Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобре, че не ти поиска курткаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобре, че не ти поиска куртка
Спомням си на единия от сървайвърите по телевизора, една дето вместо "курт капан" викаше "кур капан". Хем я бъзикаха, " я, я пак кажи какъв капан", ма тя до края не се усети.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТва у чужденеция ли е? Не се е оплаквала бабатаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОтводняваме. Ще пращам бърза депеша до Мечо да ми изпрати спасителната лодка на кораба. Ама да сложи на нея и една лебедка
П.П. Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобро утро tnm
за тебе не само лебедка, ами и лебед да можеш да си ги завъдиш !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСлед като утепате и последните, ще си задавате самотно въпроса :
Къде сте бееееее ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОтводняваме. Ще пращам бърза депеша до Мечо да ми изпрати спасителната лодка на кораба. Ама да сложи на нея и една лебедка
П.П. Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Добро утро tnm
за тебе не само лебедка, ами и лебед да можеш да си ги завъдиш !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобрутро! Къде сте бря? Че ги тепаме ли комунистите или като Мечо ще ги лаем отдалеч?
П.П. Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеВарна е особен град, Тнм.
П.П.
Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПреди малко от ЦИК, РИК и прочие ИК рекоха, че у Варна ич не е имало желаещи да си фърлят гласа.
П.П. Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Коментар
Коментар