IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Случайният sex е като интервю за работа. Ние ще ви се обадим.

Коментар

• Пътува линейка на бърза помощ а вътре шофьор, лекар, фелдшер, медицинска сестра и студент по медицина. По едно време шофьора набива спирачки, хваща се за гърлото, започва да говори трудно. Мед. сестра невъзмутимо си взема куфарчето с инструменти и го удря по главата. Шофьора се оправя и продължава да кара. След малко фелдшера се просва на земята, хваща се гърлото и се задъхва. Сестрата си взема куфарчето и го удря злобно по главата, след което той се оправя и си сяда на седалката. Минава минута и лекаря пада на пода и започва да се гърчи, задъхва се, хванал се е за гърлото. Сестрата го удря с куфачара и той се оправя. Виждайки всичко това студента пита лекаря:
      - "Аз съм студент само 4-ти курс, обаче за такива симптоми и такъв странен начин за лечение никога не съм чувал!"
      Лекаря го поглежда, махва с ръка и казва:
      - "Вобще не го мисли, вчера на сестрата мъжа и се обесил и днеска си правим майтап с нея."

Коментар

• Коментар

• Лято. Жега - асфалта се е разтекъл на ред е пясака на плажа. На плажа една блондинка с приятелката и са се излегнали на шезлонги под чадър. По едно време приятеката вади от хладилната си чанта два сладоледа и черпи с единия блондинката. Блондито пита изумено:
          - Муцка каква е тази чудодейна кутия от, която в тази жега извади този леден елексир?
          - Ами това е нещо като термус. Ако сложиш нещо студено си остава студено, ако сложиш нещо топло си остава топло.
          На следващия ден пак жег, пак плаж, пак шезлонги, но този път и блондито е с хладилна чанта.
          Приятелката и я пита:
          - О муцка виждам добре си се обзавела. А вътре какво има?
          - Ами сложих си едно добре замразено сладоледче, едно ледено студено сокче и две току що сварени царевици.

Коментар

• Винаги е добре да спиш с някого.
            Вероятността да те ухапе комар намалява наполовина...

Коментар

• Лежат на плажа жена и мъж непознати.
              По едно време на жената и доскучало и предложила:
              - Дай да си отгатваме професиите..., да се запознаем.
              - Ами моята започва с А и завършва на Т ... - казал мъжът.
              - Охо о, АРХИТЕКТ - отгатва тя.
              - Правилно - казал той - а твоята ?
              - Моята започва с К и завършва на А ...
              Мъжът замълчал сконфузено ...
              Тогава жената му казала :
              - Моята професия е КАСИЕРКА, а това, което ти се въртеше в главата, ми е само хоби.....

Коментар

• Лято. Варна. Централния плаж. Женски съблекални. Вратата се отваря, нахлува яко почерпен гол мъж! Писъци, крясаци ......!
                - Смотан, пиандурник, нахал, ..махай се, .....отивай в мъжката ....!!! Той безкрайно учуден и спокоен:
                - Какво да правя там??? Аз да не съм гей ...???

Коментар

• Дежурен съвет на всякакви гурута, консултанти и прочие психосъветници - Излезте от зоната си на комфорт. Нека поне с едно око да я видя тая зона, мамка му!
                  (Преразказвам, не съм го измислил аз, ама съм съгласен)

Коментар

• В асансьора заседнаха двама с*ксуални маниака... Засега резултатът е 1:1.

Коментар

• [QUOTE=sinbad;n40А, ДААААА!!![/QUOTE]

Има един друг-

да ви почерпя кафе- не благодаря, цигара- не благодаря, торта, коняк, уиски, вечеря- не благодаря. Интересно ми е от какво се интересувате- ами интересувам се от секс, но явно на вас той не ви е интересен

Коментар

• Пържоли по морето вече са на изплащане...

Коментар

• - Госпожице, пушите ли?
                          - Да!
                          - А, пиете ли?
                          - Даа!
                          - Хм, аааа ...! Как, по деликатно да попитам, аа .....!?
                          - ДА, ДА, ДААААА!!!

Коментар

• - Кажете ми, какви видове психологическо насилие познавате?
                            - Навън е лято, птички пеят, слънце пече! Всичко е на шест!!!
                            - И къде тук е насилието?
                            - На работа съм!!!

Коментар

• Малко ми обидно, че един чадър на плажа изкарва повече от заплата ми

Коментар

• Толкова е горещо, че е забелязан пуснат климатик в Габрово

Коментар

Working...
                                X