IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Професорът:
    - Един здрав бик оплодител е длъжен на ден да има по 12 "сеанса".
    Женски глас от първия ред:
    - Простете, професоре, колко?
    - По 12.
    - Повторете го, моля ви, да се чуе на последния ред.
    Мъжки глас от последния ред:
    - Извинявайте, професоре, за 1 крава ли става въпрос, или за 12 крави?
    - Разбира се, че за 12 крави.
    - Мерси, професоре. Повторете го, моля ви, да се чуе на първия ред...

Коментар

• По националните телевизии много зачестиха рекламите на ректална маз и на интима хелп против вагинална сухота.
      Имам лошото предчувствие, че правителството ни готви нещо....
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Жена на 46 години получила инфаркт, между живота и смъртта видяла Господ и го попитала - дойде ли моят час? Не, казал Господ, ти ще живееш още 36 години, 2 дена и 8 часа.
        Като се събудила след упойката в болницата жената решила, че след като й е отредено още толкова време, си струва да инвестира в себе си.
        Сложила си силикон, направила си липосукция, уголемила си устните, вежди, цялостен тунинг.
        На път към къщи, пресичайки на пешеходната пътека я блъснала кола и умряла.
        На оня свят попитала Господ:
        - Ти нали ми каза, че ще живея още 36 години, 2 дена и 8 часа? Защо ме излъга?
        - Жено, не можах да те позная.

Коментар

• AVTO-MOTO.BG
          Спипаха 84-годишен, шофирал без книжка над 70 години

Коментар

• - Трябва да ти призная. Не съм девствена. Бях с един мъж.
            - Така ли? С кой мъж?
            - Тайгър Уудс, голф играча.
            - Хм, ок. Той е богат, известен и хубав. Мога да те разбера.
            След това правили двамата страстна любов. Като свършили, съпругът станал и отишъл при телефона.
            - Какво правиш? - попитала съпругата.
            - Гладен съм, ще поръчам рум сървиз.
            - Тайгър не би го направил.
            - Тъй ли? Какво би направил той?
            - Би се върнал в леглото и би повторил.
            Съпругът оставил телефона и правил втори път любов със жена си. Като свършили, той пак станал към телефона.
            - Какво правиш? - пита пак тя.
            - Все по съм гладен, ще звънна за малко храна.
            - Тайгър не би го направил.
            - Така ли? Какво би направил?
            - Щеше да се върне в леглото и щеше още един път..
            Съпругът отново се връща и правят любов за трети път. Става съвсем изморен към телефона и започва да набира.
            Жена му:
            - На рум сървиса ли звъниш?
            - Не! Звъня на Тайгър Уудс да разбера с колко удара се играе на тази дупка!

Коментар

• Малко момиченце се опитва да обуе чорапогащника след следобеден сън. Но или мушка двете крачета в единия чорап, или наопаки, или не може да го издърпа. Не успява. Накрая ядосана , разчорлена и зла измърморва:
              - И както казва мама на тате през нощта- дълго, уморително и безрезултатно.

Коментар

• - Какви момичета харесваш?
                - Моето идеално момиче е дребничко, с красиви гърди, малко дупе, слабо, епилирано навсякъде и за предпочитане с тен.
                - Пиле на грил?
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Старите им имена се свързвали с колониализма и неприемливото отношение към пола и расата

epicenter.bg
                  Училища във Великобритания масово сменят имената си: Грета Тунберг измести Чърчил

Коментар

• Питат радио Ереван:
                    - Как да усетим, че вече остаряваме?
                    Радиото отговорило:
                    - Младият се къпе преди да излезе, дъртия като се изкъпе не излиза!

Коментар

• - Ти как разбра, че има пари?
                      - Ами, като влязохме в тях - навсякъде светеше...

Коментар

• Коментар

• Днес на "Аустралия опън" играли канадецът Денис Шаповалов и германецът Александър Зверев.
                          Само не знам Путин за кого е стискал палци...
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Наистина е виц да си плащаш, за да те гърчат с пропаганда.
                            не плащам
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

в нетфликс...
                              Наистина е виц да си плащаш, за да те гърчат с пропаганда.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

лошото е, че вече не е виц
                                нво са си взели поука и наред с другите категории филми имат и нова LGBTQIA+

в нетфликс вече се отказах дори да преглеждам нови сериали
                                задължителни във всеки има или двойка лвсбийки или двама /съжалявам за думата, но за мен са си/ педерасти.
                                обикновено лесбийката/ите са в главната роля. геювете са нещо като втора главна роля или поддържаща.
                                защо не положиха същите усилия да вмъкнат и хора/деца в неравностойно положение
                                болна работа
                                Много се чудих в коя тема да го кача,прецених,че вероятноста да го прочетат почти всички е тук,защото 95 % обичат и четат/разказват/вицове!

Коментар

Working...
                                X