If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
По-дребната 1/3-та пълноправен член на домочадието се нагласи като на сгоден циганин по-малкия брат - черен панталон, бяла риза, знака на ПМГ-то - взе една китка и отиде да открие новия сезон
Само не можах да разбера за кого е цветето - за госпожата или за поредната девойка, към която храни най-нежни чувства!?
Успешна учебна година на деца и на техните родители!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Да са ни живи и здрави децата! Един ще купува детска количка, аз кола следващата година требе да купвам. А до скоро ходеше с памперс
Много бързо минава времето
Добро утро група.
Ще оцелеем,не може се затрием така лесно
П.П. Маранди по летния маршрут бях,само накрая искахме да се изкефим и хванахме по стоманените въжета,което беше по-екстремно.
Снимки не мога да пусна,щото нямам сурат тефтер
Дето се вика-старомоден съм
Хубав ден.
И дано ФЕД не размътят много водата,че трябва детска количка да купувам
П.П. 2. Да знаете има колички по 2.5-3к
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Добро утро.
Две новини:
Тоя доктор май нещо ме обърка,не съм спал снощи от болки,пикая само кръв. Чакам само да вдигна температура и пак ще бегам в болницата.
2.Ще ставам татко за втори път,и тоя път си имаме пишка
Свато, според мен:
По първата новина - май е най-добре да смениш дофтура.
По фтората - първият път си бил по-майстор. Щото не е чак такъв майсторлък, каквото вкараш, такава да изкараш.
Шегувам се, естествено. А 4i40 взе, че излезе пророк.
Хайде сега, върви си оправяй здравето и след няколко месеца да почерпиш във виртуалната Кръчма.
П.П. Добро утро, тайфата!
Мечо
Добро утро.
Две новини:
Тоя доктор май нещо ме обърка,не съм спал снощи от болки,пикая само кръв. Чакам само да вдигна температура и пак ще бегам в болницата.
Бегай начуквай тиквата на доктора, че ПИШКАТА си е отговорност!!!!
Добро утро.
Две новини:
Какви са тия самураи чиче,и какви са тия върбовки.
Беля си хванах на главата с това разбиване.
Дойдох здрав,сега не мога да стана от болки,пикам кръв и рева кат Буга
Уж трябваше да мине леко и да ме пуснат,а то какво стана,пак ви пиша от болницата като преди две години
Сватята няма ма ареса вече, ще каже-много болнав тоз,пък съм здрав кат биче,ама тея бъбреци, тея камъни. ....
Съчувствам ти....
Точно тази билка се пие за бъбреци и пътища.....Има я в билковите аптеки, а рецептата ще си я прочетеш в Гугъл.... ( аз сега я пия, че нещо ми тежаха бъбреците и съм много доволен)
Уж трябваше да мине леко и да ме пуснат,а то какво стана,пак ви пиша от болницата като преди две години
Сватята няма ма ареса вече, ще каже-много болнав тоз,пък съм здрав кат биче,ама тея бъбреци, тея камъни. ....
Сватята всякак ще те хареса
Пък 4i40 прави намеци, че вече ти е време да направиш и един мъжки наследник на родата
Дано болки днес да утихнат и да нямаш вече проблеми с тез карантии, свато.
Скорошно оздравяване!
П.П. Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Мечо
Честито !
Сега можеш да напраиш едно самурайче....
пп Направи един курс с дребноцветна върбовка ....
Чакайте малко, сега. Темата за 'минирането' на зимната пътека до Мусала не съм я отварял аз. Може и да съм я усвоил, може и да съм се възползвал да коментирам по случая разни други проблеми, но не съм отварял самата тема (за което явно и очевидно съм обвиняван несправедливо).
Има и още нещо - нито общината ще постави химически тоалетни, нито 'Екологията' ще се задейства да направи нещо по въпроса, нито БДЖ-то ще си оправят кенефите по 100-годишните ж.п. състави ... освен ако не бъдат принудени от Възложителя - данъкоплатецът който отделя от мизерията си за да им плаща безсрамните заплати. Защото ако случайно не знаете, в ж.п. управление няма някой да е с под 2000 лв. заплата ... освен чистачката, може би.
Дубрутру
Много е приятно да се събудиш след упойка
Току що ми разбиха проклетия камък,който ме мъчи близо 2 годни.
Сега пикам бръснарски ножчета,но се надявам да е за добро.
Сполай ви мили хора,и знайте,че от здравето по хубаво няма
Човек го оценя,чак като го загуби,то с всичко май е така де.
Честито !
Сега можеш да напраиш едно самурайче....
Преди няколко години тук се пишеше предимно за оргии след луди запои, продължаващи с дни. Сега, кой бил ср*л, в колко часа........
За да бъдем по-прецизни трябва да споменем, че доста се пишеше и за дефекация ...
Еле па Космо, с неговите тоалетни, които струваха колкото една гарсониера
Коментар