Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЩо бе? Жените са по-проклети и по-издръжливи от нас мъжетеАко са решили да се млатят, могат и по-дълго
Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеТова като ги пишат тез простотии поне малко да се замислят. 15 минути бой дори тренираните момчета в UFC, се изморяват и рядко стигат до толкова. Ама и журналистите са ни яко зле.Ако са решили да се млатят, могат и по-дълго
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Пресконференция на израелския национален отбор по тенис на маса. Треньорът казва:
- Господа, след тримесечно прекъсване нашият отбор възобнови тренировките!
Глас от залата:
- Значи все пак намерихте топчето?
Всички вицове от днес:http://daniivanov.blogspot.com/2014/08/2014_6.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеСедят си трима партийни активисти - фашист,депесар и комунист и спорят за предимствата на своите системи.
- Най-добрата защита на обществените интереси се постига чрез насилие - казал фашистът.Как иначе ще накараш някого доброволно да се загрижи за общото благо?!Все едно тая котка доброволно да прояде горчица!Няма начин,освен ако не я хванеш и не й я натъпчеш насила в гушата!
- Това е излишна и неоправдана жестокост - възразил депесарят.Същият ефект може да се постигне с много по-меки и безболезнени средства,ето вижте! - и той срязал парче кренвирш,намазал го отвътре с горчица и го метнал на котката.Тя го подушила с подозрение,но го изяла.
- И двамата сте един дол дренки,действате ако не с пряко насилие,то чрез изнудване и измама! - възкликнал комунистът.Вижте как действаме ние..и той взел горчицата,намазал с нея задника на котката,тя изврещяла и започнала бясно да се облизва.
- Виждате ли резултата - казал комунистът - хем доброволно,хем ентусиазирано и дори с песен!
Коментар
-
Седят си трима партийни активисти - фашист,депесар и комунист и спорят за предимствата на своите системи.
- Най-добрата защита на обществените интереси се постига чрез насилие - казал фашистът.Как иначе ще накараш някого доброволно да се загрижи за общото благо?!Все едно тая котка доброволно да прояде горчица!Няма начин,освен ако не я хванеш и не й я натъпчеш насила в гушата!
- Това е излишна и неоправдана жестокост - възразил депесарят.Същият ефект може да се постигне с много по-меки и безболезнени средства,ето вижте! - и той срязал парче кренвирш,намазал го отвътре с горчица и го метнал на котката.Тя го подушила с подозрение,но го изяла.
- И двамата сте един дол дренки,действате ако не с пряко насилие,то чрез изнудване и измама! - възкликнал комунистът.Вижте как действаме ние..и той взел горчицата,намазал с нея задника на котката,тя изврещяла и започнала бясно да се облизва.
- Виждате ли резултата - казал комунистът - хем доброволно,хем ентусиазирано и дори с песен!Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение- Чего такой грустный?
- С женой поругался. Она обещала месяц со мной не разговаривать
- Плохо!
- И не говори! Сегодня последний день.
Коментар
-
"Жената се прибра по-рано и заварва мъжа си в спалнята да прави любов с много привлекателна млада жена. Съпругата много се ядосва.
- Ти си прасе, което нищо не уважава! – разкрещяла се тя - Как смееш да ми причиняваш това на мен, твоята вярна съпруга, майката на децата ти?! Напускам те! Искам развод на секундата!
Мъжът отвърнал:
- Почакай секунда, любов моя, да мога поне да ти кажа какво стана.
- Добре, давай – проплакала тя - Но това ще са последните ти думи към мен!
И той започнал:
- Докато се качвах в колата на път за вкъщи, една млада госпожица ме помоли да я закарам. Изглеждаше ми отчаяна и беззащитна, та я съжалих и ѝ казах да се качи. Забелязах, че беше много сла
ба, не добре облечена и много мръсна. Каза ми, че не е яла от 3 дни!
Така че, от състрадание, аз я доведох вкъщи, затоплих пицата, която снощи направих за теб, но ти не я докосна, защото се притесняваш да не надебелееш. Горкото същество я изяде за секунди.
После, понеже беше много мръсна аз ѝ предложих да си вземе душ и докато тя се къпеше забелязах мръсните ѝ дрехи, целите в дупки, така че ги изхвърлих.
Но тъй като се нуждае от дрехи, аз ѝ дадох дизайнерските дънки, които ти имаш от няколко години, но не ги носиш, защото са ти много тесни. Също ѝ дадох онова бельо, което ти подарих за годишнината от сватбата ни, но ти не носиш, защото не съм имал добър вкус. Намерих и онази секси блуза, която сестра ми ти подари за Коледа, но ти не носиш, само и само да я дразниш и освен това ѝ подарих онези ботуши, които си купи от онзи скъпарски бутик, но отказа да ги носиш, защото някой друг в офиса ти бил имал същите.
Той си поел дъх и продължил:
- После тя беше толкова благодарна за разбирането ми и помощта, че докато я изпращах до вратата тя се обърна към мен през сълзи и каза:
- Моля ви, дали имате още нещо, което жена ви да не използва?"
Коментар
-
Бизнесмен закъснява за ужасно важна бизнес среща, но не може да намери място за паркиране. Отчаян, поглежда небето:
- Господи, направи така, че да намеря място. Ще започна да си плащам данъците. Ще плащам осигуровки на служителите. Даже ще си върна всички дългове.
В този момент трясва мълния и по мистериозен начин една кола изчезва и освобождава място за паркиране. Мъжът поглежда пак към небето:
- А, зарежи, намерих място...
Коментар
-
Борисов и Плевнелиев са в самолет. Плевнелиев казва: „Ако хвърля тези 100 лв. ще направя един човек щастлив“. Бойко казва: „Аз ще хвърля 5 банкноти от 20 лв и ще направя 5 човека щастливи“. Пилотът въздиша и казва на втория пилот: „Виж ги тия, не осъзнават, че ако хвърля 2-ма глупаци ще направя 7 млн. българи щастливи“Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
Коментар