IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 50-годишен отива в дома на любовницата си, която живеела на 15 етаж. Тъкмо влязъл във входа и видял бележка:
    - Асансьорът не работи!
    - Няма страшно, на крилете на любовта направо ще полетя при нея!
    До третия етаж се качил на бегом, до шестия взел да пъхти, до деветия взел да лази, на дванайстия взел валидол, на четиринайстия седейки на една постелка си помислил:
    - Офффф... Дано да я няма.

Коментар

• Професорът:
      - Един здрав бик оплодител е длъжен на ден да има по 12 "сеанса".
      Женски глас от първия ред:
      - Простете, професоре, колко?
      - По 12.
      - Повторете го, моля ви, да се чуе на последния ред.
      Мъжки глас от последния ред:
      - Извинявайте, професоре, за 1 крава ли става въпрос, или за 12 крави?
      - Разбира се, че за 12 крави.
      - Мерси, професоре. Повторете го, моля ви, да се чуе на първия ред...

Коментар

• По националните телевизии много зачестиха рекламите на ректална маз и на интима хелп против вагинална сухота.
        Имам лошото предчувствие, че правителството ни готви нещо....
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Жена на 46 години получила инфаркт, между живота и смъртта видяла Господ и го попитала - дойде ли моят час? Не, казал Господ, ти ще живееш още 36 години, 2 дена и 8 часа.
          Като се събудила след упойката в болницата жената решила, че след като й е отредено още толкова време, си струва да инвестира в себе си.
          Сложила си силикон, направила си липосукция, уголемила си устните, вежди, цялостен тунинг.
          На път към къщи, пресичайки на пешеходната пътека я блъснала кола и умряла.
          На оня свят попитала Господ:
          - Ти нали ми каза, че ще живея още 36 години, 2 дена и 8 часа? Защо ме излъга?
          - Жено, не можах да те позная.

Коментар

• AVTO-MOTO.BG
            Спипаха 84-годишен, шофирал без книжка над 70 години

Коментар

• - Трябва да ти призная. Не съм девствена. Бях с един мъж.
              - Така ли? С кой мъж?
              - Тайгър Уудс, голф играча.
              - Хм, ок. Той е богат, известен и хубав. Мога да те разбера.
              След това правили двамата страстна любов. Като свършили, съпругът станал и отишъл при телефона.
              - Какво правиш? - попитала съпругата.
              - Гладен съм, ще поръчам рум сървиз.
              - Тайгър не би го направил.
              - Тъй ли? Какво би направил той?
              - Би се върнал в леглото и би повторил.
              Съпругът оставил телефона и правил втори път любов със жена си. Като свършили, той пак станал към телефона.
              - Какво правиш? - пита пак тя.
              - Все по съм гладен, ще звънна за малко храна.
              - Тайгър не би го направил.
              - Така ли? Какво би направил?
              - Щеше да се върне в леглото и щеше още един път..
              Съпругът отново се връща и правят любов за трети път. Става съвсем изморен към телефона и започва да набира.
              Жена му:
              - На рум сървиса ли звъниш?
              - Не! Звъня на Тайгър Уудс да разбера с колко удара се играе на тази дупка!

Коментар

• Малко момиченце се опитва да обуе чорапогащника след следобеден сън. Но или мушка двете крачета в единия чорап, или наопаки, или не може да го издърпа. Не успява. Накрая ядосана , разчорлена и зла измърморва:
                - И както казва мама на тате през нощта- дълго, уморително и безрезултатно.

Коментар

• - Какви момичета харесваш?
                  - Моето идеално момиче е дребничко, с красиви гърди, малко дупе, слабо, епилирано навсякъде и за предпочитане с тен.
                  - Пиле на грил?
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Старите им имена се свързвали с колониализма и неприемливото отношение към пола и расата

epicenter.bg
                    Училища във Великобритания масово сменят имената си: Грета Тунберг измести Чърчил

Коментар

• Питат радио Ереван:
                      - Как да усетим, че вече остаряваме?
                      Радиото отговорило:
                      - Младият се къпе преди да излезе, дъртия като се изкъпе не излиза!

Коментар

• - Ти как разбра, че има пари?
                        - Ами, като влязохме в тях - навсякъде светеше...

Коментар

• Коментар

• Днес на "Аустралия опън" играли канадецът Денис Шаповалов и германецът Александър Зверев.
                            Само не знам Путин за кого е стискал палци...
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Наистина е виц да си плащаш, за да те гърчат с пропаганда.
                              не плащам
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

в нетфликс...
                                Наистина е виц да си плащаш, за да те гърчат с пропаганда.

Коментар

Working...
                                X