IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Мно'о си гаден!

Не стига дето ме накара да се съдирам от яд, а и трябва да го правя прав, баси!

П.П. Т'н'м'нче, всичко у Руси е спокойно, притиснявай ни съ! Да чукам на дърво де
    Last edited by kev; 23.05.2014, 22:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
      Я пусни е'на песен на изпълнителя (групата), че да не гадаем
      http://www.youtube.com/watch?v=r4-GAiwo6c8

Коментар

Тц. Правилното решение съм го Зел. Концертът е достатъчно далеч, че да мога да се върна в изборния ден
        Я пусни е'на песен на изпълнителя (групата), че да не гадаем

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Знам, че в Деня ще вземеш правилното решение.
          Тц. Правилното решение съм го Зел. Концертът е достатъчно далеч, че да мога да се върна в изборния ден

Коментар

Как да забрая като Бареков постоянно ми го напомня от почти всики тв канали, че даже на няколко пъти ми се появява и в пощенската кутия! Дет' имаше един лаф навремето "в момента даже ме е страх като отворя хладилника да не се появи и от там" Но все пак надежда има, и тя е в неделя една част от успелите да се зомбират хора вместо 2-ката пред 8-цата да нацелят 1-цата Ей аман в нашата България от:

http://www.youtube.com/watch?v=YL8bB3gmBL8

Надявам се да не му се случат нещата.

Коментар

Няма да забравим. Между риба и гъби, избрах да отида на концерт. За първи път не виждам синьо на хоризонта
              Пък аз съм у Чужденеция. Там не са чували за избори и не гласуват
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Как да забрая като Бареков постоянно ми го напомня от почти всики тв канали, че даже на няколко пъти ми се появява и в пощенската кутия! Дет' имаше един лаф навремето "в момента даже ме е страх като отворя хладилника да не се появи и от там" Но все пак надежда има, и тя е в неделя една част от успелите да се зомбират хора вместо 2-ката пред 8-цата да нацелят 1-цата Ей аман в нашата България от:

Не си купувай и консерва. Знае ли се какво може да изскочи от нея като я отвориш

П.П. Бях се притеснила за теб. Точно мислех да направя запитване в Кръчмата, дали се е мяркал някой бедстваш русенец наскоро.

П.П.П.
                Добро утро, Мечо!
                Добро утро, тайфата!
                Last edited by tnm; 23.05.2014, 22:18.
                Мечо

Коментар

Няма да забравим. Между риба и гъби, избрах да отида на концерт. За първи път не виждам синьо на хоризонта
                  Знам, че в Деня ще вземеш правилното решение.

Коментар

Kak сте ?
                    https://www.youtube.com/watch?v=JGH72v5CHGY

Да не забравите, че има избори?

Коментар

Kak сте ?

Коментар

• Kak сте ?

Last edited by val/she; 23.05.2014, 21:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Добро утро tnm

Вий верно сте чисти арийци. Разликата е, че при нас папат и са джиджани децата. Повечето българи по нашия край са говорели добре турски, но след разпадането на империята постепенно след няколко поколения остават само отделни думи. И двамата ми дядовци говореха турски. Но аз не. Вече не е било престижно и не са ме научили, но знам некои думи.

То е както навремето говорехме руски, а сега говорим английски.
                          Мъжете от родата са говорели и пишели на турски, защото са търгували из цялата империя. Бащата на баща ми също го знаел. По време на Балканската война, заедно с гагаузите е превеждал на войниците като са навлезли в територията на Турция.
                          Не си спомням дали съм ти разказвала как ходили да молят едни ходжа да не пее молитвата толкова рано сутрин, защото ги будел. Един път молба, втори път молба и накрая свалили светия човек от минарето с манлихерата.
                          По моят хабитат се използва един израз като упрек, когато не си свършил нещо, а е било задължително да го направиш - " Не ти дават турците да го свършиш". Преди години имах една лека издънка в тази връзка с колегите турци, с които работех.

П.П.
                          Добро утро, Мечо!
                          Добро утро, тайфата!
                          Last edited by tnm; 19.05.2014, 11:05.
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Известно време живях в така наречен смесен район. Там за пръв път чух българки да молят детето си "да папа", а бабите да казват на бебето, че е джиджано.
                            Добро утро tnm

Вий верно сте чисти арийци. Разликата е, че при нас папат и са джиджани децата. Повечето българи по нашия край са говорели добре турски, но след разпадането на империята постепенно след няколко поколения остават само отделни думи. И двамата ми дядовци говореха турски. Но аз не. Вече не е било престижно и не са ме научили, но знам некои думи.

То е както навремето говорехме руски, а сега говорим английски.
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• R.I.P.

NICOLA GHIUSELEV - Don Carlo
                              https://www.youtube.com/watch?v=bPQk3GZ1ibM

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Чувал съм ги , но за пържени филийки не бях чувал.....

пп Още един осмислен ден в моя живот....
                                Известно време живях в така наречен смесен район. Там за пръв път чух българки да молят детето си "да папа", а бабите да казват на бебето, че е джиджано.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X