IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
    Ще може ли малко помощ за вторият обект ( никога не съм минавал по него) . Ако съм в индустриалната зона и искам да отида по пътя в горен ляв ъгъл, как се стига? Поне не мога да видя от тази снимка дали няма някакви малки разлонения .
    Благоадря за полезната информация
    Минаваш моста над ЖП-то, после моста над шосето Русе-Габрово, после хващаш надясно по първия охлюв, после по средата на охлюва хващаш лявата лента и пак минаваш над шосето Русе-Габрово, после се придържаш в дясната лента и хващаш на Север за Русе - лесно е!!
    "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• От видеото се разбира, че тези ръкави не са еднопосочни
      Няма да пиша повече , че ще ме баннат за псуване

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        Абе.......на това видео всички карат в насрещното
        Бойко го е правил с камерата за селфита

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Абе.......на това видео всички карат в насрещното

Коментар

• Ще може ли малко помощ за вторият обект ( никога не съм минавал по него) . Ако съм в индустриалната зона и искам да отида по пътя в горен ляв ъгъл, как се стига? Поне не мога да видя от тази снимка дали няма някакви малки разлонения .
            Благоадря за полезната информация

Коментар

• Имаме си и видео

Коментар

• Ще ми се да видя указателната табела

Коментар

• Корекция на посоките

Първоначално изпратено от vestvi Разгледай мнение
                  Горен десен ъгъл - Русе, горен ляв - Търговище, долен десен - Варна, долен ляв - Шумен
                  Горе ляво - АМ Хемус посока Варна;
                  Горе дясно - посока Шумен - 5ти километър;
                  Долу ляво - Разград и Русе /Дунав мост/;
                  Долу дясно - Търговище и София

Коментар

• Сега се усетих, че "чудото на ББ" го гледам от страна на лека кола. Ами ако си с ТИР ........ с тези обръщала направо си е ебало майката. КАраш и ти изкача пред теб ТИР който се е изнесъл в дясната лента за да прави обратен, че трябва да отива в долен десен (коментирам новото съоръжение) .
                    Или пътят е забранен за тежкотоварни превозни средства ?

Коментар

• Пояснение

Горен десен ъгъл - Русе, горен ляв - Търговище, долен десен - Варна, долен ляв - Шумен

Коментар

• Малъе, малъе, малъе (лъ- да се чете меко пернишко Л ), на тези спагети им изгубих бройката

Коментар

• Е па пътния възел във Велико търново по-малък ли е??
                          Attached Files
                          "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Е сега не драматизирайте. Не е чак толкова сложно.
                            Защо не са направили класическа детелина, това е друг въпрос и то главно икономически. Голямо насипване е паднало - голямо нещо

Коментар

• Малииий, ама те тези и никаква видимост нямат

Коментар

• И като знам, колко румънци има в този участък
                                И като знам как въртят по 5 пъти детелината до летището във Варна, смях голям ще пада. А горките навигации ще се умопомрачат

Коментар

Working...
                                X