Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Moшe, нayчиx гeниaлeн нaчин дa ce нaxpaним в pecтopaнт бeз пapи!
– Kaзвaй ĸaĸ, Aвpaмe!
– Oтивaш в xyбaвo зaвeдeниe мaлĸo пpeди дa гo зaтвopят. Πopъчвaш cи пpeдяcтиe, cпeциaлитeтa нa зaвeдeниeтo, дecepт и ĸoняĸ. Koгaтo cи тpъгнaт вcичĸи cepвитьopи, пocлeдният идвa дa пoиcĸa дa плaтиш cмeтĸaтa. Kaзвaш мy: “Beчe плaтиx нa вaшия ĸoлeгa.”…
Ha cлeдвaщия дeн oтивaт нa pecтopaнт. Πopъчвaт cи пълнa пpoгpaмa и ceдят. Haĸpaя пpиcтигa пocлeдният cepвитьop:
– Извинeтe, нo тpябвa дa зaтвapямe. Moля ви, дa cи плaтитe cмeтĸaтa.
Aвpaм:
– Hиe вeчe ocтaвиxмe пapи нa вaшия ĸoлeгa.
Moшe:
– И oщe дългo ли щe чaĸaмe зa pecтoтo
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеПиян мъж с букет цветя, посред нощ крещи под прозореца и.
- Заебалааааа Заебалааааа
Момичето отворило.
- Изабела съм бе, Изабела
ИзЕбалаа. ИзЕбалааа.
Last edited by Todor Sabev; 19.10.2019, 22:43.
Коментар
-
История на един приятел: Стоя на аерогарата във Варна, ще посрещам приятелката си която беше на шопинг до Милано. Обаче има голямо закъснение. От скука почвам да се разхождам и стигам до "Заминаващи". Някакъв човек ме спира и моли за малко да съм му пазел куфара, докато той идел до тоалетната. Съгласявам се не съвсем охотно, но нали трябва да сме хора. Стоя и чакам, минават 15 минути и почва да ми писва. И отивам при един от гранична полиция и обяснявам ситуацията. Граничарят ме поканва в една стая за оформяне на протокола, взима ми име, лични данни ... Стигаме до съдържание на куфара, отваряме и ... вътре пълно с пачки. Почвам да се псувам!!! - как може да съм такъв идиот, тихичко да си бях излязъл, щях да си взема такси на 10лв. до Добрич за километър, че ако искам и до Царево можех да се забия... Митничарите само се спогледaха и почнаха да тъпчат по джобовете си пачки, а на мен ми текат слюнките...
- КВО СТОИШ! Прибирай и ти, ангел-хранителю наш ...
Почвам моменталически и аз да прибирам пачки, взимам-пъхам, взимам пъхам, свършват ми джобовете, почвам да пъхам в гащите си, пъхам като за световно ...
Събуждам се - цялото одеяло съм си напъхал в гащите
- 3 Харесвания
Коментар
-
Една жена била разочарована от неуспешни любовни връзки. Едни мъже я биели, други я изоставяли, трети не били добри в леглото. Жената решила да опита с обява за запознанства, но този път имала стриктни изисквания: "Търся мъж, който никога няма да ми посегне, който никога няма да ме изостави и който е добър в леглото". Един ден се почукало на вратата и жената отворила. Пред нея стоял мъж в инвалидна количка, без ръце и без крака. - Дошъл съм заради обявата. Аз съм мъжът, когото търсите. Нямам ръце и никога няма да ви посегна. Нямам крака и никога няма да си ида от вас. - А добър ли сте в леглото? - попитала жената. С доволна усмивка мъжът отговорил: - Как мислите, че почуках на вратата?
- 4 Харесвания
Коментар
-
95% от жените търсят един мъж! Защото по качествата, които трябва да притежава, това е един и същи мъж. Страшно порядъчен, непиещ, добър, чувствителен, материално обезпечен, с огромна любов към чуждите деца и разведените жени. И при тези качества, неясно защо неженен! Никой още не го е виждал, но всички са убедени, че той съществува!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Един перверзник минавал късно вечерта край бостан с тикви.Внезапно го ударил хормона и си помислил:
" Какво ли е усещането да изчукаш някоя тиква?
Ако издълбая малка дупка в кората и направя тесен улей по-навътре? Доколкото знам,ще се окаже мека и влажна.Сигурно ще е голям кеф!"
Речено-сторено! Издълбал с джобното ножче каквото трябва,събул си гащите и подпукал тиквата!
В това време,обаче,минал пазачът на бостана и казал строго:
- Какви ги вършиш тука,бе?!
Мераклията се усмихнал мило и пояснил:
- Добри човече,разбери ме правилно! Ние с Пепеляшка много се обичаме и тя ми позволи да я обладая в каляската!Би ли се дръпнал настрани,моля те! Момичето е ужасно срамежливо!
Пазапът се озъбил:
- Каква Пепеляшка,каква каляска бълнуваш,бе!
В момента - ти чукаш една най-обикновена тиква!
Перверзникът престорено се сепнал:
- Божеее,как само лети времето! Кога стана полунощ?!
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар