If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Стар ама пак ме кефи
Грандиозна циганска сватба. Три дни и три нощи. Само наръганите с джобно ножче гости са четирима, а закланите прасета, агнета и кокошки са безчет. Още повече са изпитите дамаджани ракия и бурета вино. Младоженецът е доволен и предоволен - и има защо. Накрая прошепва на ухо на хубавата булка:
- Хайде да се качваме вече в спалнята. Дано си честна, че тогава това ще е най-хубавата циганска сватба на всички времена!
- ДАНО, ДАНО, ама надали...
Пред родилния дом.... Един куп мъже,всеки от които крещял с пълен глас на жена си:
–Марияяяяя!Излез да те цункам...
–Дидиии,покажи ми бебенцетооо....
–Дафииии...На кого приличааа?
–Катееее...Момче или момичеее... Изведнъж сред всички тези щастливи мъже ,се появил някакъв здравеняк с ушанка и ватенка ,който също отправил поглед към родилния дом и мощно изревал:
–Иванееее!Иване, бееее.... Всички млъкнали и го загледали ужасени. Но човекът продължил да вика:
–Иванееее!Покажи се бе ,Иванееее... Хората стояли като гръмнати,някои взели да се кръстят, а човекът с ушанката погледнал към покрива и пак изкрещял:
–Иванеее!Взел съм ти кафе,ела долу,като оправиш керемидите на покрива....
Женски семинар на тема:
„Как да живеем в любов и разбирателство с мъжа си”.
Говорителката пита присъстващите дами:
- Коя от вас обича своя мъж?
Всички вдигат ръце.
...- А кога за последен път сте му казали това?
Някои отговарят, че днес, други – вчера, трети не помнят.
Тогава говорителката помолила жените да вземат телефоните си и да пратят на своя любим sms с текст „Скъпи, обичам те!”.
След това дамите трябвало да разменят телефоните си и да прочетат на глас получените в отговор съобщения.
Ето и някои от тях:
„Кой е?”
„Да не си болна, ма?”
„И аз те обичам, муцко, но за жалост съм женен.”
„Какво пак е станало с колата?”
„Не разбирам какво искаш.”
„Какво пак си направила?! Този път няма да ти простя!”
„?!?”
„Не увъртай, а кажи колко ти трябват.”
„Да бе, да?”
„Ако не ми кажеш на кого всъщност си искала да пратиш това съобщение, ще те убия!”
„Молил съм те да не пиеш.”
„Каквото и да искаш, отговорът е НЕ!!!
Уау! Това беше суперско!
И на всичкото отгоре е вярно.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Женски семинар на тема:
„Как да живеем в любов и разбирателство с мъжа си”.
Говорителката пита присъстващите дами:
- Коя от вас обича своя мъж?
Всички вдигат ръце.
...- А кога за последен път сте му казали това?
Някои отговарят, че днес, други – вчера, трети не помнят.
Тогава говорителката помолила жените да вземат телефоните си и да пратят на своя любим sms с текст „Скъпи, обичам те!”.
След това дамите трябвало да разменят телефоните си и да прочетат на глас получените в отговор съобщения.
Ето и някои от тях:
„Кой е?”
„Да не си болна, ма?”
„И аз те обичам, муцко, но за жалост съм женен.”
„Какво пак е станало с колата?”
„Не разбирам какво искаш.”
„Какво пак си направила?! Този път няма да ти простя!”
„?!?”
„Не увъртай, а кажи колко ти трябват.”
„Да бе, да?”
„Ако не ми кажеш на кого всъщност си искала да пратиш това съобщение, ще те убия!”
„Молил съм те да не пиеш.”
„Каквото и да искаш, отговорът е НЕ!!!
Решили съученици да празнуват годишнина от завършването си.
10 годишнина:
- Къде се събираме?
- Хайде в "Крушата". Там келнерките са много сгодни.
20 годишнина:
- Къде се събираме?
- Хайде в "Крушата". Там има вкусна храна.
30 годишнина:
- Къде се събираме?
- Хайде в "Крушата". Там е тихо и няма навалица.
40 годишнина:
- Къде се събираме?
- Хайде в "Крушата". Там е евтино и за пенсионери.
50 годишнина:
- Къде се събираме?
- Хайде в "Крушата". Там дават каша, и така нямаме зъби.
60 годишнина:
- Къде се събираме?
- Хайде в "Крушата". Там никога не сме били..
Таен доклад на службите в Москва указвал, че на 28 септември тази година е имало дипломатическа среща между САЩ и членове на седемте древни подземни цивилизации. Американците се опитали да тушират напрежението, като обещали да не провеждат повече ядрени опити под земята.
Цитат:
„Тези същества са с извънземен произход. Преди 300 000 години са се заселили в подземни мегаполиси. По-високи са от нас. Имат продълговати глави, големи уши. Владеят телепатията и телепортацията.
Мюнхен. В автобуса двама сирийци си говорят: "В Хановер сме 100 хил., в Мюнхен - 50 хил., в Берлин – 150 хил., скоро в цяла Германия ще бъдем 4 милиона, и ще я превземем!"
На седалката зад тях, възрастна германка се хили ехидно и мърмори: "... абе то и евреите бяха 6 милиона...”
Таен доклад на службите в Москва указвал, че на 28 септември тази година е имало дипломатическа среща между САЩ и членове на седемте древни подземни цивилизации. Американците се опитали да тушират напрежението, като обещали да не провеждат повече ядрени опити под земята.
Коментар