Ако имаше интернет при Сталин!...http://daniivanov.blogspot.com/2015/...g-post_99.html
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Евреин и арменец седят на стълбите пред синагогата и просят. Минаващите край тях евреи пускат пари само на евреина. Последният евреин, който влиза в синагогата, спира пред арменеца и му казва:
- По-добре иди пред арменската църква, защото тук даваме само на нашите хора.
Като влязъл, Гарабед се обърнал към евреина:
- Абе, Киркор, тия ли ще ни учат на бизнес?
Коментар
-
По време на разходка един програмист си намерил жаба! Взима я той, а тя му проговаря:
- Виж какво, аз не съм обикновена жаба, аз съм принцеса. Само ме целуни и ще видиш в каква хубава девойка ще се превърна.
Погледал я програмистът и я сложил в джоба си. Повървял, повървял, пък я извадил. Пак почнала тя:
- Само ме целуни...
И така няколко пъти. Разплакала се жабата, ядосала се:
- Няма ли да ме целунеш най-после!!!
- Виж сега - на мен принцеса не ми трябва, говореща жаба по ме кефи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение- Отдел „Убийства”, инспектор Иванов слуша.
- Тук старшина Петров. Докладвам за случай на нападение на ул. "Централна" - 38-годишен мъж с 6 прободни рани от нож, нанесени от съпругата му, защото стъпил на току-що измитият под.
- Прието. Съпругата задържана ли е?
- Не, подът още не е изсъхнал.
Коментар
-
- Отдел „Убийства”, инспектор Иванов слуша.
- Тук старшина Петров. Докладвам за случай на нападение на ул. "Централна" - 38-годишен мъж с 6 прободни рани от нож, нанесени от съпругата му, защото стъпил на току-що измитият под.
- Прието. Съпругата задържана ли е?
- Не, подът още не е изсъхнал.
Коментар
-
ха ......... хехе
танк ли сложихте на мястото на кораба
другия път сложете совалка
и нещо по темата:
Заминават две приятелки на почивка. Едната пита другата:
- Мога ли да съм сигурна, че твоя мъж ще полива редовно цветята ми?
- Не се съмнявай! Никой не знае по-добре от него какво е жажда и то особено сутрин!
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар