Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Едно
Първоначално изпратено от bis.ter Разгледай мнение- Защо седиш толкова дълго време в тоалетната? Да нямаш запек?
- Не, имам таблет.
"От както има социални мрежи хората спряха да пишат по стените в тоалетните"Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
Коментар
-
Младеж дълго време ухажва една девойка но не предприема решителната стъпка. Сестрата на момичето го бъзика:
- Абе, Кольо, толкова си нерешителен, че си мисля, че нямаш нищо в гащите....А, така ли е? Я покажи да видим!
Младежът бавно си смъква гащите. Сестрата замръзва по средата на думата, след което казва:
- Анче, или го взимай ти, или ще го взема аз - такава ценност не трябва да излиза от семейството.
Коментар
-
Зъболекар след три часа опити да извади зъб на пациент казва:
- По-добре влака да го дръпне.
След седмица среща пациента без зъби въобще.
- Докторе, направих както казахте - вързах зъба си за последния вагон на влака.
- И?
- Три вагона излязоха извън релсите.
- А зъбите?
- Началник-гарата ми ги изби!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеКФН: Следим стриктно дейността на пенсионните фондове
Коментар
-
Един приятел на клисаря в църквата му рекъл:
- Абе приятел, много съм навит на баба Попадия и много те моля да отидеш при дядо поп и да го занимаваш там с нещо за час -час и половина докато аз съм при нея.
На клисаря много не му се искало да лъже попа, но пък оня му бил приятел и не могъл да му откаже. И така един път, два пъти и на третия път на клисаря му станало гузно, че лъже Попа и решил да му признае:
-Дядо Попе, да знаеш, че моя приятел сега е при жена ти.
- Ааааа - рекъл Попът. Момче, бягай бързо у вас, че може и да си закъснял.Жена ми умря преди пет години.
Коментар
-
Евреин имал много деца и всяка година му се раждало по още едно. Решил да отиде при равина за съвет:
- Рави, какво да правя? Всяка година ми се ражда по едно дете. Погледни в книгите и ме посъветвай!
Погледнал равина в книгите, помислил и казал:
- Ако всяка година ти се ражда по едно дете, то тогава трябва да ти отрежем лявото яйце!
Евреинът се съгласил с плач на операцията.
След една година идва пак:
- Рави, мина още една година и пак ми се роди дете! Какво да правя?
Пак чел равинът книгите.
- Ако на евреин са му отрязали лявото яйце и му се раждат деца всяка година, то тогава трябва да му се отреже и дясното яйце.
Съгласил се бедният евреин и на тази операция.
След още една година пак идва:
- Рави, отново ми се роди дете! Какво да правя? Какво пише сега в книгите?
Пак започнал да чете равинът. Изчел всички книги и казал:
- Ако на евреин, на който са му отрязали първо лявото яйце, а после и дясното, продължават да му се раждат деца, то тогава сме отрязали яйцата не на тоя евреин на когото трябва...
Коментар
-
ДА
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениеПак голям берекет по Коледа, ама се чудя да му се обадя ли на агента
Щом и ФБР почна да ползва поща на Америка он лайн
ще ти пратят пари даже и лихвитеАко знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
Коментар
Коментар