If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
ivandavidov
Попаднах на класифицирана информация от бившото "Държавна Сигурност", но за да не си навличам проблеми с органите на реда, мога да кажа само това - някъде е станало нещо и накрая един го е отнесъл много здраво. Ама не казвайте на никого!
Започвате да пишете извън темата. Коментирахте снимката - добре. Ако ще продължавате, моля, минете на ЛС.
Какво лошо има,тази снимка олицетворява нацията ни-вълци-единаци.
Защо поне тези които са затворили терасите си не са ги боядисали със същия цвят(долните етажи)
Мила родна картинка -цигания до шия,всеки прави каквото си иска,и няма кой копче да му каже.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Съгласен но мисля че в случая архитекта и инвеститора също имат вина. Сградата може да са я направили красива но красотата не трябва да пречи на функционалността. Не виждам какъв е смисъла от това скосяване. Ако го нямаше, сигурно просто щяха да си остъклят терасите
Иначе просто ми настръхват ушите като си представя каква симфония за бормашини и флексове е било докато завършат перестройката
Точно така! Да проектираш сграда не е същото като да рисуваш паметник. Ако забелязвате всички поражения са по терасите без покрив. Терасите с такъв не са барнати! Какъв е смисъла от тераса ако няма сянка?!! Според мен сградата трябва да влезе в учебниците като пример за некадърно проектиране!!! СПоред мен преустройствата са логични и предвидими. Кой и дали някой ги е позволил е съвсем друг въпрос.
Това е действителността в БГ, мангали сме си и такива ще си останем.
Лошото е, че и органите,които позволяват това да се случи са мангали.
Съгласен но мисля че в случая архитекта и инвеститора също имат вина. Сградата може да са я направили красива но красотата не трябва да пречи на функционалността. Не виждам какъв е смисъла от това скосяване. Ако го нямаше, сигурно просто щяха да си остъклят терасите
Иначе просто ми настръхват ушите като си представя каква симфония за бормашини и флексове е било докато завършат перестройката
Коментар