IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Добро утро tnm

Бях у Сидни и не видях операта.
    МАМУНЕ, по праффф си от ората. На село мое да се работи, ма мое и да не се работи.
    Пък аз очаквах да размяташ снимки и да споделиш фпечатления ...

П.П. Добро утро, Мечо!
    Добро утро, тайфата!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Добро утро tnm

МАМУНЕ, по праффф си от ората. На село мое да се работи, ма мое и да не се работи.
      Добрутро! Тва голяма загуба бре! Ами може да си изтървал и концерта на Азис и Преслава
      Ти у Шкорпиловци ли си вече?

Коментар

• Добро утро tnm

Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Добро утро !
          Чудех се в кръчмата или тук да споделя.....
          В кръчмата ще взема да се напия от мъка, затова докато съм добре да си кажа ...
          Качвам се в метрото и си правя мудрата за свежа глава....
          Притворил съм си очите и си представям окосената трева на вилата.....и цъфналите домати....
          Чувам някакво гласче...."Искате ли да седнете ?" Отворих си зъркелите и гледам едно 22- 25 годишно ми прави място.....Първо се засмях , после щях да припадна и накрая се строполих на мястото.....БАХ МАА МУ .... Кога започнаха да ми правят място.....?
          Депресиран съм....
          Сакам нещо 30 - 40 годишно да ми оправи настроението....
          Tрябваше с "презрение" да отминеш поканата.

Коментар

• Чичак, кво стана? С такси ли се прибра?

Коментар

На моята възраст, кой ти подбира.....

пп Влакът пуфти по надолнището.... Часовникът цъка....

Ела да те черпя една бира у Кръчмата.
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Два дни и две нощи, с Капитан Морган
                На моята възраст, кой ти подбира.....

пп Влакът пуфти по надолнището.... Часовникът цъка....

Коментар

Може и пияно с уиски по кръчмите от 2-3 дена и нощи....
                  Два дни и две нощи, с Капитан Морган
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    То ако с моторна косачка се прибира корем....
                    ха-ха-ха...
                    нали счупих косата тази събота...Тревата е 1м висока...Първо се коси с коса и после се минава с машината...Като се мине машинно 1-2 пъти тревата се подрежда и машината не се мъчи...Лицето на местото съм го косил с машина 6-7 пъти....

пп Абе, какво ти се обяснявам...

Коментар

Аз за какво ( се) кося на вилата.....Ако исках корем щях да се плацикам на шатрите, като тебе....
                      То ако с моторна косачка се прибира корем....

Коментар

Ходи боядисай косата, оскуби веждите, прибери корема и утре пак се пусни в Метрото
                        Аз за какво ( се) кося на вилата.....Ако исках корем щях да се плацикам на шатрите, като тебе....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Уиски!?
                          Може и пияно с уиски по кръчмите от 2-3 дена и нощи....

Коментар

Добро утро !
                            Чудех се в кръчмата или тук да споделя.....
                            В кръчмата ще взема да се напия от мъка, затова докато съм добре да си кажа ...
                            Качвам се в метрото и си правя мудрата за свежа глава....
                            Притворил съм си очите и си представям окосената трева на вилата.....и цъфналите домати....
                            Чувам някакво гласче...."Искате ли да седнете ?" Отворих си зъркелите и гледам едно 22- 25 годишно ми прави място.....Първо се засмях , после щях да припадна и накрая се строполих на мястото.....БАХ МАА МУ .... Кога започнаха да ми правят място.....?
                            Депресиран съм....
                            Сакам нещо 30 - 40 годишно да ми оправи настроението....
                            Уиски!?
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Леле ами ако обръсне и гърдите и краката и ръцете....Стига бе
                              Ами в такъв случай, както казва Зарата, ще има: Добро утро и на трите пола

П.П. Добро утро, тайфата!
                              Мечо

Коментар

Ходи боядисай косата, оскуби веждите, прибери корема и утре пак се пусни в Метрото
                                Леле ами ако обръсне и гърдите и краката и ръцете....Стига бе

Коментар

Working...
                                X