IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Един човек бил много зиморничав, вечно му било студено. Накрая умрял. Озовава се пред портите на Рая и св. Петър го пуска.
    В Рая температурата е вечно 24-25 градуса, приятни градини, птички, цветя, а нашият човек се мота наоколо и трепери, пак му е студено. Св. Петър го попитал:
    - Как може да ти е студено?! На земята все мръзнеш. Тук е Раят, всичко е перфектно, а ти само трепериш.
    - Ами явно за мен и тук е студено.
    Предложил му св. Петър да го свали долу при Дявола за малко да се постопли.
    Слезли долу при Дявола:
    - Какво ми водиш?
    - Водя го този само за малко, че горе мръзне. Пусни го в 1-ви кръг на Ада да се постопли малко.
    Отваря вратите Дяволът на 1-ви кръг на Ада и нашият влиза. След 10 мин. излиза - пак му е хладно.
    Дяволът го води в 5-ти, 7-ми кръг на Ада. Седи малко човекът, излиза и пак трепери.
    - Пак ли ти е хладно?
    - Не мога да се стопля, пак ми е студено! - рекъл той.
    Накрая Дяволът го бутнал в 10-ти кръг на Ада.
    Минало се известно време и св. Петър казал на Дявола:
    - Колега, дай да отворим за малко да го видим този как е, че трябва да го качвам скоро.
    - А, как да е, сигурно се е изпържил сто пъти досега, може и следа да няма от него.
    - Нищо, нищо, отвори за всеки случай.
    Отварят те и отвътре се чува гласът на нашия човек:
    - Затваряйте врататааа! Духа!!!

Коментар

• Коментар

• Рамзес ІІ прави пирамида и диктува на калиграфите:
        - Той беше велик воин, мъдър човек, мъжествен император...
        Докато пишел, единият от калиграфите тихичко попитал друг:
        - Мъжествен с две пишки ли се пишеше?

Коментар

• 1988 имахме лекция за спина, с видео + доктор отговарящ на въпроси ... Една девойка, изключително надарена и слабичка, задава въпрос, дали може да се разболее ако плува в басейн, в който някой се е изпразнил ... Доктора отговори, не, обосновавайки се с необходимоста от висока степен на концентрация .... Оназ през 10-15' си повтряше въпроса ... на 4-я път доктора отговори ...
          - Може да се заразите може би, ако плувате в басейн пълен със сперма

Коментар

• Специалист: От басейните може да се хване и венерическа болест

Т'ва ме сеща за един олд-скул виц, дето една мома забременяла, защото стояла от поветрената страна на една казарма! ...

Коментар

• Дълга опашка в книжарницата. Най-отпред стои един полицай и упорства:
              - Искам да ми дадете химикалка за първи клас!
              Продавачката:
              - Господине, химикалките са едни и същи за всеки клас...
              - Не, аз искам химикалка за първи клас!
              Един от опашката подсказва на продавачката:
              - Дайте му една химикалка и му кажете, че е за първи клас.
              Потръгва опашката, идва редът на умния клиент и продавачката го пита:
              - Господине, откъде знаехте, че така ще се отърва?
              - И аз съм полицай, знаем си начина на мислене...
              - Много ви благодаря за помощта, а вие какво ще искате?
              - Ами аз искам един малък глобус на България...

Коментар

• Азиатка с големи бомби Совите не са това, което са

Коментар

• Учителката в час:
                  - Деца, представете си света на обратно - кучетата мяукат, котките лаят, рибите летят, птиците плуват...
                  Иванчо можеш ли да довършиш изречението?
                  - Да госпожо! А на стената на училището с х.й е написано "тебешир"!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Пускат презерватив, убиващ ХИВ -вируса

Чета тва от банерите на инвестора.
                    Седя си и си мисля.... Като мушнем веднъж с този презерватив, след тва моем ли си евем спокойно???
                    Да правиш секс с презерватив е като да миришеш роза с противогаз!
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Пускат презерватив, убиващ ХИВ -вируса

Седя си и си мисля.... Като мушнем веднъж с този презерватив, след тва моем ли си евем спокойно???
                      Ти с притеснения ле работиш ... ???
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Пускат презерватив, убиващ ХИВ -вируса

Коментар

• https://www.facebook.com/pages/%D0%9...91113661051239

Коментар

• - Молите ли се преди ядене?
                            - Не, сегашната ми жена добре готви.
                            Всички вицове от днес:http://daniivanov.blogspot.com/2014/07/2014_22.html

Коментар

Как да действаме при гръмотевични бури:

Ако сте вкъщи или на работното място, трябва да изключите от мрежата телевизора, кабела от външната антена, компютъра, видеокасетофона и останалите електрически уреди. Затворете вратите и прозорците. Стойте далеч от чешми, балконски врати, прозорци.
                              http://offnews.bg/news/%D0%9E%D0%B1%...A0_366229.html

Аз видеокасетофон си неам. Ама ВЕФ-а да го изключвам лЕ?
                              Това лято една гръмотевична буря ме хвана в река. между гръмотевиците реално нямаше никакво време, от небето се сипеше град като лешници - за щастие само до там стигна, но направо ми посини ръцете, а аз прецз цялото време си мислех, сега да го хвърлям ли алуминиевото гребло в реката че да не ме удари гръм и придошлата река да ме обърне или отнесе кой знае къде. Или да продължавам да греба и да се надявам че шанса да ме удари мълния е 1/14 милиона. Заложих че ниската вероятност няма да се случи и се оказа добър избор

Коментар

Абе, не знам... Но при предната градушка Енергото изключиха всичко 10 минути преди бурята.
                                Теглих им една утка майна както аз си мога, но ако е било целенасочено - еваларка!!!
                                Направо им даде основание за съдебна защита - "изключваме ви захранването за да ви запазим желязото цяло..."

Коментар

Working...
                                X