IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нека околните кажат, кой точно лъже...

Хайде сега да анализираме, каква справка иска да направи един самозванец в ЦД /утре/? Дори и да има възможност, в което се съмнявам.

Какви 100 лв. бълнува същият? т.е. - кВи 5 лева са те патили, Ве - самозванец? Зарибявка ли е това, с тия измислени от теб 100 лв?

Каква справка Ше праИш, "познаващият" масовата приватизация?

Кой се интересува от справка?

Човекът ЗНАЕ, че има дялово участие някъде, т.е. - не се интересува от потвърждение на факта: "Имаш 10 акции някъде!"

Какво ще му дадеш с такава справка, дори да имаш връзка с ИП, който да ти свърши работата, без таксата..., ама - акоооо..., акоооо - не се плати ДДС за сделката /дето ще я минеш без пари - знаеш ли кО следва /за дребните рибета, ама не за теб, а за оня, дето щял да направи справката - ама /някак/ - за зелените ти очЕта...

Оставям настрани и набутването ти /и на помощника/ в КЗЛД /Комисията за защита на личните данни/....

Ееее, ама няма да ти е множко: КФН, КЗЛД, НАП...

Даммм, на някои им е широЧко около вратлетата /ама съм си добричко - предварително им давам всичко, което зная - и то от практиката, де..., щях ли например да зная някои неща, ако не бях ходил преди време в ЦД, когато се намираше още в една пресечна на Витошка.../....

Все пак - някои И ДО СЕГА мислят, че им е простено, ако не знаят законите и ги нарушаВАТ...

Наздраве!

Коментар

• Обясни сега, че технически не е възможно да грабна 20 бона от сума, която я няма.

То там няма да има и 100 лв.

Аз съм влел 20 хил. от 100.

Уникални сте направо - в момент съм малко зле и даже е хубаво момче да си цъкне телефон през депозитара, както написах.

П.П. Правя пак ексцесия в крака, че съм с 4 тромбофлебита и почна да грее от вчера и правя рецидив.

Последна хубост е да клатя някой, както в случай - но няма да мога да помогна - в момент съм малко зле - до 10 дни ще мине.

В момент ми е трудно, но мога да му дам директ телефони да се оправи сам, без съветници и без пари - те ще го цакат с такса около 10% и без това при теглене.

Но вие сте "специалистите" - представете му се там на лични и го консултирайте.
      Last edited by marandi; 25.06.2014, 21:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        Така е, грешката е моя, директно не става да си направи справката в ЦД, а само през ИП или банка.

Така или иначе, Депозитарна разписка е задължително да има за акциите, ако търси някакъв дял от тях.
        Но е точна забележката ти, че вероятно, таксата за разписката ще е по-голяма от ползата - за дружество в ликвидация.
        Една консултация с някое ИП ще му е от полза

Още повече, не споменава колко акции е закупил при масовата приватизация и дали има вече издадена депозитарна разписка за тях...
        Ако има - описал си го - не знам кой по ред кредитор и вероятно нито стотинка при ликвидацията...
        Сбъркахте и тримата до момента.

Хубаво, че един си призна и ти прави чест!

П.П. Момчето попита човешки конкретно - вие му се направихте на идиоти за няма и 100 лв.

В БГ е хубаво някой ден да станете хора наистина.

3 пъти написах, че от него нищо не мога да хвана - то не бяха отбвинения - не бяха чудеса.

Просто казах - ако ми даде ЕГН ще му придвижа нещата, ама едва ли ще е очарован.

На мен ми е разход подобен случай. Ако искате да ви го обясня още 3 пъти?
        Last edited by marandi; 25.06.2014, 21:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнение
          Лека забележка: ако сам не е ИП - НЯМА право да работи с ЦД /никой няма да му обърне внимание там/, т.е. - САМО и ЕДИНСТВЕНО - чрез ИП може да получи ДР /защото не е написал, има ли такава/...
          Така е, грешката е моя, директно не става да си направи справката в ЦД, а само през ИП или банка.

Така или иначе, Депозитарна разписка е задължително да има за акциите, ако търси някакъв дял от тях.
          Но е точна забележката ти, че вероятно, таксата за разписката ще е по-голяма от ползата - за дружество в ликвидация.
          Една консултация с някое ИП ще му е от полза

Още повече, не споменава колко акции е закупил при масовата приватизация и дали има вече издадена депозитарна разписка за тях...
          Ако има - описал си го - не знам кой по ред кредитор и вероятно нито стотинка при ликвидацията...
          Last edited by съни(тя); 25.06.2014, 21:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Здравейте,попаднали в най-подходящата тема! Не се "утеснявайте" (както казват в търново на чист български) да задавате всякакви въпроси,важното е да знаете че денонощно ви "бачкат" мизата за което е 20 000 евро с която ако не разполагате значи не сте чист българин,патриот!

Та на въпроса

"Машстрой"-Троян е в ликвидация до 30.09.2014г.(поне според последното ОСА).Обърнете се към Централния депозитар или ликвидатора на дружеството за да получите информация за ликвидационния ви дял.Може да се обърнете и директно в офиса им в Троян - ул. Акад. А. Балевски 5; тел./факс 0670 632 13 .

Поздрави!
            Виж,

тоя идъатс какво пише, което модераторите не трият.

П.П. Мога да му проверя неща, ако ми пусне ЕГН утре, но партида ще е смях.

Зайо-байо пише за 20000 лв.
            ------------------------------------------------

Не може Балевски да го реши, че са се обръща там - вие верно сте ултра-кухи.
            -----------------------------------------------------------

Спрете да го лъжете момчето!!!

Коментар

Мааааалко повече зная за масовата от някого тук...

На 12.07., например - ще си взема дивидента от една банка..., да почерпя лЕ?

Виртуалната кръчма ще е пълна!
              Не те знам кого ще черпиш на 12-ти.

Аз чат-пат съм добър нали виждаш и къркам доста смело - не само за БГ

П.П. Не ми обяснявай на мен какво е ЦД при условие, че се изложи като кифла.

То било масова приватизация? Ърмм ...?

Ма, брау ...

Коментар

Лека забележка: ако сам не е ИП - НЯМА право да работи с ЦД /никой няма да му обърне внимание там/, т.е. - САМО и ЕДИНСТВЕНО - чрез ИП може да получи ДР /защото не е написал, има ли такава/...
                Не ми се прави на тарикат, бре - че сефте успя да прочетеш "масова" приватизация.

Питам - колко кинти са т'ва, тарикате?

Ти въобще не си в час, бря - също и по застраховане - само ти гледам пачия акъл сега.

В момента е 20ч и не мога да дам цена - но ще бъде нещо символично - т.е. офис са затворени.
                --------------------------------------

Обясни ми от няма и 100 лв - аз как ще изкарам 5000 лв, че си голям умник?

Аз не ги правя тия неща - ти си спеца, дет' ни ги обясняваш

Казах няма да взема и стотинка на момчето, ама въпрос му е кофти - т.е. ще ми трябва ЕГН в случай.
                --------------------------------------------------------

Аз не съм БГ балалайка. Даже ще ме набута, около 5 кинта разходи за и-нет, телефони и т.н.

Коментар

• Мааааалко повече зная за масовата от някого тук...

На 12.07., например - ще си взема дивидента от една банка..., да почерпя лЕ?

Виртуалната кръчма ще е пълна!

Коментар

• Дето се казва, ако един представител на застраховател НЕ МОЖЕ да направи справка в ЦД, ПОНЕ може застраховчица да предложи някаква......, пък и с лични данни се натиска да разполага...

Де КФН, де!

Коментар

Ега ти отговорИТЕ: "Депозитарна разписка и най-близкият офис!"..., па и "Всичко щяло да се изтъркаля служебно"...

Оффф, ама - чекай си ти - служебно да те осени нечия благодат...

Няма да отварям повече несведущият акъллия, защото няма понятие какво казва, пък и не знае колко много трябва да чете оттук натам, ако няма практика в областта......, ама се смеел......, поне да знаеше на какво се смее...
                      Ти вярно си ултра кух да мислиш, че от няма и 100 лв. АЗ ще спечеля нещо.

Колко да спечеля от 100 кинта - обясни ми - дет' не знаеш какво е масова приватизация?

5 бона ще мога ли да изкарам според уминиците като теб?

П.П. Масова приватизация знаеш ли въобще какво е?

Коментар

Забележката е много ...на място!
                        Разписка за акциите може да получи и от Централния депозитар и от което и да е ИП.

Но, наистина, предвид, че споменава за акции от масовата приватизация(явно, не става въпрос за изкупуване на сериозен дял, щом досега няма представа какво се случва) е много вероятно таксата за ЦД - 5лв или 10 да е повече от очакваната полза.

Коментар

Разписка за акциите може да получи и от Централния депозитар и от което и да е ИП.

Но, наистина, предвид, че споменава за акции от масовата приватизация(явно, не става въпрос за изкупуване на сериозен дял, щом досега няма представа какво се случва) е много вероятно таксата за ЦД - 5лв или 10 да е повече от очакваната полза.
                          Поредната корифейка - сериозен дял лафчета - къв сериозеен дял - бе - иде реч за няма и 100 кинта, дет' мога му ги проверя по телефон - без го таксувам.

П.П. Баси надутите пауни сте тук и неграмотни на всичкотото отгоре.
                          Промени/изтрий съобщение

Коментар

• Ега ти отговорИТЕ: "Депозитарна разписка и най-близкият офис!"..., па и "Всичко щяло да се изтъркаля служебно"...

Оффф, ама - чекай си ти - служебно да те осени нечия благодат...

Няма да отварям повече несведущият акъллия, защото няма понятие какво казва, пък и не знае колко много трябва да чете оттук натам, ако няма практика в областта......, ама се смеел......, поне да знаеше на какво се смее...

Коментар

Разбира се - Спарт е дал точен отговор, з акоето евалата му правя.

Всичко, написано постфактум - си остава без значение.

Моят отговор е принципен. Бас ловя /дано съм лош пророк/, че питащият не е между първите 10 кредитори, включая и мажоритарите.

Критика, без точни опровержения не приемам.

Както се казва - пилците се броят наесен, което е валидно и в тоя случай.

Успех на питащият: ще му е необходим, за да измъкне дори и стотинка.
                              Момче,

попита масова приватизация - ти въобще в час ли - щот' знам, че не си, ама спри се малко.

И не е питал теб лично - нито мен или Спарт.

П.П. Решение да си го взема сам, ама да ви плющя в селските инвеститори - честно

Коментар

Голямо неудобство ми създаде, ама - нейсе - Фащаш ме в настроение...

Няма никакво значение, кой е бил ИП... В който сега действащ ИП да отидеш и си платиш таксата за услугата - ще ти направи необходимата ти справка в Централния депозитар...

Все пак не разбирам, ква ти е точно далаверата - да търсиш нещо от предприятие в ликвидация /както сам пишеш/, т.е. - ще платиш едни парички, при което ще останеш в същата ситуация, в която си и сега...

...но, ако желаеш да си имаш Депозитарна разписка - мисля, че е възможно да ти дадат /след таксата..., предполагам около 10-на лв./

Какви пари от акции търсиш
                                ??? Ако имаш предвид някакво обезщетение, след продажба на "активите" на масата в несъстоятелност, то бъди сигурен/а, че отдавана няма такива, нито пък - предвид миноритарното ти участие - че си между кредиторите, които биха получили ДОРИ И БОНБОНче...

Успех! Абе, я пий една студена водица: наздраве!

Коментар

Working...
                                X