IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Почти незаметно подменил
    ------------------------
    Русский спортсмен

----------------------------
    Как бороться с эвакуатором в Москве!
    --------------------------------------------
    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Сценарий на български филм на ужасите:
      Нощ. Хижа в гората. 30 км до най-близкото село. Компания сяда на масата. От мазето се чува писък:
      - Кой забрави алкохола?!? Дейба, мааму, дейба!
      И се почва клането!

Перфектният мъж трябва да се прибира рано, да измие чиниите, да изчисти, да сготви, да сложи масата и с нетърпение да чака другия гей да се прибере!

Коментар

• обява

обява
        Attached Files

Коментар

• Коментар

• Във влака:
            -Как се казвате?
            -Анджелина.
            -Ух, че красиво, шото в наше село все Мара, Пена, Цура, а синчето как се казва?
            -Реджиналд.
            --Уха, браво, в наше село все Спиридон, Темелаки, а мъжът ви как се казва?
            -Аз нямам мъж, самотна майка съм.
            -Колко красиво! Самотна майка, а на село к*рви им викаме.

Коментар

• Коментар

• Девети септември
                Девети септември ми даде сандалки
                За да тичкат краченцата малки
                Девети септември ми даде геврече
                Яж! - девети септември ми рече
                (съвсем истинско стихотворение от реалния соц)
                Всички вицове от днес:http://daniivanov.blogspot.com/2014/09/2014_9.html

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• От Ivan Ivanov
                      Курваруване Участниците в този обичай са само мъже-овчари. Води ги най-старият курвар, наречен още станеник, защото винаги му става. В нощта срещу Гергьовден те обикалят домовете, носят геги – символ на мъжкото начало, и пеят обредни песни с различни мотиви, според лицето, на което се изпълняват. Ако домакинята е мома, се пее: “Тебе моме ти прилега Да подфанеш нашта гега Леле, как сме загорели Да ти видим кълки бели!” Ако домакинята е невеста, се пее: “Ой те, гиздава невесто! Мъж ти те оножда често. Мигар йощ не си разбрала, Как се свири на кавала?” Случва се и домакинът да е хомосексуалист. Тогава се пее следното: “Домачине гъзовити! Дупедавецо честити! Дойдоха ти добри гости, Никой нема да ти прости. Яла бърже във егрека, Да ти пръснеме геврека!”
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Говорят си двама депутати:
                        -Отказвам се! Излизам от листата и въобще- край с политиката!- казва единият.
                        -Ти луд ли си, бе колега? Какво ти става?
                        -Страх ме е! Изглежда има Господ и ми дава знамения, че е време да си платя за гяволъка!
                        -В смисъл?
                        -Миналия месец катастрофирах с мерцедеса на същия път, дето от 5 години обещавам да се асфалтира и попаднах в реанимациятя на същата болница, за която от 10 години обещавам основен ремонт...
                        -Съвпадения, колега!
                        -Съвпадения, ама от 15 години съм обещал нова морга и крематориум!

Коментар

• На една жена подарили вълшебно зайче. То ѝ казало:
                          - Моля те, пусни ме от клетката и аз ще ти изпълня три желания.
                          Тя мислила, мислила и накрая се съгласила.
                          - Само че, за да съм честен, трябва да те предупредя, че каквото поискаш за себе си, ще го получи и мъжът ти в десеторен размер - казало зайчето.
                          - Няма проблеми. Аз обичам мъжа си и той ме обича, така че нека и той да е щастлив - казала жената.
                          - Какво е първото ти желание? - попитало зайчето.
                          - Да съм много красива!
                          - Няма проблем!
                          И тя станала много красива, а мъжа ѝ - 10 пъти повече.
                          - Второто желание?
                          - Да имам много пари!
                          Тя станала много богата, а мъжа ѝ - пак бил 10 пъти по-богат от нея.
                          - Третото желание?
                          Мислила, мислила жената и накрая казала:
                          - Може ли да получа един малък инфаркт?

Коментар

• https://www.facebook.com/video.php?v=1485748008331225
                            -----------------------------------------
                            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Коментар

Working...
                                X