IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Съдията чете присъда по дело за многоженство:
      - Във връзка с факта, че действията на подсъдимия попадат в обсега на Закона за амнистията, публикуван вчера в Държавен вестник постановявам – прекратявам наказателното дело. Подсъдимият да бъде освободен в съдебната зала. Подсъдимият, ясна ли е присъдата!
      Подсъдимият поглежда към залата, където седят бившите му съпруги със злобни физиономии:
      - Ваша чест, мога ли да се откажа от амнистията?

Коментар

• Блондинка излиза от залата, в която се е състоял писмен изпит по история. Вижда свой колега и го пита:
        – Какво написа?
        Той й отговаря:
        – Нищо.
        Блондинката въздъхва:
        – Их бе начи, дано не си помислят, че сме преписвали...
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• След 2 страници стари вицове ме осени среднощно вдъхновение.

Между отегчени форумни инвеститори:

- Ех, хубаво беше при Орешарски...
          - Да... имаше вицове всеки ден!...

Коментар

• Между приятелки спортистки:
            - Ще спирам стероидите. Взеха да ми никнат косми на странни места.
            - Къде бе, миличка?
            - Ми по мъдeте например.

Коментар

• http://bozho.net/google-administration.html#

Коментар

• Блондинка разсъждава на глас:
                -Ако моят мъж го хвана в изневяра, ще му окастря всички рога!
                Ако една дама бързо се съгласи да дойде в дома ти, не си мисли, че също толкова бързо ще се съгласи да си тръгне!

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                  тези стари вицове дето ги пробутваш тук ние не ги папкаме

вземи прочети първата тема "бисери и вицове", после прочети и тази тема (втора) от начало до сега и чак тогава вече пействай тук...

препоръка е
                  Разбрах polki ... нещо против да Ви показвам тогава някои Нови Руски преведени от мен , които може би не сте прочели още?
                  Още вицове

Коментар

• Първоначално изпратено от vurnun
                    - А ние във Франция ги събираме в специални контейнери, преработваме ги, правим дъвки и ги изнасяме за Щатите.
                    тези стари вицове дето ги пробутваш тук ние не ги папкаме

вземи прочети първата тема "бисери и вицове", после прочети и тази тема (втора) от начало до сега и чак тогава вече пействай тук...

препоръка е
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                      щеше да е смешно ако не беше тъжно
                      То направо си е трагично!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        - Ванка, разбрах, че си станал адвокат!
                        - Да, завърших право миналата година.
                        - И ще започнеш второ висше?
                        - Карам магистратура журналистика.
                        - Радвам се за теб! Дай сега едно голямо биг мак меню с кола за вкъщи!
                        щеше да е смешно ако не беше тъжно

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          - Ванка, разбрах, че си станал адвокат!
                          Офффф, толкова е добър, не знам да се хиля ли, да плача ли...
                          При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Две блондинки гледат филм. Първата блондинка:
                            - Да се хванем на бас по 20 лв., че главният герой ще се самоубие!
                            - Мисля, че няма - казва втората!
                            Главният герой се самоубива. Втората блондинка подава двадесетолевка на първата
                            - Недей миличка, аз го бях гледала филма!
                            - И аз го бях гледала, но не знаех че ще го направи втори път!

Коментар

• Стопират двама на пътя. Времето минава, а коли няма. Изведнъж от тъмното изскача един с волан от Камаз. Имитира скърцане на спирачки и спира до тях.
                              - Проблем ли има? Давайте, ще ви закарам.
                              - А бе, ти идиот ли си, карай нататък! Ние ще се оправим.
                              Оня вади пистолет и крещи:
                              - Бързо се качвайте!
                              Пичовете изплашени хукват заедно с него.
                              Пробягали към пет километра... отново скърцане на спирачки:
                              - Слушайте, след малко има пост на КАТ, а аз нямам шофьорска книжка. Слизайте, аз ще заобиколя през царевицата и ще ви взема пак след километър.
                              Зарадвани, че се отървали от идиота, двамата стигат до поста на КАТ:
                              - Слушай, преди пет километра един с пистолет ни накара да търчим по пътя!
                              - Един с волан от Камаз ли!?
                              - Да!
                              - Къде е!? Знаете ли от кога го издирваме, че кара без книжка?!
                              - Побягна през царевицата. - ошашавени му отговарят двамата.
                              Катаджията вади кормило на мотоциклет и им крясва:
                              - Качвайте се, сега ще го догоним! Единият зад мен, а другият - в коша!
                              - А бе, ти идиот ли си?
                              Катаджията изръмжава, вадейки автомат:
                              - Бързо по местата! Единият зад мен, а другият - в коша!
                              Какво да се прави - "седнали" пичовете "по местата".
                              Тичат тримата през царевицата. Катаджията казва на единия:
                              - Кво правиш, бе!? В коша се возиш прав! Бързо сядай!
                              Пичът побегнал с полусгънати крака, кочани го удрят по лицето, нищо не вижда, краката го заболели, обръща се към другия на "задната седалка" и казва:
                              - За чий хуй се прекачихме!? Я колко по-спокойно се возехме в Камаза!

Коментар

• - Ванка, разбрах, че си станал адвокат!

Коментар

Working...
                                X