IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• няма лоша реклама, пък и това си е сериозен концерн:

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Чета статус на приятелка:
      - Минус 18 сантиметра!
      Сега се чудя - отслабнала ли е, подстригана ли е или се е развела?

–Деца,днес ще учим буквата "Х".Кой ще каже дума с тази буквичка?
      –Не Иване,ти,не!Още не си довел баща си за буквата "П"..

- Келнер, какъв е този коктейл?
      - Кокосов х*й.
      - Е то кокосът почти не се усеща...!?

Четох някъде, че човек трябва да пие не по-малко от 2 литра течности дневно... Вчера пробвах - днес направо ще ми се пръсне главата.

Двама крадат картофи от склада на ТКЗС-то.
      Единият пита:
      - И кво ше праиш после с тия картофи.
      - Ш'ги занеса на жената. Тя па ш'са зарадва, ш'ми сготви, ш'ми сипе една ракия, после ш'има яко е*ане. Ми ти?
      - Бе я мислих ги продам, ма май ш'ги нося и аз на жена ти!

Две съседки се събрали да пият по кафе и оправят клюките в махалата.След около два часа приказки,гостенката си тръгва.Домакинята се обръща към малкия си син:
      –Леля Ванче си тръгва.Какво трябва да кажеш?
      –Ами...не знам!
      –Аз какво съм ти казвала винаги?
      –Най-после си тръгна тая глупачка!Два килограма сладки изяде с едно кафе...

Служителка в данъчното:
      - Господине, тука сте забравили да сложите точка.
      - Ами сложете я вие.
      - Не може, трябва да е с вашият почерк.

-Марийке,ти когато се къпеш пееш ли?
      -О даа,винаги!
      -Марийке,ти от кога не си пяла?!

https://www.dnevnik.bg/sviat/2018/01...?ref=mobileapp

“Животът не се измерва с броя вдишвания, а с миговете, които спират дъха ни.”
      Народен фолклор из Софийското равно поле

Из Пернишката конвенция: " Ако първият пол не бие втория, значи е третият."

- Значи твърдите, че не сте запомнили човека, който ви е взел хилтито от ръцете, и ви го е набучил отзад ? А някакви свидетели да са го видели ?
      - Какви свидетели в неделя в 5 сутринта ?

Задача от изпит по токсикология: - Колко литра алкохол се съдържат в израза " Пием по едно и си тръгваме" ?

Иван Иванов Иванов никога не попълваше формуляри из държавните учреждения. Просто крадеше попълнените образци!

Един мъж бил страшно подтиснат. Влязъл в най- близкия бар и си поръчал тройно уиски. Барманът му налял и мимоходом отбелязал:
      - Това е доста силно питие. Къв ти е проблема мой човек?
      Мъжът пресушил чашата на един дъх и отвърнал:
      - Абе днес, като се прибрах вкъщи, открих съпругата ми в леглото с най- добрия ми приятел...
      - Гледай ти! - възкликнал съчувствено барманът и отново му напълнил чашата - Нищо чудно, че имаш нужда да пийнеш нещо. Това е от заведението.
      Мъжът пресушил и втората чаша. И бармана продължил да го разпитва:
      - И ти кво направи ?
      - Приближих се до него, погледнах го право в очите и му казах "Лошо куче, много лошо куче!"

Дядо ми ми е разказвал, че в момента, в който е видял Титаник е предсказал, че КОРАБЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ, но никой не е поискал да го изслуша!
      След това е предупредил още няколко пъти, преди да го помолят да напусне киносалона...

Първите 15 дни на януари са характерни с това, че децата имат повече пари от родителите си.

- Как пък един не се писа във профила си я водопроводчик, я тенекеджия! Все бизнесмени. Един чук няма от кого да поискаш.

- Мамо, мамо, защо хипопотама се а качил върху другия? Майката бързо отговаря на неловкия въпрос:
      - Защото си е навехнал крачето и другия му помага да ходи, детето ми!
      - Е т'ва е... ти му правиш добро, то те е*е...

Контактна, монофазна, без силиконови изолации, със собствена партида и слушаща умерено AC/DC, търси някой щепселен да й пръсне бушоните с цел изграждане на постоянна инсталация.

Моля, под 20 mAh да не ми пишат.

Искрица Токова 29г.

- Съжалявам Господине, но в момента нямаме виагра 50 милиграма. Ще ви дам от 100 милиграма и ще я сцепите на две!
      - Кого, приятелката ми ли?!?
      - Не, таблетката.

31 декември в магазина:
      - Значи... Дайте ми половин кило филе Елена, половин кило пастърма, тая пита синьо сирене, гауда половин кило и този ементал ми дайте... Шампанско - италианско, мани я тая Искра... Три бутилки уиски, четири бутилки водка...
      На 4 януари:
      - Е, как 78 стотинки, веее?! Че тая сол до ония ден беше по 73 стотинки..

Най-голямата заблуда сред жените: "Той ще се промени!"
      Най-голямата заблуда сред мъжете: "1 литър трябва да стигне."

Един добре почерпен мъж се прибира по ранните часове, влиза в спалнята, жена му легнала нарочно с гръб към него на леглото.Той взима един стол, сяда близо до леглото и мълчи. Минава доста време, жената се обръща и го пита:- Какво мислиш че правиш?
      -Нищо! Чакам да почне представлението и съм седнал на първия ред.

Прокурорът към обвиняемата:
      - Госпожо, като сложихте отрова в яденето и го дадохте на мъжа си, изпитахте ли угризение на съвестта?
      - Да, изпитах.
      - И кога стана това?
      - Когато поиска допълнително.

Един мъж се напикавал всяка нощ. Вече не издържал и решил да отиде на лекар. Влязъл и лекарят попитал:
      — Какъв е проблемът?
      — Ами докторе, аз всяка нощ се напикавам....
      — И защо така се случва, какво Ви кара да се напикавате? , попитал лекарят.
      — Всяка вечер като си легна, казал мъжът, сънувам едно джудже. То идва при мен и ми казва: „Айде да пикаме", и аз се напикавам.
      — Ами тогава, довечера, когато дойде джуджето, като ти каже така, ти му кажи: „Ааааа, аз вече пиках" и проблемът ще се реши!
      Тръгнал си мъжът, легнал си вечерта, на другия ден се връща при доктора посърнал.
      — Какво стана, дойде ли джуджето? , попитал доктора
      — Ами, дойде....
      — И? Какво стана?
      — Каза ми „Айде да пикаме", аз му казах, че вече съм пикал, тогава то каза „Ами айде да акаме!

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          Браво Жека ! Сложен ни е езикът , затуй трудно ни разбират навън...

Коментар

• Коментар

• http://btvplus.bg/produkt/predavaniya/8061

12:05

Коментар

• Жените с големи дупета са по-умни

Това показва ново изследване на Оксфордския университет
                Най-после откриха къде е акъла на жените. Ей, тва Оксфорд е голема работа....
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Ако не сте наясно какво е маркетинга, това е перфектното обяснение:
                  1. Виждате прекрасно момиче на парти. Отивате при нея и казвате: „Аз съм много богат. Омъжи се за мен !“ – това е директен маркетинг.
                  2. Вие сте на парти с куп приятели и виждате прекрасно момиче. Един от приятелите ви, отива при нея и ви посочва, като и казва: “ Той е много богат. Омъжи се за него !“ – това е реклама.
                  3. Виждате прекрасно момиче на парти. Отивате при нея и взимате телефонният и номер. На следващият ден и се обаждате и казвате: “ Здравей, аз съм много богат. Омъжи се за мен !“ – това е телемаркетинг.
                  4. Вие сте на парти и виждате прекрасно момиче. Ставате, изтупвате се, оправяте якичката и затягате вратовръзката си, отивате близо до момичето и я поливате без да искате с питие. След това и подавате кърпичка, взимате и чантата, която тя изпуска или забравя, предлагате и да и извикате такси или да я закарате до вкъщи, отваряте и врата на колата и казвате: „Между другото, аз съм много богат. Ще се омъжиш ли за мен ?“ – това е ПР ( PR – public relations ).
                  5. Вие сте на парти и виждате прекрасно момиче. Тя се доближава към вас и казва: „Г-не вие сте много богат. Ще се ожените ли за мен ? – това е разпознаване на бранда.
                  6. Виждате прекрасно момиче на парти. Отивате при нея и казвате: “ Аз съм много богат. Омъжи се за мен !“ Тя без да се замисли, ви удря здрав шамар ! – това е обратна връзка с клиентите.
                  7. Виждате прекрасно момиче на парти. Отивате при нея и казвате: “ Аз съм много богат. Омъжи се за мен !“ Тя обаче, ви представя на мъжа си ! – това е несъотвествие в търсенето и предлагането.
                  8. Виждате прекрасно момиче на парти. Отивате при нея и преди изобщо да сте казали нещо, друг я заговаря преди вас и казва: “ Аз съм много богат. Ше се омъжите ли за мен ?“ и тя си тръгва с него – това е конкуренцията, която изяжда вашият пазарен дял.
                  9. Виждате прекрасно момиче на парти. Отивате при нея и преди да сте казали: “ Аз съм богат. Омъжи се за мен !“, пристига жена ви – това е ограничение за навлизане в нови пазари.
                  мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Коментар

• Из Пернишката конвенция: " Ако първият пол не бие втория, значи е третият."

Коментар

• Click image for larger version

Name:	23ab3647068b0041e8ccf583e865052d.jpg
Views:	1
Size:	72.3 КБ
ID:	3282016
                        препоръка е

Коментар

• Едно бързо решение за икономиката- строим няколко АЕЦ-а, всичкия ток от тях отива да захранва ферми за криптовалути - всичките които имат потенциал за силен растеж, копае се яко, тия правят по над 1000% ръст за година, всичко се превърта и генерира няколко бързи милиарди, които се влагат в интернет и нови ферми и се затваря цикъла.
                          Всички университети обучàват само по специалности за за поддържане на мрежи и техника и сме в 23 век без да минаваме даже през 22-ри.
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

• http://dnes.dir.bg/news/speshni-sign...-26752528?nt=4

Коментар

• https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2018...?ref=mobileapp

​​​​​​Едно знаци не могат да сложа като хората вие магистрала искате.

Коментар

• Коментар

Working...
                                X