If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще може ли малко помощ за вторият обект ( никога не съм минавал по него) . Ако съм в индустриалната зона и искам да отида по пътя в горен ляв ъгъл, как се стига? Поне не мога да видя от тази снимка дали няма някакви малки разлонения .
Благоадря за полезната информация
Минаваш моста над ЖП-то, после моста над шосето Русе-Габрово, после хващаш надясно по първия охлюв, после по средата на охлюва хващаш лявата лента и пак минаваш над шосето Русе-Габрово, после се придържаш в дясната лента и хващаш на Север за Русе - лесно е!!
"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Ще може ли малко помощ за вторият обект ( никога не съм минавал по него) . Ако съм в индустриалната зона и искам да отида по пътя в горен ляв ъгъл, как се стига? Поне не мога да видя от тази снимка дали няма някакви малки разлонения .
Благоадря за полезната информация
Сега се усетих, че "чудото на ББ" го гледам от страна на лека кола. Ами ако си с ТИР ........ с тези обръщала направо си е ебало майката. КАраш и ти изкача пред теб ТИР който се е изнесъл в дясната лента за да прави обратен, че трябва да отива в долен десен (коментирам новото съоръжение) .
Или пътят е забранен за тежкотоварни превозни средства ?
Е сега не драматизирайте. Не е чак толкова сложно.
Защо не са направили класическа детелина, това е друг въпрос и то главно икономически. Голямо насипване е паднало - голямо нещо
И като знам, колко румънци има в този участък
И като знам как въртят по 5 пъти детелината до летището във Варна, смях голям ще пада. А горките навигации ще се умопомрачат
Коментар