Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Из дневника на известитора на БФБ:
Мило дневниче, снощи не успях да заспя и реших да се пробвам по стандартния начин - да броя овце. Обаче нали сме в държавтаа на тиквите, а хубавите тикви прасетата ги ядат, та затова викам, ще броя прасета. Почвам аз, минах 1000 и викам ще се развивам. Инвестирах в обордване, кандидатствах за кредит по европрограмите, бутнах където и колкото трябва, та мождувременно бях стугнал вече до 10 000 и направих свинеферма, кожарска фабрика, сертифицирах се за продукт с географска марка, станах спонсор на Изтребител (Ново Делчево) по настояване отгоре, листване на БФБ и т.н.. После дойде правителството, обяви епидения от африканска чума по свинете, изкла ми животните, а нов кредит нямаше КОЙ да ми отпусне, та заспах. Благодаря ти, БХ, ако не си Ти, сън нямаше да ме ловиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
Изглежда смешно, ако се гледа само външността, но журито оценява цялостното "представяне"!!!
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
Изглежда смешно, ако се гледа само външността, но журито оценява цялостното "представяне"!!!
А има и гимнастически умения... Бъдеща журналистка...
Браво на нашта журналистика!Last edited by 78-10; 24.11.2019, 10:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Коментар
-
Преди поредното повишаване на цените, български политик решил да поговори с електората. Слязъл от джипката и спрял един случаен човек от улицата.
- Кажете, ако се качат цените с 20 процента, как ще живеете?
- Ми как, - както и сега - отговорил минувачът.
- Наистина?! А ако се качат цените със 50 процента?
- Ще си купя нова кола...
- Добре, а ако се качат със 100 процента?
- Ами, сигурно ще си купя и вила.
- Наистина ли? - казал зарадван политикът. - Ама, вие какво работите?
- Имам погребална агенция...
Коментар
Коментар