Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТя ми има доверие и знае че ще се оправяПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеА напътствията, плановете и инструктажите на кого, на кого ги остави.....
Пък и в интерес на истината, много ще ми дойде да правя инструктажи у Плевенско и Чужденеция. Нали знаеш, че мразя да се товаря.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеДомати, краставици, пипер... Вие не се чувате за какви вкусотии говорите...
А добър вечер, или утро е при вас...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеА напътствията, плановете и инструктажите на кого, на кого ги остави.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКакъв пипер, какви домати, какви краставици.....???
При мен още не са поникнали.....
пп май, ще мина само на бира в тези баири......
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОбади се когато стане виното и ракията. Засега няма да ти се месим в добре подредения комплекс агромероприятия, щото смятаме, че ще справиш и без наша намеса
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАз пък следобяда прекопах пипера дето е за низане и червен пипер.Извързах доматиту и краставиците.Утре че прекопам лозето и ако не е кал другио пипер дето е за печене.Лозето ще го оставя за вторник сряда че копаме че връзване и че ръсиме
При мен още не са поникнали.....
пп май, ще мина само на бира в тези баири......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАз пък следобяда прекопах пипера дето е за низане и червен пипер.Извързах доматиту и краставиците.Утре че прекопам лозето и ако не е кал другио пипер дето е за печене.Лозето ще го оставя за вторник сряда че копаме че връзване и че ръсимеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДнес се уплаших от лошото време и не заминах за вилата...
Вдигнах кръвното..
Представих си гъстата трева,
мазето пълно със вода.....
И си мисля.....
Утре, тези две ръце ,
ще треперят от бачкане....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДнес се уплаших от лошото време и не заминах за вилата...
Вдигнах кръвното..
Представих си гъстата трева,
мазето пълно със вода.....
И си мисля.....
Утре, тези две ръце ,
ще треперят от бачкане....
От мен продължението
Тези две изморени ръце с последните си сили вдигнаха най-лекото нещо на света.Една студена бира.Състраданието не е добродетел
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобро утро tnm
за тебе не само лебедка, ами и лебед да можеш да си ги завъдиш !!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар