If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чета статус на приятелка:
- Минус 18 сантиметра!
Сега се чудя - отслабнала ли е, подстригана ли е или се е развела?
–Деца,днес ще учим буквата "Х".Кой ще каже дума с тази буквичка?
–Не Иване,ти,не!Още не си довел баща си за буквата "П"..
- Келнер, какъв е този коктейл?
- Кокосов х*й.
- Е то кокосът почти не се усеща...!?
Четох някъде, че човек трябва да пие не по-малко от 2 литра течности дневно... Вчера пробвах - днес направо ще ми се пръсне главата.
Двама крадат картофи от склада на ТКЗС-то.
Единият пита:
- И кво ше праиш после с тия картофи.
- Ш'ги занеса на жената. Тя па ш'са зарадва, ш'ми сготви, ш'ми сипе една ракия, после ш'има яко е*ане. Ми ти?
- Бе я мислих ги продам, ма май ш'ги нося и аз на жена ти!
Две съседки се събрали да пият по кафе и оправят клюките в махалата.След около два часа приказки,гостенката си тръгва.Домакинята се обръща към малкия си син:
–Леля Ванче си тръгва.Какво трябва да кажеш?
–Ами...не знам!
–Аз какво съм ти казвала винаги?
–Най-после си тръгна тая глупачка!Два килограма сладки изяде с едно кафе...
Служителка в данъчното:
- Господине, тука сте забравили да сложите точка.
- Ами сложете я вие.
- Не може, трябва да е с вашият почерк.
-Марийке,ти когато се къпеш пееш ли?
-О даа,винаги!
-Марийке,ти от кога не си пяла?!
“Животът не се измерва с броя вдишвания, а с миговете, които спират дъха ни.”
Народен фолклор из Софийското равно поле
Из Пернишката конвенция: " Ако първият пол не бие втория, значи е третият."
- Значи твърдите, че не сте запомнили човека, който ви е взел хилтито от ръцете, и ви го е набучил отзад ? А някакви свидетели да са го видели ?
- Какви свидетели в неделя в 5 сутринта ?
Задача от изпит по токсикология: - Колко литра алкохол се съдържат в израза " Пием по едно и си тръгваме" ?
Иван Иванов Иванов никога не попълваше формуляри из държавните учреждения. Просто крадеше попълнените образци!
Един мъж бил страшно подтиснат. Влязъл в най- близкия бар и си поръчал тройно уиски. Барманът му налял и мимоходом отбелязал:
- Това е доста силно питие. Къв ти е проблема мой човек?
Мъжът пресушил чашата на един дъх и отвърнал:
- Абе днес, като се прибрах вкъщи, открих съпругата ми в леглото с най- добрия ми приятел...
- Гледай ти! - възкликнал съчувствено барманът и отново му напълнил чашата - Нищо чудно, че имаш нужда да пийнеш нещо. Това е от заведението.
Мъжът пресушил и втората чаша. И бармана продължил да го разпитва:
- И ти кво направи ?
- Приближих се до него, погледнах го право в очите и му казах "Лошо куче, много лошо куче!"
Дядо ми ми е разказвал, че в момента, в който е видял Титаник е предсказал, че КОРАБЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ, но никой не е поискал да го изслуша!
След това е предупредил още няколко пъти, преди да го помолят да напусне киносалона...
Първите 15 дни на януари са характерни с това, че децата имат повече пари от родителите си.
- Как пък един не се писа във профила си я водопроводчик, я тенекеджия! Все бизнесмени. Един чук няма от кого да поискаш.
- Мамо, мамо, защо хипопотама се а качил върху другия? Майката бързо отговаря на неловкия въпрос:
- Защото си е навехнал крачето и другия му помага да ходи, детето ми!
- Е т'ва е... ти му правиш добро, то те е*е...
Контактна, монофазна, без силиконови изолации, със собствена партида и слушаща умерено AC/DC, търси някой щепселен да й пръсне бушоните с цел изграждане на постоянна инсталация.
Моля, под 20 mAh да не ми пишат.
Искрица Токова 29г.
- Съжалявам Господине, но в момента нямаме виагра 50 милиграма. Ще ви дам от 100 милиграма и ще я сцепите на две!
- Кого, приятелката ми ли?!?
- Не, таблетката.
31 декември в магазина:
- Значи... Дайте ми половин кило филе Елена, половин кило пастърма, тая пита синьо сирене, гауда половин кило и този ементал ми дайте... Шампанско - италианско, мани я тая Искра... Три бутилки уиски, четири бутилки водка...
На 4 януари:
- Е, как 78 стотинки, веее?! Че тая сол до ония ден беше по 73 стотинки..
Най-голямата заблуда сред жените: "Той ще се промени!"
Най-голямата заблуда сред мъжете: "1 литър трябва да стигне."
Един добре почерпен мъж се прибира по ранните часове, влиза в спалнята, жена му легнала нарочно с гръб към него на леглото.Той взима един стол, сяда близо до леглото и мълчи. Минава доста време, жената се обръща и го пита:- Какво мислиш че правиш?
-Нищо! Чакам да почне представлението и съм седнал на първия ред.
Прокурорът към обвиняемата:
- Госпожо, като сложихте отрова в яденето и го дадохте на мъжа си, изпитахте ли угризение на съвестта?
- Да, изпитах.
- И кога стана това?
- Когато поиска допълнително.
Един мъж се напикавал всяка нощ. Вече не издържал и решил да отиде на лекар. Влязъл и лекарят попитал:
— Какъв е проблемът?
— Ами докторе, аз всяка нощ се напикавам....
— И защо така се случва, какво Ви кара да се напикавате? , попитал лекарят.
— Всяка вечер като си легна, казал мъжът, сънувам едно джудже. То идва при мен и ми казва: „Айде да пикаме", и аз се напикавам.
— Ами тогава, довечера, когато дойде джуджето, като ти каже така, ти му кажи: „Ааааа, аз вече пиках" и проблемът ще се реши!
Тръгнал си мъжът, легнал си вечерта, на другия ден се връща при доктора посърнал.
— Какво стана, дойде ли джуджето? , попитал доктора
— Ами, дойде....
— И? Какво стана?
— Каза ми „Айде да пикаме", аз му казах, че вече съм пикал, тогава то каза „Ами айде да акаме!
Ако не сте наясно какво е маркетинга, това е перфектното обяснение:
1. Виждате прекрасно момиче на парти. Отивате при нея и казвате: „Аз съм много богат. Омъжи се за мен !“ – това е директен маркетинг.
2. Вие сте на парти с куп приятели и виждате прекрасно момиче. Един от приятелите ви, отива при нея и ви посочва, като и казва: “ Той е много богат. Омъжи се за него !“ – това е реклама.
3. Виждате прекрасно момиче на парти. Отивате при нея и взимате телефонният и номер. На следващият ден и се обаждате и казвате: “ Здравей, аз съм много богат. Омъжи се за мен !“ – това е телемаркетинг.
4. Вие сте на парти и виждате прекрасно момиче. Ставате, изтупвате се, оправяте якичката и затягате вратовръзката си, отивате близо до момичето и я поливате без да искате с питие. След това и подавате кърпичка, взимате и чантата, която тя изпуска или забравя, предлагате и да и извикате такси или да я закарате до вкъщи, отваряте и врата на колата и казвате: „Между другото, аз съм много богат. Ще се омъжиш ли за мен ?“ – това е ПР ( PR – public relations ).
5. Вие сте на парти и виждате прекрасно момиче. Тя се доближава към вас и казва: „Г-не вие сте много богат. Ще се ожените ли за мен ? – това е разпознаване на бранда.
6. Виждате прекрасно момиче на парти. Отивате при нея и казвате: “ Аз съм много богат. Омъжи се за мен !“ Тя без да се замисли, ви удря здрав шамар ! – това е обратна връзка с клиентите.
7. Виждате прекрасно момиче на парти. Отивате при нея и казвате: “ Аз съм много богат. Омъжи се за мен !“ Тя обаче, ви представя на мъжа си ! – това е несъотвествие в търсенето и предлагането.
8. Виждате прекрасно момиче на парти. Отивате при нея и преди изобщо да сте казали нещо, друг я заговаря преди вас и казва: “ Аз съм много богат. Ше се омъжите ли за мен ?“ и тя си тръгва с него – това е конкуренцията, която изяжда вашият пазарен дял.
9. Виждате прекрасно момиче на парти. Отивате при нея и преди да сте казали: “ Аз съм богат. Омъжи се за мен !“, пристига жена ви – това е ограничение за навлизане в нови пазари.
мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Едно бързо решение за икономиката- строим няколко АЕЦ-а, всичкия ток от тях отива да захранва ферми за криптовалути - всичките които имат потенциал за силен растеж, копае се яко, тия правят по над 1000% ръст за година, всичко се превърта и генерира няколко бързи милиарди, които се влагат в интернет и нови ферми и се затваря цикъла.
Всички университети обучàват само по специалности за за поддържане на мрежи и техника и сме в 23 век без да минаваме даже през 22-ри.
Коментар