IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Click image for larger version

Name:	1464611_10203414922309847_3078108929463691457_n.jpg
Views:	1
Size:	103.6 КБ
ID:	3040224

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
      Недей рискува. Възможно е Девин да върви със забулени промоутърки от региона ... приключението ти ще изгуби от чара с копчетата ...
      Може и да нямат копчета, ама имат друго предимство Всички дават от задния вход да влезнеш
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
        А може и да е по-зле - да са промоутъри от девинския регион
        Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
          Недей рискува. Възможно е Девин да върви със забулени промоутърки от региона ... приключението ти ще изгуби от чара с копчетата ...
          А може и да е по-зле - да са промоутъри от девинския регион
          Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13 Разгледай мнение
            Водата само Горна баня ли трябва да е или може и друга!?
            Yeah

Коментар

• дай боже всекиму, ма аз вода не пия..... на бира дали ша кълват???

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                <<< ПАЗЕТЕ СЕ !!
                Станах жертва на ИЗМАМА на паркинга на Penny до нас (чувам че се е случвало и на други из цялата страна) Пазете се, да не ви дойде на главата и на вас. Ето каква е схемата:
                Тъкмо си подреждах покупките в багажника (стекче минерална вода Горна Баня от малките), и ми се залепиха две супер мацки. Рекламираха някакъв специален препарат за миене на авто стъкла. Почнаха да ми мият (безплатно) стъклата. Едни сочни, едни напращели деколтета, едни изпънати копчета – ум да ти зайде… Пълен абсурд да не се загледа човек. Та както и да е – свършиха, предложих им бакшиш -отказаха, но ме помилоха за сметка на това да ги закарам до другия Penny маркет, за да продължели промоцията там.
                Викам им – няма проблем.
                Качиха се с мен в колата, и по пътя стана страшно. Почнаха да ме опипват, да се събличат, да ме целуват, да се целуват… После по-хубавата мина на предната седалка, наведе се и ме започна с едни неземни френски специалитети… През това време обаче другата тихомълком ми отмъкна стекчето Горна Баня !!!
                С две думи – внимавайте ! Пазете се ! Това може да се случи и на вас !!!
                Същото ми се случи и миналия понеделник, единия от вторниците, два пъти в сряда, още веднъж в четвъртък, и отново тази сутрин.
                Утре пак ще ходя. Свърши ми водата...

Водата само Горна баня ли трябва да е или може и друга!?

Коментар

• <<< ПАЗЕТЕ СЕ !!
                  Станах жертва на ИЗМАМА на паркинга на Penny до нас (чувам че се е случвало и на други из цялата страна) Пазете се, да не ви дойде на главата и на вас. Ето каква е схемата:
                  Тъкмо си подреждах покупките в багажника (стекче минерална вода Горна Баня от малките), и ми се залепиха две супер мацки. Рекламираха някакъв специален препарат за миене на авто стъкла. Почнаха да ми мият (безплатно) стъклата. Едни сочни, едни напращели деколтета, едни изпънати копчета – ум да ти зайде… Пълен абсурд да не се загледа човек. Та както и да е – свършиха, предложих им бакшиш -отказаха, но ме помилоха за сметка на това да ги закарам до другия Penny маркет, за да продължели промоцията там.
                  Викам им – няма проблем.
                  Качиха се с мен в колата, и по пътя стана страшно. Почнаха да ме опипват, да се събличат, да ме целуват, да се целуват… После по-хубавата мина на предната седалка, наведе се и ме започна с едни неземни френски специалитети… През това време обаче другата тихомълком ми отмъкна стекчето Горна Баня !!!
                  С две думи – внимавайте ! Пазете се ! Това може да се случи и на вас !!!
                  Същото ми се случи и миналия понеделник, единия от вторниците, два пъти в сряда, още веднъж в четвъртък, и отново тази сутрин.
                  Утре пак ще ходя. Свърши ми водата...

Коментар

• Млад баща си играе с малката си дъщеря. Изведнъж детето спряло и казало:
                    - Достатъчно, заболя ме главата!
                    Бащата озадачен погледнал майката:
                    - И на това ли успя да научиш детето?
                    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• "- Ало, Прокуратурата ли е? НамерИхме тук едни тефтери...
                        - Кой се обажда?
                        - Братя Галеви."
                        “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Учителят вижда, че Иванчо носи котка в училище и го пита:
                          – Защо носиш тази котка в училище?
                          – Ами сутринта, преди да тръгна, чух татко да казва на мама – “Ще ти изям котето, само Иванчо да тръгне на училище” – и затова реших да я спася...

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=Y49xhyQxnr8

От монитора ми замириса на бира!

Коментар

• Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• - Докторе, помогнете, умирам!
                                - Ама че хора, и да умрат сами не могат.

Коментар

Working...
                                X