IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    Това е действителността в БГ, мангали сме си и такива ще си останем.
    Лошото е, че и органите,които позволяват това да се случи са мангали.
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Коментар

• "ГЕРБ губи подкрепа, а ДПС диша във врата на социалистите"
        Добро обобщение. (Заглавие в днешния брой на "Сега").
        Last edited by abo; 02.10.2014, 09:12.

Коментар

• 10,000 pigeons go through anal security check for suspicious objects

http://www.cnbc.com/id/102049738

Коментар

• Платена реклама по телевизията

Он лайн ритейлърът е първата компания, която направи блек фрайдей в България и планира да прави постоянни шопинг кампании.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
              Наскоро един графолог ми предложи безплатна консултация. Каза да се подпиша 4 пъти върху празни листове, долу в дясно и ще ми направи анализ на характера. След това ми каза, че на база почерка ми всичко с мен е наред. Много се зарадвах и реших на следващия ден да го почерпя с кутия бонбони

За съжаление, на следващия ден се оказа, че някой е изтеглил всички пари от банковата ми сметка. От банката ми казаха да се обърна за съдействие към полицията. Междувременно някой да има да ми даде малко пари назаем, колкото за кутия бонбони?
              Аз мога да ти дам заем за кутия бонбони. не искам да ми връщаш парите. Само се разпиши 4 пъти на тези празни листове долу вдясно, да имам спомен от един добър човек...

Коментар

• Наскоро един графолог ми предложи безплатна консултация. Каза да се подпиша 4 пъти върху празни листове, долу в дясно и ще ми направи анализ на характера. След това ми каза, че на база почерка ми всичко с мен е наред. Много се зарадвах и реших на следващия ден да го почерпя с кутия бонбони

За съжаление, на следващия ден се оказа, че някой е изтеглил всички пари от банковата ми сметка. От банката ми казаха да се обърна за съдействие към полицията. Междувременно някой да има да ми даде малко пари назаем, колкото за кутия бонбони?

Коментар

• Фотото е от профила на Винету.
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=lPpi3uQTjoU

Коментар

• Философски въпрос

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                          Ахахахахахахахааа ... Е тоя е голЕм !!!!
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=672053

Коментар

• по радиото:
                              -В близост до магистралата е паднал НЛО! ! !
                              Таксиметров шофьор спира на близо да се изпикае. Вади го в храстите и започва да пикае, а от долу един го гледа и премига. Помислил си че е извънземен и казал:
                              -Аз съм Али и карам такси, дойдох да се изпикая и с теб да се запозная! ! !
                              Човека отново го гледа и премигва, а таксиметровия шофьор отново казал:
                              Аз съм Али и карам такси, дойдох да се изпикая и с теб да се запозная! ! !
                              А от долу се чува:
                              -А, аз съм Григор и карам мотор, само да се изсера мамата ше ти еба.
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от deresel Разгледай мнение
                                O_o
                                твърде, твърде дребна сума си постнала - хората я увеличиха точно толкова пъти,, колкото ти си постнала лкато бисер. Ето оригинала:

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X