IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добра вечер добри хора.
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      видя ли ...немци ли бяха, холандци ли, дето си купили едно село в Родопите )
      Немци ...
      Купили си едно село в Ивайловградско....Диво и умряло....
      Били от някаква комуна, продали каквото имат, събрали от всекиго по нещо и намерили прекрасно местообитание....
      В тази околия, всяко второ село е запустяло...Каменни къщи с каменни покриви, големи дворове и плевни....

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Току що вкъщи влетя едно малко пиле - бързолет. Майка му /най-вероятно/ обикаля и се блъска в прозорците на стаята.
        Добре, че дебелото псе е на разходка. Щеше да стане много весело в пещерата..
        Изнесох го на терасата и го оставих там. По-голямото пиле ще му покаже какво да направи.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Мани, днес кат мноу оторен без навигация и карта се забих у гръцките планини. А там у селцата си е живо и хубаво. Добре, това с родопските села, ама още се налага да се работи в Софето

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Добре сте я подкарали с виното.Време му е!!!
            И аз обявявам лятото за закрито
            Що се косиш бре Мамуне,и зимата си има очарование.
            Как чакам вече трушийките
            Даже си мисля,че това ще ми липсва ако прескоча голямата локва,ама и там ще си правя

Коментар

Дай боже всекиму
              Няма време. Требе се бачка, да става ора

Коментар

мойто лято ще го държа открито докъмто малко след Димитров ден )
                Дай боже всекиму
                Няма време. Требе се бачка, да става ора

Коментар

Добре сте я подкарали с виното.Време му е!!!
                  мойто лято ще го държа открито докъмто малко след Димитров ден )

Коментар

• Добре сте я подкарали с виното.Време му е!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнение
                      (1) Може би беше ЧовекЪТ а не ЧовекА, ..както и да е, обаче (2) Не съм аз този, който се прави на френски сомелиер по седма звездна величина ... да изработва бордо от памид с добавка на '20% мерло и 10% каберне' ... и 'разбъркване през 2 часа'.
                      И след като имаме такива жестоко-прецизни биотехнологични калкулации, как стана така, че получихме такива съмнително-кръгли цифри като проценти - 10, 20 - това изглежда несериозно не само за 'прецизни изчисления' за 'технологии', но даже и за 'екпертна оценка на око'.
                      Съжалявам, но не може да си подлога в едно изречение.....Очевадно си комплексирана ППДК ( пред-последна дупка на кавала ) и това са последните две изречения, които пиша по твой адрес .....

Коментар

(1) Може би беше ЧовекЪТ а не ЧовекА, ..както и да е, обаче (2) Не съм аз този, който се прави на френски сомелиер по седма звездна величина ... да изработва бордо от памид с добавка на '20% мерло и 10% каберне' ... и 'разбъркване през 2 часа'.
                        И след като имаме такива жестоко-прецизни биотехнологични калкулации, как стана така, че получихме такива съмнително-кръгли цифри като проценти - 10, 20 - това изглежда несериозно не само за 'прецизни изчисления' за 'технологии', но даже и за 'екпертна оценка на око'.
                        Ало,запетайкаджията,дразниш вече!!!
                        Намъкна се в темата,като някой сириец,без да се представиш дори(липса на възпитание) ,и започна да даваш акъл и то с арогантен тон.

Добро утро добри хора.
                        Last edited by hemilio; 25.09.2015, 09:32.

Коментар

• Отн.: Човека е практик а не теоретик.....

Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Човека е практик а не теоретик....

Коментар

Не ти прави чест да внасяш изкуствени синтактични грешки в цитата. Ясно е, че когато човек няма логични доводи набляга повече на синтаксиса ... но чак пък толкова.
                            В интерес на истината, технологията с гредата не е твоя разработка ... а на твоите приятелчета от форума, които ти даваха премъдри съвети (не без твоето мълчаливо съгласие) как да контролираш био-реакцията с дъска и паве в кацата - сега ние с колегата може малко и да сме попрекалили - хубаво.
                            Идеята беше, че въпреки огромното си самочувствие не различавате същественото от несъщественото и професионалната технология от традиционните самодейности. Иначе дали съм прекалил - не знам. Ти ще ни кажеш дали клошарската психика във винарството е идея от първа хубост ... особено след като имаш всички технически възможности да имаш най-доброто.

Айде ще го оставя без коментар,жив и здрав

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                              Байо,дебелашки ти е хумора
                              Не ти прави чест да внасяш изкуствени синтактични грешки в цитата. Ясно е, че когато човек няма логични доводи набляга повече на синтаксиса ... но чак пък толкова.
                              В интерес на истината, технологията с гредата не е твоя разработка ... а на твоите приятелчета от форума, които ти даваха премъдри съвети (не без твоето мълчаливо съгласие) как да контролираш био-реакцията с дъска и паве в кацата - сега ние с колегата може малко и да сме попрекалили - хубаво.
                              Идеята беше, че въпреки огромното си самочувствие не различавате същественото от несъщественото и професионалната технология от традиционните самодейности. Иначе дали съм прекалил - не знам. Ти ще ни кажеш дали клошарската психика във винарството е идея от първа хубост ... особено след като имаш всички технически възможности да имаш най-доброто.
                              Last edited by бай Промо; 24.09.2015, 00:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Не го предизвиквай, че ще вземе да ти изведе уравнението на Михаелис-Ментен и ще ти светне крушката относно ензимо-субстратния комплекс.

Човека е практик а не теоретик.....Стандартните криви са му прави......

пп Гледайте "Моето семейство" по бтв-комеди....Така не съм се смял от детската градина, когато животът бе песен а бъдещето розово....

Коментар

Working...
                                X