Първоначално изпратено от Jekata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Мениджър на фирма решава да си вземе нова секретарка и прави събеседване с кандидатките ... и естествено избира дамата с най-къса пола и най-"големи очи"
На първият работен ден влиза той в офиса си и вижда прозореца широко отворен.
Веднага вика секретарката:
- Кой отвори прозореца!?
- Ами, аз шефе. Нека малко да се проветри, да влезе свеж въздух ...
- Ти луда ли си. Аз съм осмак - ще се разболея от бронхити, пневмонии. Затваряй веднага прозореца!
На втория работен ден влиза пак в шефа в офиса - гледа прозореца затворен. Обаче на бюрото, във ваза, красив букет от цветя.
Веднага вика секретарката:
- Какво е това!? Какви са тези цветя, кой ги внесе в стаята!?
- Ами, аз шефе. Да внесат малко настроение в обстановката.
- Ти луда ли си!? Аз съм осмак - какви цветя, ще ми провокират алергията. Махай ги веднага!
Пристига шефа на третия ден, влиза в офиса - прозореца затворен. Поглежда към бюрото - на него чисто гола лежи секретарката.
На шефа му се подкосяват краката и с треперещ глас пита:
- Какво става тук!? Какви ги вършиш?
Секретарката му отговаря:
- Ела влез да те износя още един месец, че вече не мога да те траяПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Лишихме се от власт в името на ценностите, разясни Местан
Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2014/07/...-mestan.233380
Коментар
-
Вие уважавате ли черните хора? https://www.facebook.com/23904903284...type=1&theaterДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение...................
В този ред на мисли продължвам да си мисля че най-вероятният сценарии е да свалим борда предполагам при служебно правителство (ако успеем да си гласуваме такова че май има риск да не успеем)He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар