IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Спира катаджия една кола.
    Катаджията:
    - Превишихте скоростта, има знак "50 километра"
    Шофьора:
    - Е как! Точно с 50 карах!
    Жена му:
    - Да бе, нали и аз видях, че си с 70.
    Мъжът й я гледа злобно.
    Катаджията продължава проверката:
    - Задния ви фар е счупен!
    Мъжа:
    - Даже не съм го видял!
    Жена му:
    - От две седмици ти повтарям за него!
    Мъжът почва още по-злобно да гледа жена си.
    Катаджията:
    - И сте без колан!
    Мъжа:
    - Ей сега го свалих...
    Жена му:
    - Винаги без колан караш!
    Мъжът не издържа:
    - Млъкни ма, идиотко!
    Катаджията към жена му:
    - Винаги ли ви говори така?
    Тя:
    - А не...само когато е пиян..
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Семейство в кухнята. Мъжът пита:
      - Скъпа, какво кафе предпочиташ да ти направя? - започнал той
      - Бих искала да е силно, но меко, нежно, но пък стремглаво да обърне моя вътрешен свят с краката нагоре, да открие за мен изкушенията в този свят и да донесе нови усещания... - отговорила загадъчно съпругата.
      Мъжът се почесал по главата:
      - Така както ми го описа, се чудя дали да не ти сипя една ракия...

Коментар

• Получава Киркор от Гарабед телеграма:
        "Чакай ме на гарата в 6 часа. Тревожи се!"
        Отива Киркор в 6 часа и започва да се тревожи.
        Пристига влака и вижда на прозореца Гарабед с едно бебе в ръце.
        - Какво става, бе Гарабед?
        - Киркор, ти лятото помниш ли?
        - Е помня!
        - Финландката помниш ли?
        - И туй помня!!
        - Ами дето първо ти, после аз помниш ли?
        - Ааааа, това мноооого добре помня!
        - Е щом помниш да ти кажа - тя роди две близначета.
        Мойто умря - на ти твойто...

Коментар

• Коментар

• "Тесногръди" е малко, абсолютни задръстеняци са тия...

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
              ........
              Няма по-добър хумор от черния хумор
              Еваларка, Иване !

черен? едва ли. по-скоро макабричен и проява на лош вкус.
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Не само, че е добър хумор, но е и един от много добрите образци на майсторството. Не бих се учудил, ако дори самият Шуми го одобри. Големите са си големи не само заради няколко победи...
                Просто първото изречение е най-обикновена тъпня, може да си помислиш, че си в Дубай, или там къде беше ... Но подписът го прави с невероятен заряд!
                И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
                  "тъп и неподходяш" е много меко казано!!

Предлагам на модераторите да го изтрият!
                  Мразя клишетата, но заради тесногръди като вас ще пусна едно - светът е оцелял, защото се е смял

Аз лично спрях да гледам Ф1 още след първото оттегляне на Шуми, който ми е all time фаворита, но това не ми пречи да оценя хубавата смешка.
                  Няма по-добър хумор от черния хумор
                  Еваларка, Иване !
                  До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Българските политици влязоха в менюто на пицариите.

Малко заведение в Черноморец е хедлайнерът на новата коалиция между кулинарията и политиката. Заведението Бистро "Скалите" е включило в топ менюто си пици с имената на трима български политици. Във всяко едно е допусната умишлена грешка.

На първа позиция в менюто на майстора е пицата Мая Манолиева с цена 4,90 лв.

Втора е пицата Деян Пеевски за 7,80 лв.

Трета е пицата Никола Баерков, същно за 7,80 лв.

Мая е постна, Бареков е с бекон и луканка, разказаха читателите, които ни изпратиха снимките. За съжаление те са пропуснали да си поръчат "Деян Пеевски" и не можаха да разкажат какво съдържа пицата.
                    http://offnews.bg/news/OFFTOPIC_1875...B2_359887.html
                    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                      Иване... това е тъп и неподходящ виц. Не така...
                      "тъп и неподходяш" е много меко казано!!

Предлагам на модераторите да го изтрият!
                      "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                        "Много съм разтревожен за глобалното затопляне. Вчера бях на ски, днес се събуждам - лято!"

М. Шумахер
                        Иване... това е тъп и неподходящ виц. Не така...
                        Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• "Много съм разтревожен за глобалното затопляне. Вчера бях на ски, днес се събуждам - лято!"

М. Шумахер

Коментар

• Мъж и жена решават един ден единият да купува продукти за ядене, на следващия ден другият. Прибира се мъжът от работа и гледа бележка:
                            - Скъпи, излизам с приятелки... Днес има спагети, тенджерата е в шкафа, сиренето и маслото в хладилника - сготви си ги!
                            На другия ден жената се прибира от работа и намира бележка:
                            - Скъпа, отивам с момчетата на по бира. За вечеря има риба. Въдиците са в коридора.

Коментар

• Жена стои пред входа на Рая, а Свети Петър и преглежда документите, да види дали е за там. Докато прелиства, се чува ужасяващ вик..Блондинката притеснено пита,
                              -какво е това!?..
                              -Ааа, нищо , правят му дупки за крилата....
                              Свети Петър продължава да чете съсредоточено,а някъде зад него се чува още един, много по ужасяващ вик..
                              Тя, много притеснена вече отново пита...
                              -Ааа, нищо , сега му правят дупка за ореола, отговаря той.
                              Жената чевръсто издърпва документите от ръцете му и казва
                              -Отивам в Ада.
                              -Ма, защо там ще правиш орален , вагинален, анален секс 24/7 искаш- не искаш....
                              -Да, може, но за това дупки си имам...

Коментар

• Педантичен немец се прибира у дома и хваща жена с любовник. Голият любовник скача от леглото и влиза в банята, там взима една кърпа и се поприкрива с нея. Вбесеният мъж тича след него и крещи:
                                - НЕ! НЕ!
                                Жена му си мисли: "Това е. Сега ще го убие" и отива да види какво става.
                                А мъжът:
                                - НЕ! НЕ тази! Тази е за лице!

Коментар

Working...
                                X