If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Излизат от поликлиниката трима лекари. Стоматологът:
- О, Боже! Въздух, чист въздух!....
Патоанатомът:
- И хора, живи хора!...
Гинекологът:
- И най-важното - лица,ИМА ЛИЦА!
...................
В този ред на мисли продължвам да си мисля че най-вероятният сценарии е да свалим борда предполагам при служебно правителство (ако успеем да си гласуваме такова че май има риск да не успеем)
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Един човек бил много зиморничав, вечно му било студено. Накрая умрял. Озовава се пред портите на Рая и св. Петър го пуска.
В Рая температурата е вечно 24-25 градуса, приятни градини, птички, цветя, а нашият човек се мота наоколо и трепери, пак му е студено. Св. Петър го попитал:
- Как може да ти е студено?! На земята все мръзнеш. Тук е Раят, всичко е перфектно, а ти само трепериш.
- Ами явно за мен и тук е студено.
Предложил му св. Петър да го свали долу при Дявола за малко да се постопли.
Слезли долу при Дявола:
- Какво ми водиш?
- Водя го този само за малко, че горе мръзне. Пусни го в 1-ви кръг на Ада да се постопли малко.
Отваря вратите Дяволът на 1-ви кръг на Ада и нашият влиза. След 10 мин. излиза - пак му е хладно.
Дяволът го води в 5-ти, 7-ми кръг на Ада. Седи малко човекът, излиза и пак трепери.
- Пак ли ти е хладно?
- Не мога да се стопля, пак ми е студено! - рекъл той.
Накрая Дяволът го бутнал в 10-ти кръг на Ада.
Минало се известно време и св. Петър казал на Дявола:
- Колега, дай да отворим за малко да го видим този как е, че трябва да го качвам скоро.
- А, как да е, сигурно се е изпържил сто пъти досега, може и следа да няма от него.
- Нищо, нищо, отвори за всеки случай.
Отварят те и отвътре се чува гласът на нашия човек:
- Затваряйте врататааа! Духа!!!
Рамзес ІІ прави пирамида и диктува на калиграфите:
- Той беше велик воин, мъдър човек, мъжествен император...
Докато пишел, единият от калиграфите тихичко попитал друг:
- Мъжествен с две пишки ли се пишеше?
1988 имахме лекция за спина, с видео + доктор отговарящ на въпроси ... Една девойка, изключително надарена и слабичка, задава въпрос, дали може да се разболее ако плува в басейн, в който някой се е изпразнил ... Доктора отговори, не, обосновавайки се с необходимоста от висока степен на концентрация .... Оназ през 10-15' си повтряше въпроса ... на 4-я път доктора отговори ...
- Може да се заразите може би, ако плувате в басейн пълен със сперма
Коментар