Банката ви е ядосала? Наемете сейф за 2 месеца, купете кило риба и я оставете в него. Банката няма право да го отвори без вас.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Като се обичат младите, да се зематhttp://newsline.bg/read_more.php?post=5658
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от RedBot Разгледай мнениеАко се замени думата "Мъж" думата "митничар" вече няма да е виц, а реална случка от живота.
т.е. няма как въпросния митничар да е женен щото си е чист педера*т
Коментар
-
Първоначално изпратено от tickvichka Разгледай мнениеДори не съм сигурна, че тук е мястото..ама то си е виц направо
:
Ходихме миналата неделя в НДК на "Произведено в България".
Ударихме по едно рамо на родната икономика с 4-5 покупки. А аз нали съм си скромназа себе си взех само един шал. Прибирам се в къщи, разопаковам и какво да видя - на етикета на шала пише:
Made in Turkey
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМъж се прибира от работа и с усмивка заявява:
- Уволниха ме!
- И това е повод за радост?!
- Останалите ги арестуваха.
Коментар
-
На изложение за първия в света изкуствен интелект дали и на Иванчо да му зададе въпрос.
Къде е сега баща ми?
- До Панчерево - лови риба
Грешка ! Баща ми работи в кипър - настройте я таа бръкма !
след настройката пак попитал:
Къде е сега баща ми?
- Още си е до Панчерево и още лови риба ! Този дето е в Кипър е съпруга на майка ти !
Коментар
-
Един мъж имал сериозен проблем. Понеже бил искючително надарен все късал презервативите.
След поредния гаф той се изнервил, отишъл в аптеката, извадил си атрибута, ударил го в щанда и казал:
- Е за тоя кур искам един презерватив!
А аптекарката го поогледала, пооблиззала се и тъжно му казала:
- Хммм надали има толкова големи презервативи в България, трябва да идеш до Франция - там яко се перкат и сигорно има такива!
И понеже бил отчаян човека хванал първия полет и право в Париж. Там се засилил към първата аптека и повторил опражнението с удрянето в щанда!
Като го видяла аптекарката директно му казала, че във Франция такъв размер няма и да ходи в Африка, че негрите са били даровити и там може да има.
Като кацнал в Африка отчаяният човек отишал в аптеката и със сетни сили стоварил атрибута на щанда и попитал:
- Имате ли такаиваааааа?
А тамошният аптекар се провикнал:
- Мохамеееед донеси един от детските презервативи!!
Коментар
Коментар