Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Повелителят на “плод-зеленчука'' пред Faktor.bg:,,Сега простирам. Бях във Варна и гледах по телевизията акцията в тая банка. Ако имах пари и влогове, да се интересувам ще фалира или не КТБ, ама аз нямам. Да му мислят милионерите! Вълнува ме повече прогнозата за времето, отколкото Сотир Цацаров. Дъжд, дъжд, сякаш потоп ще има в София, няма да има лято тая година. Не може да ми изсъхне прането.''
http://www.faktor.bg/novini/balgariy...tzatzarov.html
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto Разгледай мнениетрета вечер продължава този тормоз... никой не взема отношение, нито полиция, нито кат нито паяци нито медии, а се води широк център на София... освен черна магия за друг вариант не се сещам
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto Разгледай мнениетрета вечер продължава този тормоз... никой не взема отношение, нито полиция, нито кат нито паяци нито медии, а се води широк център на София... освен черна магия за друг вариант не се сещамПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto Разгледай мнениетрета вечер продължава този тормоз... никой не взема отношение, нито полиция, нито кат нито паяци нито медии, а се води широк център на София... освен черна магия за друг вариант не се сещамХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto Разгледай мнениетрета вечер продължава този тормоз... никой не взема отношение, нито полиция, нито кат нито паяци нито медии, а се води широк център на София... освен черна магия за друг вариант не се сещам
Коментар
Коментар