IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лекарят:
    - Г-не...
    Пациентът:
    -Аз съм г-ца!
    Лекарят:
    -Госпожице, имате рак на простатата...

Коментар

• Снощи отидох в бара и видях един 75-80 годишен мъж да стои сам самичък в ъгъла и да плаче над един коктейл. Попитах го какво не е наред. - Имам 22-годишна любовница вкъщи. Срещнах я преди месец в този бар. Люби ме всяка сутрин, прави ми палачинки и фреш от портокал и ми вари прясно смляно кафе. - Тогава защо плачеш? - Прави ми домашна супа за обяд и любимите ми кексчета за десерт и ме люби цял следобяд. - Добре, но защо плачеш ? - За вечеря ми приготвя телешки стек и червено вино и ме люби до 02:00 часа. - Добре, но защо по дяволите плачеш ?! - НЕ МОГА ДА СИ СПОМНЯ КЪДЕ ЖИВЕЯ !

Коментар

• Млада френска госпожица разплакана и разстроена вика на майка си:

– Маман! Аз никога няма да мога да имам деца!...

– Ме пуркуа, дете?! – пита разтревожена госпожа майка й.

– Ами че аз това никога няма да мога да го преглътна – ридае чедото

Коментар

• Когато сгрешиш човека!!!!

Прибира се една жена от пазар, при което я срещат двама гамени, от тези бруталните индивиди, които са кръстоски, а единият я посреща с думите:

– Ей, лелче, може ли да си толкова грозна и дебела, ей сега ще те пребия от бой!

След него се включва и другият:

– Не само бой ще ядеш, аз и ще те ч*кам докато те бия!

Жената, разбрала, че няма какво да прави и предвид безизходицата им казала:

– Момчета, така и така ще ме биете и е*ете, защо не ми помогнете с тези торби до вкъщи, а после там на спокойствие ще си свършите работата?!

Съгласили се гамените и тръгнали към дома и. Стигат, отварят вратата, а пред тях застава един огромен, здрав, космат българин, от тези, по които можеш да се увериш, че Дан Колов не е бил само мит… На който жената рекла:

– Данчо, тези ме спряха на улицата и ми казаха, че съм толкова грозна и дебела, че ще ме пребият и изнасилят! Този каза, че ще ме бие, а другият, че ще ме изнасилва, посочила тя. След което бай Данчо хванал първият и му ударил една глава и онзи припаднал, а после хванал другият и го завлякъл в една стая… Тук е момента, да поясня, че за да добиете представа как изглежда к*ра на бай Данчо, е нужно да си представите детска ръчичка, стиснала портокал! При което след няколко минути крещене и реване от стаята, бай Данчо излязъл и се обърнал към жената:

– Марче, я ми дай макетното ножче, че този ми е тесничък и не може да му влезе…

А от стаята през сълзи се чуло:

– Чичо Данчо, като човек те моля, върни се и опитай пак!!!

Коментар

• -Тате какво е кул?
            -Това е нещо хубаво,яко,готино.
            -Добле тате.

Коментар

• Коментар

• Бележка между семейни от времето на ТКЗС

Мъжо начесана съм,сипи на прасето,
                яж и ти.

Коментар

• -Я си представи - България, 2050-та, няма корупция...
                  - Еее, и корупцията ли са съсипали?

Коментар

• https://scontent.fsof9-1.fna.fbcdn.n...b5&oe=5E6EB513

Коментар

• Филм за хомосексуален Исус разгневи зрители на „Нетфликс“

Християни настояват създателите на филма да бъдат подведени под отговорност за обида към религиозните им чувства

https://www.ploshtadslaveikov.com/fi...-t0QqQZjpbn-ds

Коментар

• Върви красива девойка по улицата. На масите пред бирария са седнали няколко мъже и пият бира.
                        - Ето сега ще почнат да подсвиркват, да ми подвикват... - мисли си девойката.
                        И наистина мъжете започват да свиркат и подвикват, но не на нея, а на вървящата пред нея девойка, която не е нищо особено, обаче така хубаво си върти задника, че събира погледите на мъжете. Нашата девойка я догонва и пита:
                        - Къде се научи така да си връткаш дупето?
                        - Ще ти дам един адрес, отиваш там и ще се научиш.
                        Отива девойката на адреса и звъни. Вратата отваря двуметров мъж.
                        - К`во искаш?
                        - Ми, такова, дадоха ми вашия адрес, за това де... за дупето...
                        - Аааа! Влизай!
                        Влиза тя и вижда на стената училищна дъска.
                        - Събличай се и застани с гръб към дъската!
                        - "Това беше, тоя ще меееее...!" - мисли си девойката, докато се съблича.
                        Мъжът се приближава до нея, слага й един тебешир в дупето и казва:
                        - А сега - започвай да пишеш по дъската: 6 8 6 8... И така по половин час, всеки ден ...

Коментар

• Апартаменти в Хонконг

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

М*** си купува цигари, а бе аз не пуша, ама има ли я карелията още
                            Има я. Те сега цигарите в напредналия свят, ЕССР и Северна Америка, са горе долу еднакви, не се тревожи за марки вече.
                            Last edited by mibova; 17.12.2019, 10:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение

Не разбрах кой е този, който си купува ром и цигари?
                              Пий едно кафе,по силно!

Коментар

• Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение

Не разбрах кой е този, който си купува ром и цигари?
                                М*** си купува цигари, а бе аз не пуша, ама има ли я карелията още
                                Last edited by mibova; 17.12.2019, 10:07.

Коментар

Working...
                                X