Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеЗа много години!
И пълна с усмивки да е тази.
И забавна ...казва ...настъпващата огнена Маймунка
Как се справяте с празниците, с винското и свинското
На маймуни станахме.....
Коментар
-
Весели празници, добри 'орица!
https://www.facebook.com/ziezibook/v...type=2&theater
За да не забравяте коя е БГ ИмперияLast edited by marandi; 24.12.2015, 19:01.
Коментар
-
Светли празници на всички!
https://www.youtube.com/watch?v=S036PCddza4
https://www.youtube.com/watch?v=8OsgqpnuizY
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеМаранди не е редно да се пише книга преди да се прочете поне една книга.Мичока не го мисли той не знае че ти съществуваш...А в книгата мое да пратиш БГ Империята да завладее дори Марс.
От съвсем друго място ще дойде помощта за БГ империя в продължението на книгата, но неграмотен плевенски бег, откъде може да го знае?
Дрънка, колкото да не мълчи, без да го барат. Хубаво е да спреш да говориш за книги, щото като те гледам, даже дипломата си не прочел. Ръгна се у енергото и взе да се пърчиш тук колко си велик.
Отстрани да ти кажа, ми мязаш на сдухан, ама това е мое мнение
П.П. Има древни символи български, закодирани са ви в шевиците и в обредните хлябове - само, че те никога не са били свързани с Марс като защита.
Слушам поредното ти хленчене до модерацията, що съм те обиждал. Ами, щото вероятно си тъп и държиш всички да го узнаят
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеМаранди не е редно да се пише книга преди да се прочете поне една книга.Мичока не го мисли той не знае че ти съществуваш...А в книгата мое да пратиш БГ Империята да завладее дори Марс.
Младичкия автор книжчица издаде.
Той ли я издаде?
Тя ли го издаде?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеКакто ти е удобно, понатрупах опит, сюжет линия на недовършената глава беше ясна още тогава, просто не стигна време да се изтегли в секси вариант, тоест знае се какво ще стане.
Така или иначе накрая се минава през платена редакция и корекция, така че дребните грешки, които се виждат в момента, се предполага, че ще бъдат отстранени.
Ха, наздраве!
П.П. Мичока го утрепах в книгата, нема го веке
Колко ще ми кихнеш за корекцийката? Мисля, че 49% от приходите от продажбите е добро предложение.
П.П. Що точно пък Мечо!? Не ми скършвай ведрото настроение!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеКакто ти е удобно, понатрупах опит, сюжет линия на недовършената глава беше ясна още тогава, просто не стигна време да се изтегли в секси вариант, тоест знае се какво ще стане.
Така или иначе накрая се минава през платена редакция и корекция, така че дребните грешки, които се виждат в момента, се предполага, че ще бъдат отстранени.
Ха, наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеС червено, като контролно по английски!?
П.П. Добро утро, тайфата!
Ха, наздраве!
Коментар
Коментар