If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
„Моля да ме чувате във всяка дума, за да не стоите в обида,
докато решим въпроса и докато взаимно се почувстваме в комфорт.
Аз също не съм в комфорт в това напрежение и в тази обида,
която е помпана в годините и сега аз я консумирам.“
1. Идиот с хиперактивна логорея.
2. Министър от кабинета на Моника.
- Давате ли кредити срещу честна дума?
- Няма проблем.
- А ако не ги върна?
- Ще ви е срам, като се явите пред Всевишния...
- Кога ли ще бъде това...
- Ами ако не си платите до пето число на месеца, след шести някъде...
,,Сладкото отмъщение на Лвов, или да отхапеш главата на Путин. Купувачите имат различни предпочитания – едни го режат на малки парчета, то други направо го стъпкват на пода. http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/05/...apesh_glavata/
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Оф, трябва да направят една тема "Свинщини и гадости" - за този раздел са тези обяви...
Между другото, това не е лоша идея, но ме мързи... егати свинщината!
Много си директен и няма нужда да си правиш труда, гадостите са прикрити и разхвърляни под други раздели, където се опитват да се налагат интригите и безскрупулните коментари по настоящи и оттеглили се членове на форума.
За да съм по темата:
"Още от времето на хан Кубрат се знае, че с много селски пръчки на едно място, никой не може да се справи .. "
[QUOTE=OMG;1059630727]В този ред на мисли ... и архитектите се питат къде са сгрешили ...
Оф, трябва да направят една тема "Свинщини и гадости" - за този раздел са тези обяви...
Между другото, това не е лоша идея, но ме мързи... егати свинщината!
При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Нали ви е ясно, че втората обява е чисто менте - просто лъжат младичките и неопитните. Средната продължителност на работа на млад човек точно в тези сладкарници е 3-4 месеца. Едва ли ще е толкова, ако заплатата е 1500 лв.
Истинският проблем е, че първата обява е ИСТИНСКА!
За сладкарницата си пише, че не е заплата, а заплата, процент от оборота и бакшиш. Твърдата заплата на повечето сервитьорки е равна на минималната работна заплата!
Текучеството при сервитьорите е голямо, защото работата е доста тежка! Дневно ходят по 15-20 километра пеша, грешките в сметките са за тяхна сметка, работят вечер и уикендите, когато другите хора почиват и т.н.
Дълго се чудих, дали снимката е за тук или за тема Политика, но реших, че е по-добре да го приемем с усмивка.
Нали ви е ясно, че втората обява е чисто менте - просто лъжат младичките и неопитните. Средната продължителност на работа на млад човек точно в тези сладкарници е 3-4 месеца. Едва ли ще е толкова, ако заплатата е 1500 лв.
Истинският проблем е, че първата обява е ИСТИНСКА!
При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар