IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Лято. Жега - асфалта се е разтекъл на ред е пясака на плажа. На плажа една блондинка с приятелката и са се излегнали на шезлонги под чадър. По едно време приятеката вади от хладилната си чанта два сладоледа и черпи с единия блондинката. Блондито пита изумено:
      - Муцка каква е тази чудодейна кутия от, която в тази жега извади този леден елексир?
      - Ами това е нещо като термус. Ако сложиш нещо студено си остава студено, ако сложиш нещо топло си остава топло.
      На следващия ден пак жег, пак плаж, пак шезлонги, но този път и блондито е с хладилна чанта.
      Приятелката и я пита:
      - О муцка виждам добре си се обзавела. А вътре какво има?
      - Ами сложих си едно добре замразено сладоледче, едно ледено студено сокче и две току що сварени царевици.

Коментар

• Винаги е добре да спиш с някого.
        Вероятността да те ухапе комар намалява наполовина...

Коментар

• Лежат на плажа жена и мъж непознати.
          По едно време на жената и доскучало и предложила:
          - Дай да си отгатваме професиите..., да се запознаем.
          - Ами моята започва с А и завършва на Т ... - казал мъжът.
          - Охо о, АРХИТЕКТ - отгатва тя.
          - Правилно - казал той - а твоята ?
          - Моята започва с К и завършва на А ...
          Мъжът замълчал сконфузено ...
          Тогава жената му казала :
          - Моята професия е КАСИЕРКА, а това, което ти се въртеше в главата, ми е само хоби.....

Коментар

• Лято. Варна. Централния плаж. Женски съблекални. Вратата се отваря, нахлува яко почерпен гол мъж! Писъци, крясаци ......!
            - Смотан, пиандурник, нахал, ..махай се, .....отивай в мъжката ....!!! Той безкрайно учуден и спокоен:
            - Какво да правя там??? Аз да не съм гей ...???

Коментар

• Дежурен съвет на всякакви гурута, консултанти и прочие психосъветници - Излезте от зоната си на комфорт. Нека поне с едно око да я видя тая зона, мамка му!
              (Преразказвам, не съм го измислил аз, ама съм съгласен)

Коментар

• В асансьора заседнаха двама с*ксуални маниака... Засега резултатът е 1:1.

Коментар

• [QUOTE=sinbad;n40А, ДААААА!!![/QUOTE]

Има един друг-

да ви почерпя кафе- не благодаря, цигара- не благодаря, торта, коняк, уиски, вечеря- не благодаря. Интересно ми е от какво се интересувате- ами интересувам се от секс, но явно на вас той не ви е интересен

Коментар

• Пържоли по морето вече са на изплащане...

Коментар

• - Госпожице, пушите ли?
                      - Да!
                      - А, пиете ли?
                      - Даа!
                      - Хм, аааа ...! Как, по деликатно да попитам, аа .....!?
                      - ДА, ДА, ДААААА!!!

Коментар

• - Кажете ми, какви видове психологическо насилие познавате?
                        - Навън е лято, птички пеят, слънце пече! Всичко е на шест!!!
                        - И къде тук е насилието?
                        - На работа съм!!!

Коментар

• Малко ми обидно, че един чадър на плажа изкарва повече от заплата ми

Коментар

• Толкова е горещо, че е забелязан пуснат климатик в Габрово

Коментар

• Ракията е като майка за българина! Никога няма да го изостави и всичко ще прости!

Коментар

• https://www.youtube.com/shorts/Zy-hY142jfU

Коментар

Working...
                                X