тва теле да не е някой бизон или зубър, бре!?
                          Довлечен у болярско от Великите ловни полета
                          Мечо

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕ

Коментар

• Е, по ей тая рецепта го дъня, че много лесна.

----------------------------------------------------------------------

Винен кебап с варен ориз

Продукти:
                              700г свинско месо
                              5-6 с.л. олио
                              2 глави лук
                              1 морков
                              1/2 ч.ч. настъргани домати
                              200 мл червено вино
                              2 ч.л. червен пипер
                              3-4 дафинови листа
                              5 зърна бахар
                              2 с.л. брашно
                              черен пипер, чубрица, сол на вкус

Месото се нарязва на парченца. Нагрява се мазнината и в нея се изсипва месото. Посолява се и се задушава до изпаряването на водата и избистряне на мазнината, която остава. Прибавят се нарязаните лук и моркови. Оставя се да се задушат зеленчуците и се прибавя червеният пипер. Залива се с виното. Долива се топла вода-да покрие месото. Прибавят се дафиновите листа и бахарът. Оставя се да ври, докато месото се свари. Слагат се доматите, черният пипер и чубрицата. Когато доматите са сварени, се прибавя размитото във вода брашно. След като заври, ястието се отмесва от огъня. Сервира се със сварен ориз или пухкаво картофено пюре.

http://kulinarnimisli.wordpress.com/...0%D0%B8%D0%B7/
                              ------------------------------------------------------------------------------

Ориз знаеш как се сварява - плакнеш го 4-5 пъти със студена вода и го оставяш за 30 мин. да се отдели скорбялата и да набъбне - Грабваш тиганЯ с малко мазнина - бам лопуша вътре за 2-3 мин. и той се свива ( това ти пести бланширането, ама трябва да е замръзен от фризеро ).

После ориз и го правих на азиатска техника - първо само го покриваш с вода и като почне да се вари на 2-3 пъти добавяш по малко вода. Демек не я сипваш от раз.
                              ------------------------------------------------------------------------------

После знаеш как е - 2 тенджери - в едната ориза - слагаш 2 топки в чиниите - от другата слагаш късчетата месо и поливаш със секси соса.

П.П. Ама, т'ва теле май беше някое отлежало, щот' го варих час и половина да'е докато омекне.

Ориз става за 10 мин.

Те т'ва е - някой път вземи акъла на жената, ама шибай със свинско, че по-бързо става. С телето ще пцуваш кат' мИня
                              Last edited by marandi; 08.04.2014, 02:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                                Не стига, че никой не е писал три дни, а ти дозаколваш темата с агитации!
                                Ха Наздраве на теб и на Маранди, дано пусне някоя рецепта или сподели на каква комбинация а-л - мезе е та да споделя и аз за моите снощни готварски напъни
                                Конфекция, Приятелю - нищо особено.

Завчера винен кебап от телешко и ориз с пресен лопуш.

Днес свинско с картофи и фиде яхния.

П.П. Излезе вече в градината салатата и пресния лук - та, ракия ми дай и гледай какво става после

Ха, наздраве!

Коментар

Working...
                                X