IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Никак няма да те обезщетят.Тока не е нещо гарантирано от природата.Като всяка човешка дейност е.И не мога да разбера защо цял народ който не желае да работи пищи че нямал ток.Ми аз като отида на лекар да не би случайно доктора да си гледа работата или като вляза в магазина да е по различно.Никой не ви е длъжен.Ама нямало ток ми ще чакате и ще се научите да носите рушвети както носите на доктори и държавни служители.И то големи щото ниските са обидни и за двете страни.
    Малийййй....
    А един фенер с опции за 80 КV разряд по меките тъкани да искаш....

пп И друг път като ходиш на проверка на простатата, избирай лекар - пианист... за да не си кисел после.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Е, бат Пешо, това и аз го знам бре Честно да ти кажа, не съм чак толкова тъп)
      Ако можеш и да ми кажеш как ще ме обезщетят за вече 4 часа липса на нормални фази, за 4 часа не работене, за работните заплати, които и така ще платя, за повредена продукция, за една прецакана машина, за таксито на главния ми инж..... Те така. Никак нали
      Никак няма да те обезщетят.Тока не е нещо гарантирано от природата.Като всяка човешка дейност е.И не мога да разбера защо цял народ който не желае да работи пищи че нямал ток.Ми аз като отида на лекар да не би случайно доктора да си гледа работата или като вляза в магазина да е по различно.Никой не ви е длъжен.Ама нямало ток ми ще чакате и ще се научите да носите рушвети както носите на доктори и държавни служители.И то големи щото ниските са обидни и за двете страни.

Коментар

Е те идиотите от инспекцията и това гледат
        А ако случайно го забравят, твоята вътрешна комисия по КУТ трябва да докладва.....
        ( само за мекотата на тоалетната хартия не са се хванали....)

пп В най - скоро време пак ще се върна към бизнеса ....То не се издържа...И в събота и неделя на бачкане...днес вдигнах кръвно...утре ще се гътна Бачкатор да си...
        Европейски изисквания с българско финансиране....( няма пари, но трябва да се направи .)

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Ще мигат едновремено и ще дразнят очите....
          Е те идиотите от инспекцията и това гледат

Коментар

Тц, не знам
            Ще мигат едновремено и ще дразнят очите....

Коментар

Опсссс, къде е инспекцията по труда, да ти поиска кетап за ел монтьор ?
              А знаеш ли защо лампите се слагат на различни фази ( освен за да индикират визуално безпроблемната работа на машините ти ..) ?
              Тц, не знам

Коментар

Тц, шалтерите ги дръпнах собственоръчно и забраних да се пускат, докато не светнат силно всички луминисцентни ламБи, които са към различни фази
                Опсссс, къде е инспекцията по труда, да ти поиска кетап за ел монтьор ?
                А знаеш ли защо лампите се слагат на различни фази ( освен за да индикират визуално безпроблемната работа на машините ти ..) ?

Коментар

Знаем го бре....Даже те имаме за наша гордост....

пп А твоите ел. техници като са видели , че липсва фаза, що не са дръпнали шалтерите на машините а са ги оставили да се мъчат......
                  Тц, шалтерите ги дръпнах собственоръчно и забраних да се пускат, докато не светнат силно всички луминисцентни ламБи, които са към различни фази

п.п. Кви ел. техници? По това време бачкаме само маймуните, да ставаме хора
                  Last edited by Наивник; 25.06.2014, 00:11.

Коментар

Ако можеш и да ми кажеш как ще ме обезщетят за вече 4 часа липса на нормални фази, за 4 часа не работене, за работните заплати, които и така ще платя, за повредена продукция, за една прецакана машина, за таксито на главния ми инж..... Те така. Никак нали

Знаем го бре....Даже те имаме за наша гордост....

пп А твоите ел. техници като са видели , че липсва фаза, що не са дръпнали шалтерите на машините а са ги оставили да се мъчат......

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      ащото има трифазен и еднофазен ток.Компютъра ти е вързан на здрава фаза.Правиш ли разлика между фазно и линейно напрежение?
                      Last edited by chronos; 25.06.2014, 11:42.

Коментар

Даааам, седя си аз у вабриката и си чакам ЧЕЗ да ми пусне третата фаза Аз обаче незнайно по какви неведоми пътища си имам ток и си цъкам у Инвестора. Големи бури мамичката му. Много сме грешни
                        защото има трифазен и еднофазен ток.Компютъра ти е вързан на здрава фаза.Правиш ли разлика между фазно и линейно напрежение?
                        Last edited by chronos; 25.06.2014, 11:42.

Коментар

• Уффф, неква кифла ме пита къде ми е таблото. Ми де да знам къде е Нали за това имам 3 човека задължителни по закон и те самите в ЧЕЗ, ако не знаят къде ми е таблото

Коментар

Е, аз съм добре. Моят ги кани в къщи да им покаже пусито
                            Дебело псе е оборотно - цялата групичка от младежи го разхождат един по един. Подобна функция изпълнява и сестричката на единия от диваците / на 5 годинки е/, но той рядко се навива да я отстъпи на друг
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              /тактически ход за сваляне на мацки/ из квартала.
                              Изкарах си ума докато се приберат - мокри до кости и двамата
                              Е, аз съм добре. Моят ги кани в къщи да им покаже пусито

Коментар

Даааам, седя си аз у вабриката и си чакам ЧЕЗ да ми пусне третата фаза Аз обаче незнайно по какви неведоми пътища си имам ток и си цъкам у Инвестора. Големи бури мамичката му. Много сме грешни
                                Маниии, първо се изви буря, после като заваля един дъжд, богато украсен с гръмотевици ..., а по-дребната 1/3-та пълноправен член на домочадието разхожда дебелото псе /тактически ход за сваляне на мацки/ из квартала.
                                Изкарах си ума докато се приберат - мокри до кости и двамата
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X