IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Добро утро !

Сега бати ще ти каже, а кака после.....
    Имате типичен следродов синдром, съчетан с пролетна депресия....
    Приказки от рода - "все на нас ли се случва, точно нашето ли се разболя, и аз пък защо се просрах," са типични за това състояние....
    Лекото отчаяние веднага води до неправилни решения - "ще заминем за далечни страни, та да ни подмине каръка, ще напусна работа, защото не ме оценяват" и т.н.

Рецепта :
    5 дни редовен секс.... !
    Последно бате ли си или 4i40!? Въпросът не е подвеждащ, разчети някакви си правя
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Кажи кака някой илач,ама такива попове и щуротии чак, моля ти.се не щъ.
      Добро утро !

Сега бати ще ти каже, а кака после.....
      Имате типичен следродов синдром, съчетан с пролетна депресия....
      Приказки от рода - "все на нас ли се случва, точно нашето ли се разболя, и аз пък защо се просрах," са типични за това състояние....
      Лекото отчаяние веднага води до неправилни решения - "ще заминем за далечни страни, та да ни подмине каръка, ще напусна работа, защото не ме оценяват" и т.н.

Рецепта :
      5 дни редовен секс.... !

Коментар

• Кажи кака някой илач,ама такива попове и щуротии чак, моля ти.се не щъ.
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          шкембе чорба и бира вършат същата работа
          Ъхъъ, най-вече чесъна в шкембе чорбата
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Добро утро, тайфата!

Понеже в Кръчмата си пия основно пиенето, ще отговоря на терзанията на hemilio тук.

Свато, урочасва се човек, а не битието му. Когато човек е урочасан той се чувства зле, има силно главоболие, не може да върши елементарни ежедневни дейности.
            Децата са по-податливи на урочасване. Възрастните хора сме придобили естествен инстинкт за самосъхранение.
            Понеже смяташ, че си урочасан, а не стигнат от клетва ... утре след като се прибереш от работа, върви в банята и пусни студената вода да тече около минута. След това си измий лицето и кажи "Люти чушки в очите, лук в устата". Дано ти помогне.
            Ако обаче те е стигнала клетва за несполука и ако вярваш на това - тогава търси жена да я развали. Като превантивна мярка, накарай жена си да провери връхната ти дреха за сплетени на плитка конци, вързани някъде - около копчета, зад ревер, около подгъва. Маха ги и ги хвърля в течаща вода - река, поточе,- обърната с гръб към течението
            А курбан винаги може да направиш - само си избери светия-закрилник. Прати някого в църквата да запали три свещи и да ги нарече на светии, които ще имат скоро празник. Да ги запали и като угаснат да ти ги донесат. Която свещ избереш - на деня на този светия трябва да направиш курбан.
            шкембе чорба и бира вършат същата работа

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Понеже в Кръчмата си пия основно пиенето, ще отговоря на терзанията на hemilio тук.

Свато, урочасва се човек, а не битието му. Когато човек е урочасан той се чувства зле, има силно главоболие, не може да върши елементарни ежедневни дейности.
              Децата са по-податливи на урочасване. Възрастните хора сме придобили естествен инстинкт за самосъхранение.
              Понеже смяташ, че си урочасан, а не стигнат от клетва ... утре след като се прибереш от работа, върви в банята и пусни студената вода да тече около минута. След това си измий лицето и кажи "Люти чушки в очите, лук в устата". Дано ти помогне.
              Ако обаче те е стигнала клетва за несполука и ако вярваш на това - тогава търси жена да я развали. Като превантивна мярка, накарай жена си да провери връхната ти дреха за сплетени на плитка конци, вързани някъде - около копчета, зад ревер, около подгъва. Маха ги и ги хвърля в течаща вода - река, поточе,- обърната с гръб към течението
              А курбан винаги може да направиш - само си избери светия-закрилник. Прати някого в църквата да запали три свещи и да ги нарече на светии, които ще имат скоро празник. Да ги запали и като угаснат да ти ги донесат. Която свещ избереш - на деня на този светия трябва да направиш курбан.
              Мечо

Коментар

• Поздрав за Космонафта:

From our lives' beginning on
                we are pushed in little forms
                no one asks us how we like to be
                in school they teach you what to think
                but everyone says different things
                but they're all convinced that
                they're the ones to see...............
                Michael Kiske - I Want Out !!! Live W:O:A@ Wacken 2015 Rock Meets Classic - https://www.youtube.com/watch?v=MicEbLgVbbE

Помня,че навремето коментирахме с него колко е остарял Михаел
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Добро утро !
                  Пролет идва !
                  Тнм е сложила свежи снимки, но не се вижда мотиката...

Приятен ден !
                  Добро утро, тайфата!
                  Ми, как да се види, като няма мотика. Снимките са от основния хабитат. Оръдията на труда се намират у Чужденеция.
                  Пък и както знаеш, предназначението на цитирания от теб инструмент немое да се синхронизира с тена на лицето ми
                  Мечо

Коментар

• Добро утро !
                    Пролет идва !
                    Тнм е сложила свежи снимки, но не се вижда мотиката...

Приятен ден !

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Хубаво си направила, че си се измъкнала на теферич. Аз днес цял ден мързелувам вкъщи, чак ми е гадно.
                      Не знам какво стана с това време. Дано поне да не стегне една зима на финала, че ще разкаже игрите на всичко.
                      Темата верно отиде в забвение... Абе кво стана с мечо?
                      Русалки, сирени, нереиди и други морски твари ... И неговата не е лесна
                      Мечо

Коментар

Добро утро, тайфата!

Много потънала темата
                        Днес, докато се бях отдала на блажен мързел и здравословно безхаберие, телефонът ми звънна и мама и тати ме призоваха на вилата да пием кафе.
                        Излизам на терасата - времето хубаво. Слънцето грее, птички чуруликат ..., а бе с една дума - мога да се прежаля и да изляза от пещерата.
                        Дадох ценни указания на по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието/свързани с прането в пералнята/, подбрах по-едрата 1/3-та пълноправен член и дебелото псе и се завлякохме сред природата.
                        Малееей, тайфата, пролетта дошла. Кокичетата цъфнале, мензухарите - и те. Къде се разбързало това време!? Вместо да го дава яваш по завоите, щото все пак предстои един месец твърде непостоянен и доста изненадващ, всичкото бурен и джанки тръгнало да се развива.
                        http://prikachi.com/images/881/8648881x.jpg
                        http://prikachi.com/images/893/8648893p.jpg
                        Хубаво си направила, че си се измъкнала на теферич. Аз днес цял ден мързелувам вкъщи, чак ми е гадно.
                        Не знам какво стана с това време. Дано поне да не стегне една зима на финала, че ще разкаже игрите на всичко.
                        Темата верно отиде в забвение... Абе кво стана с мечо?

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Много потънала темата
                          Днес, докато се бях отдала на блажен мързел и здравословно безхаберие, телефонът ми звънна и мама и тати ме призоваха на вилата да пием кафе.
                          Излизам на терасата - времето хубаво. Слънцето грее, птички чуруликат ..., а бе с една дума - мога да се прежаля и да изляза от пещерата.
                          Дадох ценни указания на по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието/свързани с прането в пералнята/, подбрах по-едрата 1/3-та пълноправен член и дебелото псе и се завлякохме сред природата.
                          Малееей, тайфата, пролетта дошла. Кокичетата цъфнале, мензухарите - и те. Къде се разбързало това време!? Вместо да го дава яваш по завоите, щото все пак предстои един месец твърде непостоянен и доста изненадващ, всичкото бурен и джанки тръгнало да се развива.
                          http://prikachi.com/images/881/8648881x.jpg
                          http://prikachi.com/images/893/8648893p.jpg
                          Last edited by tnm; 21.02.2016, 22:18.
                          Мечо

Коментар

• R.I.P., Дейвид!

https://www.youtube.com/watch?v=88_6SQKuTHk

https://www.youtube.com/watch?v=X2zZgA6Xgc4

Коментар

• Благодаря за съветите
                              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Анди, малката сигурно вдига температурата надвечер.
                                Сега ще ти напиша как аз свалях температурата на по-дребната 1/3-та пълноправен член на домочадието, но те предупреждавам, че трябва да си със здрави нерви.
                                Когато температурата мине 39 градуса, намокряш чаршаф със студена вода ...
                                уфф, наистина е за здрави нерви...особено да го накараш детето да легне в хладка/студена вана...като екзекутор се чувствах и не мисля, че мога да го повторя...но беше с 40 и бърза помощ това нареди

Днес ...една идея съм помъдряла мисля )) и приемам по-спокойно първите 2-3 дни температура до 39 и внимавам с производствената химия
                                За антибиотиците у нас - крайно време е да се предписват само след микробиологична проба
                                Last edited by съни(тя); 09.01.2016, 14:04.

Коментар

Working...
                                X