IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някои от преминаващите с леки автомобили пък товареха живи прасета и бягаха, допълва агенцията.

http://dnes.dir.bg/news/tir-praseta-...-23922260?nt=4

Коментар

• - Искам да имам толкова пари, че да мога да си купя самолет.
      - Че за какво ти е самолет?
      - Абе не ми трябва самолет, толкова пари ми трябват...

Коментар

• Осъдили на смърт французин, англичанин и немец. Водят французина, гилотината заяжда и го пускат. Водят англичанина - същото. Дошъл ред на немеца. И той се изцепил:
        - Я да видим сега що заяжда тая гилотина...

Коментар

• – Името на главния секретар на МВР е ъъъ…не знам, по-рано беше Бойко Борисов – казва интервюираният.
          – А името на министъра?
          – Не съм сигурен…
          – А какво означава абревиатурата РУП? – пита психологът.
          – РУП? РПУ да не е?… Ми районното, бе! – гласи щастливо намереният отговор.
          – А ОДМВР?
          – МВР си е МВР… „Д“ – значи държавно, „О“-то само не го знам!
          .................................................. .................................................. ..............................
          Откъде е този диалог? От „Комиците“? Не. От изпитите за прием в органите за ред и сигурност. Цитира го експерт от Института по психология.
          Life won't wait for you.

Коментар

• ...Щастливите хора много често се провалят, защото те са в такава хармония със самите себе си, че просто нищо не ги интересува...

Агата Кристи

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Ранно утро. Будилникът звъни, съпругът сбутва леко жена си с лакът:
              - Миличкоооо.., ще вземеш ли да ми направиш... уф, онова, как му се викаше...
              Пет минути по-късно:
              -Ооооо, мила, златна си ми ти! Майната му на капучиното....
              Бати готения виц! И при това нито намек за нещо нецензурно.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Ранно утро. Будилникът звъни, съпругът сбутва леко жена си с лакът:
                - Миличкоооо.., ще вземеш ли да ми направиш... уф, онова, как му се викаше...
                Пет минути по-късно:
                -Ооооо, мила, златна си ми ти! Майната му на капучиното....

Коментар

• Учителка:
                  - Тези, които учат за 5 и 6 - попадат в рая. А тези, които са за 2 и 3 - в ада.
                  Глас от заден чин:
                  - А живи да завършим училище - шанс има ли?!..

Коментар

• https://www.facebook.com/SquattingSl...40871026245193

Коментар

• Поговорки и популярни изрази от северозападна България

Живей така, че като Умреш и майкяти и бащъ ти ъ съ радват!

Ако си измиеш дедовия, нема смисъл са къпеш!

Удри у гръбъ да куца и те тава е!

Жена и пиронь, съ у главътъ бият!

У таа са влазале толко ного уеве, че ако ги обрънеме у какаяшки, три зими шъ са грееме!

Дай на сиромаа да стисне една тлъста бозка!

Ша ти мандръсам племето, ама нема ти каа кой, та да са надате сички!

Буй ма Рангеле, чесна съм – ти си ми втория!

Мислех да ти покажа ка са гащи свлачат и на пиронь закачат, ма ми са видиш голем ботур!

- Как казват на жена, която е от Лом?
                      - Отломка…

Коментар

• Столичен гъзар, истинско дупе, зализано, татуиранио и невъзмутимо , по случайност си е останало в сряда вечер в къщи. Към 3.00 часа се звъни на вратата му. Отваря - ослепителна, спираща дъха красавица!!!
                        След 30 секунда стъписване, дупето успява да отвори уста :
                        - Дааа?! Познаваме ли се?
                        - Не. Но сега ще се запознаем. ..- усмихва се момичето.
                        - Нали?!!! - обнадеждено се ухилва дупето.
                        - Да. Приятно ми е. Аз съм Смъртта.
                        - Моля? ! Даааа, бе!!!Кажи честно?!!
                        - Напълно честна съм. Аз съм Смъртта.
                        Тонът на момичето не търпи възражение.
                        - Ееее, така ли изглежда смъртта?!
                        - Да.Ти какво очакваше?! Скелет с коса?
                        - Не, ама. . .За какво си дошла? !
                        - Е, как?! За теб съм дошла. ..
                        Стъписване. Осъзнаване. Отричане. Потрес! Дупето, изоставило самоувереността си е на път да ревне. ..
                        - Е, добре де...Как може така да изглеждаш?! Каква смърт си ти?
                        Следва лаконичен отговор :
                        - Нелепа.

Коментар

• Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Йордан Дяков, гражданин
                            Търся си работа като циганин

Търся си работа като циганин. Искам да не плащам данъци, да не плащам ток, да си избера място в някой парк и да си построя къща, а когато държавата ми я бутне, защото е незаконна, да ми даде общинско жилище. Искам да не дупча билет в градския транспорт, а когато ме свали контролата, да дойдат представителите на един комитет и да ме защитят, защото контрольорът ми е нарушил човешките права. Искам да не работя цял живот, да си направя десетина деца и да живея на социални помощи.
                            Искам да се оплаквам, че ме дискриминират всеки път, когато някой ми каже циганин и ми откаже нещо даром. Искам да обирам и пребивам пенсионери, без да търпя каквито и да е последствия от това. Ако пък случайно ме хване полицията, да ме пусне след 24 часа. Искам да празнувам по три дни в градинката пред блока, а когато някой ми направи забележка, да го пребия. Искам никога да не се притеснявам за кредити, за вноски, за такси и за сметки. Искам цял живот да живея на гърба на другите. А когато някой ми каже, че правя това, да му обясня отново, че ме дискриминира. Искам Европа да ми дава пари, за да се интегрирам в обществото. Искам държавата да праща автобус до вкъщи, за да могат децата ми да ходят на училище и да се научат да четат и пишат. Искам същата тази държава да осигурява ежедневен порцион за наследниците ми.
                            Когато всичко това ми писне и реша да вляза в голямата игра пък, искам да звъня на пенсионери и да им обяснявам, че дъщеря им е болна и трябва да ми дадат всичките си спестявания, за да я излекувам. Ако пък някой журналист дойде и иска да ме снима, ми се ще да мога да го набия, защото си е позволил да ми наруши гражданските права. Как така ще ме снима? Кой е той? Какво ми идва с тоя „телевизор”? Все пак не правя нищо нередно. Не съм взел парите насила. Напротив, хората доброволно ми ги дават, защото са глупави. Те също не са по-малко грешни от мен. Веднага са готови да влязат в корупционна схема. Ако им кажа, че съм полицай и съм заловил сина им след катастрофа, те са готови да ми дадат парите си, да ме подкупят и да пусна детето им. Ако им кажа, че съм лекар, са готови веднага да ми бутнат пачките, за да оперирам по-бързо дъщеря им. Ако им кажа, че ще им оправя запорираните пари в банката, пак, без да мислят, си плащат. Те не са по-малки престъпници от мен. А след това, като разберат, че дъщеря им не е болна, а синът им не е катастрофирал, вместо да се радват, тичат в полицията да се оплакват. От там започват едни разследвания, ангажира се полицейски ресурс и кой ще плаща за това? Данъкоплатците!
                            Аз вземам от един човек, а те товарят цялата държава. Източват я. Кой е по-лош? Ето такава работа си търся. Ако някой иска да ме назначи, да ми се обади. Ако не съм у нас, значи съм отишъл да бера тухли за новата къща или да ям кебапчета на някой предизборен концерт. Ако ли не, изчакайте аз да ви се обадя. Ще се представя за инспектор Георгиев или за д-р Иванов.
                            НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• ПРИТЧА ЗА ПЕРФЕКТНАТА ЖЕНА
                              Настрадин Ходжа разговарял с приятел, който го попитал:

– Не си ли се замислял да се ожениш някога, учителю?
                              – Разбира се – отговорил Настрадин. – Когато бях млад реших да намеря перфектната жена. Пресякох пустинята и стигнах в Дамаск; там намерих приятна и много духовна жена, но въобще не познаваше света навън.
                              Продължих пътешествието си и стигнах до Исфахан; там срещнах жена, която добре познаваше духовния и материалния свят, обаче не беше хубава.
                              Тогава реших да отида в Кайро, където вечерях в къщата на една много красива жена, която хем беше религиозна, хем беше оправна в материалния живот.
                              – И защо не се ожени за нея тогава?
                              – За съжаление, приятелю, тя търсеше перфектния мъж…

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                - Човешкият идиотизъм е вечен!
                                - Да, трябва някой да изобрети вечен двигател от него, но как?
                                - Много лесно - слага се манивела и надпис "Не върти!..

Коментар

Working...
                                X