Добра вечер добри хора.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениевидя ли ...немци ли бяха, холандци ли, дето си купили едно село в Родопите )
Купили си едно село в Ивайловградско....Диво и умряло....
Били от някаква комуна, продали каквото имат, събрали от всекиго по нещо и намерили прекрасно местообитание....
В тази околия, всяко второ село е запустяло...Каменни къщи с каменни покриви, големи дворове и плевни....
Коментар
-
Добро утро, тайфата!
Току що вкъщи влетя едно малко пиле - бързолет. Майка му /най-вероятно/ обикаля и се блъска в прозорците на стаята.
Добре, че дебелото псе е на разходка. Щеше да стане много весело в пещерата..
Изнесох го на терасата и го оставих там. По-голямото пиле ще му покаже какво да направи.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениевидя ли ...немци ли бяха, холандци ли, дето си купили едно село в Родопите )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобре сте я подкарали с виното.Време му е!!!
И аз обявявам лятото за закрито
Как чакам вече трушийките
Даже си мисля,че това ще ми липсва ако прескоча голямата локва,ама и там ще си правяАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДай боже всекиму
Няма време. Требе се бачка, да става ора
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениемойто лято ще го държа открито докъмто малко след Димитров ден )
Няма време. Требе се бачка, да става ора
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобре сте я подкарали с виното.Време му е!!!
И аз обявявам лятото за закрито
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнение(1) Може би беше ЧовекЪТ а не ЧовекА, ..както и да е, обаче (2) Не съм аз този, който се прави на френски сомелиер по седма звездна величина ... да изработва бордо от памид с добавка на '20% мерло и 10% каберне' ... и 'разбъркване през 2 часа'.
И след като имаме такива жестоко-прецизни биотехнологични калкулации, как стана така, че получихме такива съмнително-кръгли цифри като проценти - 10, 20 - това изглежда несериозно не само за 'прецизни изчисления' за 'технологии', но даже и за 'екпертна оценка на око'.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнение(1) Може би беше ЧовекЪТ а не ЧовекА, ..както и да е, обаче (2) Не съм аз този, който се прави на френски сомелиер по седма звездна величина ... да изработва бордо от памид с добавка на '20% мерло и 10% каберне' ... и 'разбъркване през 2 часа'.
И след като имаме такива жестоко-прецизни биотехнологични калкулации, как стана така, че получихме такива съмнително-кръгли цифри като проценти - 10, 20 - това изглежда несериозно не само за 'прецизни изчисления' за 'технологии', но даже и за 'екпертна оценка на око'.
Намъкна се в темата,като някой сириец,без да се представиш дори(липса на възпитание) ,и започна да даваш акъл и то с арогантен тон.
Добро утро добри хора.Last edited by hemilio; 25.09.2015, 09:32.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Отн.: Човека е практик а не теоретик.....
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЧовека е практик а не теоретик....
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнениеНе ти прави чест да внасяш изкуствени синтактични грешки в цитата. Ясно е, че когато човек няма логични доводи набляга повече на синтаксиса ... но чак пък толкова.
В интерес на истината, технологията с гредата не е твоя разработка ... а на твоите приятелчета от форума, които ти даваха премъдри съвети (не без твоето мълчаливо съгласие) как да контролираш био-реакцията с дъска и паве в кацата - сега ние с колегата може малко и да сме попрекалили - хубаво.
Идеята беше, че въпреки огромното си самочувствие не различавате същественото от несъщественото и професионалната технология от традиционните самодейности. Иначе дали съм прекалил - не знам. Ти ще ни кажеш дали клошарската психика във винарството е идея от първа хубост ... особено след като имаш всички технически възможности да имаш най-доброто.
Айде ще го оставя без коментар,жив и здравАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеБайо,дебелашки ти е хумора
В интерес на истината, технологията с гредата не е твоя разработка ... а на твоите приятелчета от форума, които ти даваха премъдри съвети (не без твоето мълчаливо съгласие) как да контролираш био-реакцията с дъска и паве в кацата - сега ние с колегата може малко и да сме попрекалили - хубаво.
Идеята беше, че въпреки огромното си самочувствие не различавате същественото от несъщественото и професионалната технология от традиционните самодейности. Иначе дали съм прекалил - не знам. Ти ще ни кажеш дали клошарската психика във винарството е идея от първа хубост ... особено след като имаш всички технически възможности да имаш най-доброто.Last edited by бай Промо; 24.09.2015, 00:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе го предизвиквай, че ще вземе да ти изведе уравнението на Михаелис-Ментен и ще ти светне крушката относно ензимо-субстратния комплекс.
Човека е практик а не теоретик.....Стандартните криви са му прави......
пп Гледайте "Моето семейство" по бтв-комеди....Така не съм се смял от детската градина, когато животът бе песен а бъдещето розово....
Коментар
Коментар